دوره نقاهت
10 روز
میانگین زمان عمل
مدت زمان
6 ساعت
مدت ماندگاری
همیشگی
اثر بخشی
زیاد
معرفی تکنیک
روشی برای بازیابی موهای از دست رفته که در آن فولیکول های مو از یک قسمت سر (ناحیه اهداکننده) برداشته و به ناحیه طاس سر پیوند زده می شوند تا افراد بتوانند به موهایی طبیعی و دائمی دست یابند.
مــراحـل عمــل کاشت مو
تراشیدن مو
1
5 دقیقه
ضدعفونی و بی حسی سر
2
15 دقیقه
برداشت گرافتها
3
120 دقیقه
آماده سازی فولیکول های مو
4
60 دقیقه
ایجاد کانالها
5
45 دقیقه
کاشت فولیکول های مو
6
180 دقیقه
پانسمان و مراقبتهای بعد از عمل
7
20 دقیقه
مقایسه با سایر روش ها
ماندگاری
قیمت
اثربخشی
نقاهت
کاشت مو
همیشگی
کاشت مو به روش Super fue
همیشگی
کاشت مو به روش Dhi
همیشگی
کاشت مو به روش میکروگرافت
همیشگی
کاشت مو به روش fue
همیشگی
کاشت مو به روش fit
همیشگی
کاشت مو به روش fut
همیشگی
کاشت مو به روش sut
همیشگی
انواع روش هـای کاشت مو
جراحی برای افرادی که دچار ریزش مو شده اند تا به مویی طبیعی و قابل رشد دست یابند....
کمی سخت
30 میلیون تومان
کاشت مو به روش Super fue
خیلی سخت
32 میلیون تومان
کاشت مو به روش Dhi
سخت
25 میلیون تومان
کاشت مو به روش میکروگرافت
کمی سخت
20 میلیون تومان
کاشت مو به روش fue
کمی سخت
32 میلیون تومان
کاشت مو به روش fit
کمی سخت
9 میلیون تومان
کاشت مو به روش fut
کمی سخت
30 میلیون تومان
کاشت مو به روش sut
کمی سخت
18 میلیون تومان
مراقبت های بعد از کاشت مو
عـــوارض کاشت مو
- عدم استفاده از کلاه سفت
- دوری از فعالیت سنگین
- جلوگیری از ورود ضربه به کاشت شده
- خوابیدن به پهلو یا پشت
- نازک شدن موقت مو
- التهاب
- خارش
- زخم
کاشت مو، نوعی عمل جراحی برای بازگرداندن مو در قسمت هایی از سر بوده که دچار ریزش مو شده است. این عمل بیشتر برای طاسی های مردانه استفاده میشود، ولی برای خانم ها نیز میتواند استفاده شود. همچنین برای نواحی دیگر مثل ابروها، ریش و مژه نیز کاربرد دارد.
بعد از کاشت مو، موهای پیوندی پس از چند روز دچار ریزش میشوند ولی بعد از چند ماه دوباره شروع به رشد میکنند. نتیجه کامل نیز 6 تا 12 ماه بعد از عمل مشخص خواهد شد.
کاشت مو روشی دائمی در نظر گرفته میشود به این دلیل که فولیکول های مو های کاشته شده معمولاً نسبت به ریزش مقاوم هستند. زمان بهبودی نیز بستگی به روش عمل دارد، ولی اغلب بیماران قادر هستند در چند روز تا یک هفته به زندگی عادی بازگردند.
چه افرادی کاندید کاشت مو هستند؟
مردانی که الگوی ریزش مو دارند. از جمله الگوی هایی که امکان کاشت مو دارند موارد زیر هستند:
- آلوپسی آندروژنیک: مردانی که تحت تأثیر هورمون مردانه آندروژن دچار ریزش مو شده اند. این ریزش مو از تاج سر شروع میشود و حالت M دارد.
- آلوپسی آره تا: در این مورد لکه های دایره ای شکل بدون مو روی سر یا دیگر نواحی بدن رخ میدهد که به خاطر بیماری های خود ایمنی است.
- افرادی که بانک مو قوی ای دارند.
- افرادی که به درمان های دارویی و تزریقی پاسخ نداده اند.
- کسانی که به خاطر آسیب، بیماری یا بالا رفتن سن دچار ریزش مو شده اند.
- کسانی که به خاطر سوختگی بخش یا تمام موهای خود را از دست داده اند.
- افرادی که تراکم کافی مو در ناحیه اهدا کننده دارند.
- افراد بالای 25 سال که ریزش موهایشان به ثبات رسیده است.
- زنانی که دارای موهای کم پشت هستند.
- کسانی که دارای سلامت عمومی خوب بوده و بیماری های خاصی نداشته باشند.
افرادی که کاندید کاشت مو نیستند
- با اینکه کاشت مو روشی کم خطر محسوب میشود، ولی برای برخی افراد مناسب نیست. اگر جزو افراد زیر هستید کاشت مو به شما توصیه نمیشود:
- افرادی که دارای اِسکار های کلوئیدی هستند. در واقع اسکار ها، جای زخم برجسته و گوشتی در اثر آسیب ها و یا جراحی است.
- افرادی که دارای بانک موی کافی برای منتقل کردن مو به نواحی دیگر بدن نیستند.
- افرادی که به خاطر برخی دارو ها مثل شیمی درمانی موی خودشان را از دست داده اند.
- کسانی که به برخی بیماری هایی دچار هستند که پزشک تشخیص دهد بهتر است کاشت مو انجام ندهند.
انواع روش کاشت مو
در این قسمت به معرفی کامل انواع روش های کاشت مو میپردازیم که کامل با آنها آشنا شوید.
روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)
این روش قدیمی ترین متد برای کاشت مو محسوب میشود که ابتدا فرد را بیهوش میکردند. سپس بخش هایی از پوست سر که بانک موی مناسبی را دارا بود، بریده و در نواحی جلویی سر پیوند میزدند.
به این صورت که جراح متخصص نواری 6 تا 10 اینچی را از پشت سر بیمار جدا کرده و این فولیکول های سالم را در اختیار واحد جداسازی قرار میداد. سپس توسط میکروسکوپ های مخصوص این فولیکول ها جدا شده و آماده فرایند کاشت میشدند.
تعداد و نوع پیوند مو، کاملاً متناسب با ویژگی های موی شما و ناحیهای که قرار است پیوند انجام شود، تعیین میشود.
اما این روش به دلیل داشتن عوارض جانبی زیاد مانند بیهوشی، کم بودن تعداد گرافت های کاشته شده، به جا ماندن خط بخیه یا اسکار، درد بعد از کاشت مو تمایل به آن کم شد. به همین دلیل این روزها مدل های جدیدتری به جای این روش استفاده میشوند که در ادامه معرفی میکنیم.
روش استخراج واحد فولیکولی (FUE)
به عنوان جایگزینی برای روشهای قدیمی، استخراج واحد فولیکولی (FUE) فولیکول های مو یک راست از ناحیه پشت سر به صورت جداگانه برداشته می شوند.
جراح سوراخ های ریزی را با تیغ یا سوزن در ناحیه ای از پوست سر شما که مو را دریافت میکند ایجاد میکند و به آرامی موها را در این سوراخ ها قرار میدهد. در طول یک جلسه درمانی، جراح ممکن است صدها یا حتی هزاران مو را پیوند بزند.
پس از آن، گرافت، گاز یا بانداژ برای چند روز روی پوست شما قرار داده میشود. بسته به تعداد فولیکول ها ممکن است زمان این عمل 4 تا 8 ساعت طول بکشد.
روش های مبتنی بر روش FUE
کاشت مو به روش SUT: روش SUT توسط دستگاه های پیشرفته انجام شده و آسیب به فولیکول ها به حداقل می رسد. این تکنیک توسط دستگاه SAFER انجام می شود که دستگاهی است که گرافت ها را بدون آسیب دیدن و توسط مکش جدا می کند. به این صورت که برش های کوچکی در اطراف فولیکول های مو ایجاد خواهد شد. سپس میکروپانچ وارد پوست سر شده و می چرخد تا فولیکول را جدا کند و به کمک مکش و فشار منفی بیرون کشیده می شود. سپس منجمد می شوند تا کمترین آسیب را ببینند پس از آن در سر کاشته می شوند.
این روش نیاز به برش یا جراحی خاصی ندارد و به همین دلیل از بهترین روش های کاشت مو محسوب میشود؛ زیرا در این متد گرافت ها را با فاصله ای زیر 1 میلیمتر پیونده زده که باعث شده خط رویش بسیار طبیعی به نظر برسد. همچنین نداشتن زخم، پانسمان و کوتاه تر بودن دوره نقاهت از جمله مزایای دیگر این روش هستند.
کاشت مو به روش میکروگرافت: این روش نیز یکی از متد های جدید ترمیم مو بوده که بر پایه FIT انجام میگیرد و در کنار SUT یکی از بهترین روش های کاشت مو محسوب میشود. این تکنیک بدون دخالت دست و با استفاده از دستگاهی به نام ایمپلنت مینیاتوری صورت می گیرد.
روش کار به این صورت است که ابتدا برش هایی با قطر 0.6 تا 0.9 میلیمتر ایجاد شده و فولیکول ها را جدا میسازد. سپس مکش فولیکول ها توسط سری چرخان دستگاه ایمپلنت مینیاتوری صورت می گیرد. سپس آنها را برای جلوگیری از خشک شدن در یک سرم فیزیولوژیک قرار می دهند. به دلیل ریز بودن سوراخ ها احتمال خونریزی نیز در این روش کمتر است و نیازی به بخیه زدن نیست و پروسه طبیعی تر خواهد بود. به طور کلی نیز این روش در 1 تا 2 جلسه انجام می شود.
کاشت مو به روش BHT - Body Hair Trans: این روش جدید برای افرادی مناسب تر است که بانک موی ضعیفی دارند. در واقع در این روش همانطور که از نام آن پیداست، موهایی از بدن برداشته و در سر کاشته میشوند. پزشک ابتدا مو های نواحی مختلف بدن را بررسی میکند، سپس آنهایی که بیشتر شبیه به موی سر هستند را جدا خواهد کرد. در این روش حتماً باید مو های ناحیه ای که انتخاب میشود بسیار شبیه به موی سر باشد. به عنوان مثال ریش ها میتوانند به دلیل شباهت بیشتری به موی سر گزینه های بهتری محسوب شوند.
کاشت مو با سلول های بنیادی (FCI): یکی از جدیدترین روش ها که البته هنوز به مرحله اجرایی نرسیده و در تحقیقات بالینی به سر میبرد کاشت مو با سلول های بنیادی است. در این روش پزشک سلول های بنیادی را توسط بیوپسی پانج خارج میکند. سپس آنها را در سانتریفیوژ قرار داده تا از بافت جدا شود. در مرحله بعدی سلول ها در آزمایشگاه تکثیر شده و جراح آنها را در محل تزریق میکند.
کاشت مو به روش Sapphire fue: در این روش با استفاده از تیغه از یاقوت کبود، برش های V شکل بسیار ظریفی بر روی پوست ایجاد میشود. در حالی که روش های دیگر روزنه های U شکل دارند، این روش باعث نزدیکتر شدن روزنه ها به همدیگر شده که باعث تراکم بهتر مو میشود.
کاشت مو به روش ترکیبی: در روش ترکیبی در ابتدا با استفاده از روش نواری که به آن FUT گفته میشود، جداسازی فولیکول های مو را انجام میدهند. سپس با بهره گیری از روش FIT تراکم مو را زیاد میکنند.
کاشت مو به روش DHI: این روش مشابه به روش FUE است با این تفاوت که در کاشت مو به روش DHI همزمان که فولیکول های مناسب را از محل بانک برداشت میکنند، حفره هایی نیز در محل دریافت کننده ایجاد شده که مستقیماً مو در این حفره های قرار میگیرد.
کاشت مو به روش super fue: روش super fue در واقع تکنیک پیشرفته تری از روش کاشت موی FUE است. در این روش تکنیک ها بهینه سازی شده و از دستگاه های الکترونیکی و کاملاً هوشمند با ظرافت و دقت بالایی استفاده میشود. مثلا ابتدا سر شما به وسیله دستگاه های پیشرفته عکسبرداری شده تا فولیکول های مورد نیاز بررسی شود. به همین دلیل دوره نقاهت کوتاه تر بوده و جای بخیه و زخم نیز وجود نخواهد داشت.
مراحل کاشت مو
آماده سازی: در این مرحله، ابتدا موهای ناحیه دهنده که معمولا در پشت سر قرار دارند تراشیده یا کوتاه خواهند شد. سپس با استفاده از دارو های موضعی یا تزریقی، نواحی دهنده و گیرنده بی حس خواهد شد تا برای مرحله های بعد آماده شوید.
طراحی خط رویش مو و یا طرح دیگر نواحی: متناسب با آناتومی صورت شما، سن و میزان موی شما، یک خط رویش طبیعی روی سرتان طراحی می شود.
استخراج فولیکول ها: در این مرحله در صورتی که روش FUT را انتخاب کرده باشید، یک نوار مو از پشت سر شما برداشته خواهد شد. سپس فولیکول ها در زیر میکروسکوپ جدا می شوند. در روش های جدید مثل FUE، گرافت های مو توسط ابزار هایی مثل پانچ اتوماتیک و میکروسایز به صورت یکی یکی از ناحیه دهنده برداشت می شوند. در صورتی که پشت سر موی کافی و مناسب نداشته باشد، از دیگر نواحی بدن مثل ریش استخراج فولیکول ها انجام می گیرد.
نگهداری و آماده سازی فولیکول ها: در این مرحله فولیکول هایی که برداشت شده اند به دقت بررسی و دسته بندی می شوند و در محلول خاصی نگهداری شده تا آماده کاشت شوند. توجه داشته باشید در این مرحله در برخی روش ها مثل DHI، پس از برداشت فولیکول ها مستقیما وارد ناحیه گیرنده می شوند.
آماده سازی ناحیه گیرنده: در ناحیه گیرنده، متخصص حفره های بسیار ریزی میزند تا فولیکول ها داخل آنها قرار بگیرند. در این مرحله باید زاویه و جهت سوراخ ها و همچنین عمق آنها را به دقت مشخص کرد تا مو ها طبیعی رشد کنند.
کاشت فولیکول ها در نواحی طاس: در این مرحله متخصص به دقت فولیکول ها را در مناطقی که دچار طاسی هستند قرار می دهد. فولیکول ها باید در عمق مناسب کانال ها قرار بگیرند تا به درستی رشد کنند.
پانسمان: در نهایت ناحیه ای که فولیکول ها از آن برداشت شده اند پانسمان می شود. سپس پزشک به شما دستورات مراقبتی لازم را خواهد داد که احتمالا استفاده از آنتی بیوتیک ها یا مسکن های ضد درد جزوی از آن خواهد بود.
موفقیت کاشت مو به چه عواملی وابسته است؟
موفقیت کاشت مو به تعداد گرافت های موی کاشته شده که زنده میمانند بستگی دارد. برای داشتن یک عمل جراحی موفق، گرافت های کاشته شده باید در پوست سر ریشه کرده و رشد کنند. در مجموع عوامل زیادی میتوانند نتایج جراحی کاشت موی شما را تحت تأثیر قرار دهند که مهمترین آنها به شرح زیر هستند:
- مهارت جراح
- تکنیک جراحی
- مراقبتهای قبل و بعد از عمل
- نوع مو
- کیفیت کلینیک و خدمات درمانی
- کیفیت و نرخ بقای فولیکولهای مو
- سن شما
- اندازه و تراکم ناحیه اهداکننده
- سبک زندگی شما
- وضعیت کلی سلامتی شما
مزایای کاشت مو
نتیجه دائمی: کاشت مو جزو روش هایی است که نتایج آن تا آخر عمر باقی میماند و معمولاً نیاز به تمدید وجود ندارد.
ظاهر طبیعی: به دلیل اینکه از موهای خودتان استفاده میشود، چهره شما ظاهر طبیعی و نچرال پیدا میکند.
روش کم تهاجمی: کاشت مو یک روش غیر تهاجمی بوده به همین دلیل عوارض زیادی نداشته و دوره نقاهت آن کوتاه است.
عدم نیاز به استفاده طولانی مدت از دارو: به دلیل کم بودن دوران بهبودی، نیاز به استفاده طولانی مدت از دارو ها نخواهید داشت.
بدون به جا ماندن اِسکار: اگر از روش های جدید استفاده کنید، هیچ جای زخم و یا اسکاری روی پوستتان باقی نخواهد ماند.
عدم نیاز به بیهوشی: در طول جلسه کاشت مو فقط بی حسی دریافت خواهید کرد و کاملاً هوشیار خواهید بود. به همین دلیل دردی نیز احساس نخواهید کرد.
معایب کاشت مو
هزینه بالا: کاشت مو مخصوصاً اگر از روش هایی مثل Sut استفاده شود، هزینه های بالایی دارد.
درد و ناراحتی: خارش، درد، بی حسی عوارضی است که امکان دارد در حین انجام کاشت مو یا بعد از آن تجربه کنید.
زمانبر بودن حصول نتیجه: دیدن نتیجه نهایی کاشت مو ممکن است ماه ها طول بکشد و همین موضوع برای برخی آزار دهنده است.
نتایج غیر قطعی: برای برخی از افراد ممکن است نتیجه کاشت مو آنطور که انتظار داشتند نباشد.
حساسیت عمل: حتماً باید از پزشک مجرب در این روش بهره برد و اگر به خاطر هزینه های پایین تر بخواهید صرفه جویی کنید، بعداً هم دچار ضرر های سلامتی و هم مالی خواهید شد.
چگونه برای انجام کاشت مو آماده شویم؟
لازم است برای جلوگیری از بروز عوارض در حین عمل و بعد از آن، اقداماتی را انجام دهید که شامل موارد زیر هستند:
- دو هفته پیش از عمل از خوردن الکل خودداری کرده و سعی کنید کمتر چای بنوشید.
- از انجام دادن ورزش های سنگین یک هفته قبل از عمل خودداری کنید.
- سیگار کشیدن را یک هفته قبل از عمل کنار بگذارید.
- چند روز قبل از عمل سعی کنید شب ها بدون استرس بخواهید.
- دو هفته قبل از عمل از مصرف داروهای ضد انعقاد خون و غیر استروئیدی مثل قرص های آسپرین، مکمل ها و ویتامین E خودداری کنید؛ زیرا باعث رقیق شدن خون خواهند شد.
- دو هفته قبل از عمل از رژیم گرفتن خودداری کنید. دو هفته بعد از عمل قادر هستید مجدداً رژیم بگیرید.
- در روز عمل لباسی بپوشید که بتوانید به راحتی از تن دربیاورید.
- ا روز قبل از عمل از خوردن مسکن هایی مثل ناپروکسن و ایبوپروفن خودداری کنید.
- شب قبل از عمل غذایی میل کنید که کربوهیدرات، پروتئین و قند را به میزان کافی داشته باشد. برای این کار میتوانید سیب زمین پخته بخورید.
مراقبت های پس از کاشت مو
استراحت: بعد از انجام کاشت مو استراحت نمایید. دقت کنید موقع خوابیدن دو بالش زیر سر قرار دهید طوری که زاویه سر نسبت به تخت 30 درجه باشد. ترجیحاً سعی کنید رو به پشت یا طاق باز بخوابید و اگر امکانش نبود به پهلوی راست یا چپ بخوابید.
تغذیه مناسب: در روز پس از عمل غذا ها و نوشیدنی هایی که ویتامین C دارند را استفاده کنید.
بالا نگه داشتن سر: تا دو هفته بعد از کاشت، از هرکاری که باعث خم شدن رو به پایین سر شما میشود خودداری کنید.
مصرف دارو های تجویزی: اگر پزشک دارو های آنتی بیوتیک یا هر داروی دیگری را به شما تجویز کرده، طبق نظر او اقدام به مصرف نمایید.
جلوگیری از تعریق: از فعالیت هایی که موجب عرق کردن میشوند خودداری کنید.
پرهیز از شست و شوی سر در روزهای اول: در روزهای اول پس از عمل، از شست و شوی سر خود اجتناب کنید.
اجتناب از فعالیت های سنگین: تا 3 ماه از انجام ورزش ها و فعالیت های سنگین خودداری کنید.
مرطوب کردن پوست سر: تا 3 روز نخست پوست سرم را مرطوب نگه دارید. (با اسپری کردن سرم شست و شو)
ترک مصرف دخانیات و الکل: حداقل تا دو هفته بعد از کاشت مو، از مصرف دخانیات و همچنین الکل خودداری کنید.
پرهیز از خاراندن سر: تا 2 هفته از خاراندن سر جدا خودداری کنید چون باعث آسیب رسیدن به فولیکول مو شما خواهد شد.
حفاظت از مو در برابر آفتاب: آفتاب به خودی خود مشکل ساز نیست. اما سعی کنید، زیر نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
مراجعه منظم به پزشک: برای باز کردن پانسمان یا در صورت دیدن هرگونه عوارض، به پزشک مراجعه کنید.
عوارض کاشت مو
تمامی عمل های جراحی عوارض خاص خودشان را دارند اما با توجه به اینکه روشی غیر تهاجمی بوده، عوارض آن محدود است که شامل موارد زیر میشوند:
سوزن سوزن شدن سر: معمولا این عارضه به صورت موقتی بوده و به دلیل تحریک شدن اعصاب سطحی رخ خواهد داد و پس از مدتی برطرف خواهد شد.
قرمزی: قرمزی نوعی واکنش طبیعی پوست سر به ایجاد کانال های کاشت مو است. این عارضه نیز موقتی بوده و با استفاده از پماد های ضد التهاب که پزشک توصیه می کند برطرف می شود.
خارش: خارش نیز موردی شایع است و امکان دارد به دلیل فرایند بهبودی زخم ها باشد. از خاراندن سر خودداری کنید و از محلول هایی که پزشک تجویز می کند. مانند سرم های شست و شو برای کاهش خارش استفاده نمایید.
عفونت: در موارد نادری امکان بروز عفونت وجود دارد. معمولا به دلیل عدم رعایت مناسب بهداشت و بیماری های زمینه ای مثل نقص سیستم ایمنی عفونت رخ می دهد. (پزشک با تجویز آنتی بیوتیک قبل و بعد از عمل از بروز این مشکل تا حد زیادی جلوگیری میکند)
خونریزی: این عارضه نیز متداول بوده و به این دلیل که پوست سر عروق خونی زیادی دارد رخ می دهد. در این مواقع معمولا پزشک توصیه می کند که با گاز تمیز ناحیه را فشار دهید. برای جلوگیری از خونریزی حتما داروهای مصرفی و سابقه خونریزی های خود را با پزشک در میان بگذارید.
التهاب: امکان دارد به دلیل استفاده از بعضی محصولات مراقبتی پوستی التهاب رخ دهد. معمولا این مشکل با درمان های مناسب قابل کنترل است.
ورم: معمولا در جلوی سر که محل دریافت فولیکول های مو بوده، به مدت 3 تا 5 روز متورم است. بری پیشگیری و اینکه تورم را به حداقل برسانید، پزشک روش صحیح خوابیدن را به شما توصیه می کند.
سردرد: به دلیل استفاده از بی حسی یا استرس های جراحی ممکن است دچار سردرد شوید که معمولا موقتی بوده و توسط مسکن هایی که پزشک تجویز می کند برطرف می شود.
نازک شدن موقت مو: نازک شدن مو نیز یکی از عوارض کاشت مو است. این موضوع به دلیل فشاری بوده که به موهای اطراف محل کاشت وارد شده و پس از مدتی موها به حالت عادی باز می گردند.
البته امکان دارد برای شما با توجه به روش کاشت مو و شرایطتان شدت این عوارض متغیر باشد. برای جلوگیری از این موضوع حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.
هزینه کاشت مو
هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد. در این میان نیز کلینیک ها در ایران نیز طبق معیار های خودشان قیمت گذاری میکنند. به همین دلیل تعیین دقیق قیمت کاشت مو مشخص نیست. ولی عواملی هستند که در این مورد تأثیرگذارند و شامل موارد زیر میشوند:
تیم جراحی: گاهی اوقات در عمل های مربوط به کاشت مو نیاز است که چندین نفر از جمله پزشک، پرستار و تکنسین حضور داشته باشد که همین موضوع باعث افزایش هزینه میشود.
تجربه و تخصص جراح: اگر پزشک تجربه بالایی داشته و دارای نمونه کارهای موفق زیادی باشد، احتمالاً هزینه بالاتری دریافت خواهد کرد. به این دلیل که نتیجه تضمین شده تر است.
نوع کلینیک: برخی کلینیک ها با توجه به امکانات و متد های بهروزی که استفاده میکنند احتمالاً هزینه های بالاتری دارند.
مکان جغرافیایی و منطقه: اگر در شهر های بزرگ مثل تهران قصد کاشت مو داشته باشید باید هزینه بیشتری نسبت به شهر های کوچک بپردازید. همچنین در مناطق مرفه نشین مثل شمال تهران نیز هزینه های بالاتری دریافت میشود.
سوالات متداول کاشت مو
افرادی که بانک موی ضعیفی دارند میتوانند کاشت مو انجام دهند؟
بله، اما در این افراد معمولا تراکم کاشت کمتری را شاهد خواهیم بود.
آیا کاشت مو به روش تکثیر (سلول بنیادی) در ایران انجام میشود؟
خیر این روش هنوز در مرحله تحقیقات به سر می برد.
دوره نقاهت کاشت مو چقدر است؟
بسته به روش انجام شده بین 1 تا دو هفته.
آیا کاشت مو را میتوان با بیهوشی انجام داد؟
بله، ولی به طور کلی با بی حسی موضعی انجام میشود.
موهای کاشته شده پس از چه مدتی رشد میکنند؟
موهای کاشته شده در 3 تا 4 ماه اول در فاز تلوژن یا استراحت هستند. بعد از آن وارد فاز آناژن یا رشد میشوند. در این مدت برخی از مو ها امکان دارد وارد فاز کاتاژن یا ریزش مو شوند که طبیعی است و به چرخه طبیعی دوباره باز میگردند.
موهای کاشته شده چقدر عمر میکنند؟
بستگی به روش و شرایط شما دارد ولی به طور کلی 20 سال یا مادام العمر.
آیا کاشت موی سفید امکان پذیر است؟
بله. هم کاشت موی سفید و هم سیاه را میتوان انجام داد.
کاشت مو چند ساعت طول می کشد؟
بسته به تکنیک و اندازه کاشت متفاوت است ولی به طور معمولی بین 7 تا 10 ساعت زمان می برد.
آیا موهای کاشته شده میریزند؟
بله، پس از رویش ابتدایی، تعدادی از موهای شما دچار ریزش میشوند. ولی نگران نباشید چون بخشی طبیعی از فرایند است و دوباره رویش به حالت نرمال قبل بازمیگردد.
کاشت مو در چند جلسه انجام میشود؟
معمولاً نیاز است در چند جلسه صورت بگیرد ولی با توجه به روشی که انتخاب میکنید و همچنین شرایط شما متغیر است. (بیشتر اوقات 1 تا 2 جلسه)
آیا موهای کاشته شده میریزند؟
بله امکان دارد پس از رویش ابتدایی، تعدادی از موهای شما دچار ریزش شوند. ولی نگران نباشید چون بخشی طبیعی از فرایند است و دوباره رویش به حالت نرمال قبل بازمیگردد.
آیا پروسه کاشت مو درد دارد؟
خیر، در حین عمل بی حسی اعمال شده و شما هیچ گونه دردی احساس نخواهید کرد. (فقط درد خفیفی هنگام تزریق داروی بی حسی رو تجربه خواهید کرد.)
آیا برای خانم های باردار و شیرده امکان کاشت مو وجود دارد؟
خیر بهتر است در این دوران کاشت مو انجام نشود.