دوره نقاهت
2 روز
میانگین زمان عمل
مدت زمان
8 ساعت
مدت ماندگاری
همیشگی
اثر بخشی
زیاد
معرفی تکنیک
کاشت مو به روش FUE شامل برداشت فولیکولها از ناحیه اهداکننده با ابزار دقیق و کاشت در مناطق کممو است. این روش کمتهاجمی بوده و جای زخم خطی برجای نمیگذارد.
مــراحـل عمــل کاشت مو به روش fue
آماده سازی
1
30 دقیقه
استخراج فولیکول ها
2
180 دقیقه
آماده سازی ناحیه گیرنده
3
60 دقیقه
کاشت فولیکول ها
4
180 دقیقه
مراقبت های بعد از عمل
5
30 دقیقه
مقایسه با سایر روش ها
ماندگاری
قیمت
اثربخشی
نقاهت
کاشت مو به روش fue
همیشگی
کاشت مو
همیشگی
انواع روش هـای کاشت مو به روش fue
کاشت مو به روش FUE فولیکولها را جداگانه برداشت و در مناطق کممو کاشت میکند....
کمی سخت
32 میلیون تومان
کاشت مو
کمی سخت
30 میلیون تومان
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش fue
عـــوارض کاشت مو به روش fue
- خودداری از قرار گرفتن در معرض نور خورشید
- عدم خاراندن یا دستکاری
- عدم شستشوی سر
- عدم فعالیت های شدید بدنی
- موهای زیر پوستی
- کیستهای اپیدرمی
- بیحسی پوست سر
- عوارض جانبی موقت
در کاشت مو به روش fue، هر واحد فولیکول مو جداگانه از پوست سر برداشته میشود. این فولیکولها بهصورت تصادفی برداشته میشوند تا ظتهر مو در نایه اهداکننده غیرطبیعی به نظر نرسد. سپس این فولیکولها در قسمت دارای طاسی یا همان بدون مو قرار داده میشوند. ازآنجاکه روش fue از موهای طبیعی خود شما استفاده میکند، موهای کاشته شده مانند قسمتهای دیگر به رشد خود ادامه میدهد و ظاهر طبیعی شما را حفظ میکند.
اگر شما نیز جزء 85 درصد افرادی هستید که با ریزش مو دست و پنجه نرم میکنند، احتمالاً تصمیم دارید از یکی از روشهای کاشت مو، مانند fue استفاده نمایید. اما آیا این نوع درمان برای شما مناسب است؟ آیا کاندید خوبی برای این روش هستید؟
نحوه انجام کاشت مو به روش fue
روش fue کاشت مو به دو صورت انجام میشود که عبارتند از:
روش fue دستی
در کاشت موی fue به روش دستی پزشک با استفاده از یک دستگاه دستی فولیکولهای مو را استخراج میکند. پزشک ماهر فولیکولهای مو را از کنارهها یا پشت سر شما برمیدارد و آنها را به ناحیه مبتلا به طاسی منتقل میکند. موهای این بخشهای پوست سر به DHT مقاوم هستند، به همین دلیل، فولیکولها از این بخشهای پوست سر برداشته میشوند.
دی هیدروتسترون یا DHT یک هورمون طبیعی است که توسط بدن انسان تولید میشود و اغلب علت اصلی ریزش مو است. بدن گروهی از هورمونها به نام آندروژن را نیز تولید میکند که گاهی اوقات به دلیل ویژگیهایشان بهعنوان هورمونهای مردانه شناخته میشوند، اما هم در مردان وجود دارند و هم زنان؛ بنابراین، برداشتن فولیکولهای مو از پشت و کنار پوست سر، به دلیل مقاومبودن آنها در برابر DHT، مانع از عمل هورمونهای آندروژن روی فولیکولها و ریزش مو میشود.
روش fue رباتیک
روش fue کاشت مو رباتیک از یک دستگاه رباتیک استفاده میکند که توسط پزشک هدایت میشود. پزشک مقدار موی موردنظر را برای برداشت انتخاب کرده و منطقه اهداکننده موردنظر را ترسیم میکند. مرحله برداشت فولیکول توسط ربات انجام میشود. این فناوری شگفتانگیز پزشکی، دقت بینظیری دارد.
مراحل انجام کاشت مو به روش fue
1- تشریح مناطق اهداکننده و گیرنده
اولین گام هر روش کاشت مو، پس از بررسی اهداف پیوند با بیمار، ترسیم کلی مناطق اهداکننده و گیرنده از جمله طراحی خط مو و سپس تأیید رضایت بیمار از مناطق پیشنهادی برای پیوند است. بهعنوانمثال، اگر ناحیهای که بیمار میخواهد پیوند بزند تاج باشد، اما جراح پیوند را فقط در خط مو انجام دهد، نتیجه خوب نخواهد بود.
2- انجام بیهوشی
به بیمار بیهوشی داده میشود تا پوست سر بی حس شده و برای عمل آماده شود. برخی از جراحان به بیمار آرامبخش خوراکی، عضلانی یا داخل وریدی میدهند تا راحتی بیشتری در طول عمل داشته باشند.
3- آمادهسازی سایتهای گیرنده
ابتدا محلهای دریافتکننده (شکافهایی که در نهایت گرافتها در آن قرار میگیرند) ساخته میشوند؛ جراح معمولاً چند گرافت را از ناحیه اهداکننده برمیدارد تا بررسی کند که گرافتها متناسب با محلهای گیرندهای هستند یا خیر؛ سپس آن سایتها را میسازد.
4- برداشت پیوند
جراح تعداد گرافتهای موی اهداکننده را بر اساس تعداد محلهای دریافتکننده ساخته شده، برای برداشت تعیین میکند. برخی از جراحان ترجیح میدهند ابتدا پیوندها را برداشت کنند و سپس با تعداد برداشتشده پیوندها، مکانهای گیرنده را ایجاد کنند.
5- قرار دادن گرافتها
در نهایت، گرافتهای مو اهداکننده اغلب توسط کارکنان آموزشدیده در محلهای گیرنده قرار میگیرند. گرافتهای مو در زوایا و جهتگیریهای مناسب قرار میگیرند که برای زیبایی ظاهری مناسب موهای فرد بسیار مهم است. این مرحله نیاز به تجربه و دقت زیادی دارد.
چه کسی کاندید انجام کاشت مو به روش fue است؟
پزشک برای اینکه تعیین کند آیا شما کاندید مناسبی برای کاشت مو به روش fue هستید یا خیر، موارد زیر را در شما بررسی میکند:
نوع و میزان ریزش مو
یکی از بزرگترین عوامل در کاندیداتوری کاشت مو، نوع و میزان ریزش مو است. بهطورکلی، کاشت مو به روش fue برای مردانی که دارای طاسی با الگوی مردانه هستند و فولیکولهای موی سالم کافی برای برداشت دارند، بهترین روش است. ناحیه دریافتکننده مو نیز باید بهاندازه کافی سالم باشد تا به رشد فولیکول پیوند شده کمک کند. مردانی که کاملاً طاس هستند یا موهای سالم کافی در پشت و کنارههای سر خود ندارند، معمولاً واجد شرایط کاشت مو نیستند.
انتظارات درست
باید بدانید که نتیجه کاشت مو خیلی زود نشان داده نمیشود. اگر در قسمتهای نازکتر سر مو بکارید، نتایج طبیعی و موهای بیشتری را به دست میآورید. در بیشتر مواقع، میتوانید انتظار داشته باشید که حدود شش تا نه ماه پس از جراحی، نتایج را مشاهده کنید، اما این زمان نیز بسته به عوامل مختلف، مانند سن و میزان ریزش مو، متفاوت است.
ملاحظات بهداشتی و سبک زندگی
برای اینکه کاندیدای کاشت مو شوید، باید از سلامت کلی نیز برخوردار باشید. اگر سیستم ایمنی ضعیف یا بیماری خاصی دارید، نمیتوانید مو بکارید. علاوهبراین سبک زندگی شما میتواند بر نتیجه طولانیمدت کاشت مو تأثیر بگذارد. بهترین سبک زندگی برای انجام کاشت مو به روش fue عبارتست از عدم مصرف الکل و دخانیات، رژیم غذایی غنی از مواد وغذی و متعادل، ورزش و مدیریت استرس. بهعبارتدیگر، آنچه برای سلامت کلی شما مفید است برای پوست و مو نیز مفید خواهد بود.
مزایای کاشت مو به روش fue
• کیفیت پیوند بالا
پزشک با کاشت مو رباتیک، امکان تجزیهوتحلیل سهبعدی و محاسبه خصوصیات هر فولیکول مو را دارد. این روش به ربات اجازه میدهد تا سالمترین و قویترین فولیکولها را از مناطقی از پوست با تراکم بالا مو انتخاب کند.
• ظاهر طبیعی
روش fue موهای طبیعی را برمیدارد و پیوند میدهد و هیچ جای زخم خطی از خود باقی نمیگذارد. این روش به موها ظاهر طبیعیتری میدهد و به شما این امکان را میدهد که موهای خود را به همان اندازه که دوست دارید کوتاه کنید بدون اینکه نگران دیده شدن جای زخم باشید.
• بدون درد
ازآنجاییکه روش fue یک روش کم تهاجمی است، بسیاری از بیماران حداقل درد را در طول یا بعد از عمل تجربه میکنند. پزشک نیز از بیحسی موضعی استفاده میکند تا بیمار حداقل درد و ناراحتی را در طول عمل داشته باشد.
• دوره نقاهت کوتاهتر
در این روش کاشت مو از چاقوی جراحی یا بخیه استفاده نمیشود، بنابراین دوره نقاهت کوتاهتری دارد و بسیاری از افراد ظرف چند روز به فعالیتهای روزانه خود باز میگردند. بااینحال، خود عمل حدود 8 ساعت طول میکشد.
• حداقل جای زخم در ناحیه اهداکننده
ازآنجاییکه فولیکولها بهصورت تصادفی برداشت میشوند، ظاهر و تراکم بالا ناحیه اهداکننده از حالت طبیعی خارج نمیشود.
معایب کاشت مو به روش fue
• هزینه
روش fue به دلیل زمان و تلاشی که برای استخراج فولیکولهای فرد نیاز دارد، گرانتر از روش کاشت مو FUT است.
• زمان طولانیتر عمل
برداشت واحدهای فولیکولی بهصورت یکی یکی میتواند بیشتر از برداشت یک خط فولیکول طول بکشد که به طور بالقوه منجر به طولانیتر شدن زمان کلی عمل میشود.
• کاهش منطقه اهداکننده
کاشت مو به این روش میتواند ناحیه اهداکننده را تخلیه کند و فرد نتواند در آینده مجدداً از این روش استفاده نماید؛ زیرا ممکن است پوست سر دارای موی کافی نباشد. بااینحال، این مشکل بهاندازه روش نواری چشمگیر نیست.
مراقبت بعد از کاشت مو به روش fue
همانطور که گفتم دوره نقاهت این روش کوتاه است و درد زیادی ندارد. برخی از بیماران گزارش کردهاند که در محل اهداکننده و گیرنده تاول و دلمه ریزی تشکیل شده که با ماساژ آرام بعد از یک تا دو هفته از بین رفتهاند. پس از این مدت گرافت مو کاشته شده میریزد و ریشه باقی میماند تا بهطور طبیعی رشد کند. به همین دلیل اقدامات زیر را پس از عمل انجام دهید:
- برای بازگشت به فعالیتهای عادی، مانند ورزش، شنا و استفاده از پانسمان یا اسپری، باید با پزشک خود مشورت کنید.
- در هفته اول پس از عمل جراحی، هنگام خوابیدن سر خود را در زاویه 15 تا 30 درجه قرار دهید تا تورم به حداقل برسد.
- به مدت 1 هفته پس از جراحی از بلند کردن اجسام سنگین و فعالیتهای شدید خودداری کنید.
- در چند روز اول هر 2 تا 3 ساعت به مدت 20 دقیقه یخ روی پیشانی قرار دهید، نه روی پیوندها.
- از 5 تا 7 روز پس از جراحی در ناحیه گیرنده و اهداکننده ماینوکسیدیل 5% bid استفاده کنید.
- در چند روز اول به طور منظم محل پیوند را با نرمال سالین شستشو دهید تا زمانی که نئوواسکولاریزاسیون رخ دهد.
- بعد از 3 روز نیز محل پیوند را با شامپو بچه بشویید.
عوارض کاشت مو به روش fue
عوارض جانبی کاشت مو به روش fue موارد جزئی هستند. بااینحال، در صورت مشاهده هر یک از عوارض جانبی نادر زیر به پزشک مراجعه کنید:
- عفونت خفیف
- درد یا تورم در اطراف محل جراحی
- تورم فولیکول (فولیکولیت)
- خونریزی از محل جراحی
- بیحسی یا سوزنسوزنشدن در نزدیکی محل جراحی
- عدم شباهت موهای کاشته شده با موهای اطراف آن
- ادامه یافتن طاسی یا نازک شدن مو حتی پس از پیوند
- ریزش موهای اصلی که در ماههای بعد پس از عمل عود میکند.
مراجعه به یک جراح زیبایی متخصص و باتجربه به شما کمک میکند عوارض جانبی و خطرات غیرضروری کاشت مو به روش fue را به حداقل برسانید. بااینوجود، هیچ جراحی بدون خطر نیست.
هزینه کاشت مو به روش fue
عوامل تأثیرگذار بر هزینه کاشت مو به روش fue بسیار زیاد هستند و نمیتوان آن را به طور دقیق اعلام کرد. تجربه جراح، نوع عمل بالینی، تعداد پیوند و میزان فولیکول مورد نیاز میتوانند هزینه کاشت مو را تغییر دهند. بیشتر جراحان برای هر دوره پیوند هزینه جداگانه دریافت میکنند، درحالیکه تعدادی از آنها در همان ابتدا مبلغ مشخصی را بر اساس محدوده پیشبینیشده پیوند دریافت میکنند. برای تعیین هزینه روش fue کاشت مو باید با پزشک زیبایی خود مشورت کنید.
سوالات متداول کاشت مو به روش fue
آیا برای کاشت مو به روش fue باید سرم را بتراشم؟
بله، در بیشتر موارد، اما نه همیشه. اگر نخواهید سر خود را بتراشید، باید هزینه بیشتری بپردازید.
آیا پیوند مو fue برای همیشه دوام میآورد؟
بله، زیرا از موی طبیعی و قابل رشد خود فرد استفاده میکند.
روش کاشت مو fue چقدر موفق است؟
این روش 90% احتمال موفقیت دارد. اگر پزشک از روش رباتیک استفاده کند، میزان موفقیت میتواند تا 100٪ شود. سطح موفقیت بر اساس مهارت، دانش و تجربه پزشک انجام دهنده عمل تعیین میشود.