دنیای سلامتی

بررسی پزشکی توسط

پیکرتراشی شکم و پهلو

دوره نقاهت

30 روز

میانگین زمان عمل

مدت زمان

4 ساعت

مدت ماندگاری

همیشگی

اثر بخشی

Bottom ImageMiddle ImageTop Image

زیاد

معرفی تکنیک

پیکر تراشی شکم و پهلو روشی است که با برداشتن چربی‌های اضافی و پوست شل در ناحیه شکم و پهلو، فرم این نواحی را بهبود بخشیده و ظاهری صاف‌تر و کشیده‌تر به بدن می‌بخشد.

مقایسه با سایر روش ها

ماندگاری

قیمت

اثربخشی

نقاهت

پیکرتراشی شکم و پهلو

همیشگی

لیپوماتیک

10

سال

بادی جت

همیشگی

انواع روش هـای پیکرتراشی شکم و پهلو

پیکر تراشی شکم و پهلو روشی است که با برداشتن چربی‌های اضافی و پوست شل در ناحیه ش...

پیکرتراشی شکم و پهلو

کمی سخت

90 میلیون تومان

لیپوماتیک

کمی سخت

28 میلیون تومان

بادی جت

کمی سخت

30 میلیون تومان

مراقبت های بعد از پیکرتراشی شکم و پهلو

عـــوارض پیکرتراشی شکم و پهلو

  • تغذیه سالم
  • ماساژ درمانی
  • مصرف داروهای تجویزی
  • استراحت کافی
  • تجمع مایع
  • عدم تقارن
  • عفونت
  • کبودی

آیا در اندام شما هم افتادگی‌ها و چربی‌های اضافه‌ای هست که دوستشان ندارید؟ شاید حتی برای آنکه بهتر به نظر برسید، همیشه ناچارید آن قسمت‌ها را در عکس‌هایتان با دقت ویرایش کنید. کانتورینگ بدن برای شکم و پهلوها، جادویی مدرن است که در دنیای واقعی و برای همیشه اندامتان را ویرایش می‌کند. این عمل زیبایی برای فرم‌دهی و خوش‌تراش کردن ناحیه شکم و پهلو انجام می‌شود و بیشتر مناسب کسانی است که با وجود رژیم غذایی و ورزش، همچنان در این بخش‌ها چربی‌های مقاومی دارند. هدف از این جراحی بهبود تناسب اندام و خوش‌فرم‌تر نشان دادن بدن است.


در این روش چربی‌ها و گاهی حتی پوست‌های اضافه بدن برداشته می‌شوند. بسته به نیاز فرد، ممکن است این عمل شامل لیپوساکشن (مکش چربی)، برداشتن پوست اضافی یا ترکیبی از هر دو مورد باشد. عمل پیکرتراشی شکم و پهلو معمولاً تحت بی‌حسی موضعی یا بی‌هوشی عمومی صورت می‌گیرد. طی عمل، جراح پلاستیک می‌تواند هرگونه تغییر را با توجه به اهداف، شرایط و بنابه خواست هر شخص در فرم بدن او ایجاد نماید.


بهبودی اولیه به طور معمول پس از 1 الی 2 هفته به دست می‌آید. با این حال ممکن است تا چند هفته بعد از عمل تورم و درد خفیف در محل جراحی وجود داشته باشد. ورم، کبودی یا بی‌حسی موقتی از عوارض احتمالی این جراحی هستند. نتیجه نهایی این پیکرتراشی عمدتاً بعد از چند ماه ظاهر می‌گردد. اما برای گرفتن بهترین نتیجه رعایت کردن توصیه‌های پزشک و یک سبک زندگی سالم ضرورت دارد. برای آشنایی کامل با جزئیات این عمل زیبایی، شما را به مطالعه ادامه این مطلب دعوت می‌نماییم.

دلایل انجام پیکرتراشی شکم و پهلو

بسیاری از افراد در دوره‌هایی طولانی از زندگی خود با چالش از بین بردن چربی‌های موضعی در نواحی شکم و پهلوها مواجه هستند. چربی‌های این ناحیه به دلیل برخورداری از ساختاری خاص و متفاوت، به سختی دست‌خوش تغییر می‌شوند. اما پیکرتراشی یا کانتورینگ بدن یکی از سریع‌ترین، موثرترین و کم‌خطرترین روش‌ها برای خلاصی از چربی‌های شکم و پهلو است. به همین علت این روش برای افرادی با شرایط زیر، پاسخ‌گو و مناسب خواهد بود.


افرادی که امکان لاغری با رژیم را ندارند: چربی‌هایی که سال‌‌ها از شکل‌گیری آن‌ها می‌گذرد، معمولاً به راحتی با ورزش یا رژیم غذایی از بین نمی‌روند. پس اگر چاقی ژنتیکی دارید و از کودکی دچار چربی‌های شکمی بوده‌اید، باید به روش‌های کارآمدتری برای از بین بردن آن بیندیشید. همچنین اگر به طور ناگهانی دچار افزایش وزن شده‌اید، احتمالاً با مشکلات هورمونی یا اختلال در متابولیسم بدن روبه‌رو هستید. در این شرایط نیز قادر نخواهید بود به سادگیِ افراد عادی، وزن و چربی‌های اضافه بدن خود را کنترل نمایید. بنابراین اگر به هر دلیلی تلاش زیادی کرده اما در لاغری شکم و پهلوهای خود موفق نبوده‌اید، این جراحی مناسب شماست.


افرادی که باید در مدت زمان کوتاه کاهش وزن زیاد داشته باشند: تقریباً می‌توان گفت هیچ کدام از روش‌های کاهش وزن به سرعت پیکرتراشی نتایج خود را آشکار نمی‌کنند. بنابراین چنانچه بنابه دلایلی نیاز دارید در یک بازه زمانی کوتاه وزن کم کنید، این جراحی به شما توصیه می‌گردد. اما فراموش نکنید که كوچک كردن شكم بیشتر به منظور فرم‌دهی و کانتورینگ نواحی مورد نظر کاربرد دارد، نه برای کاهش وزن. اگر دنبال کاهش وزن یکنواخت در بدن هستید، جراحی‌های دیگری مانند اسلیو یا بای‌پس معده برایتان مناسب‌تر خواهد بود.


افرادی که با روش‌های دیگر، کاهش وزن سریع داشته‌اند: وقتی در مدت زمانی کوتاه، وزن زیادی کم می‌کنید، به ویژه در سنین بالا، بافت‌های پوستی نمی‌توانند به راحتی با اندازه‌های جدید بدن، هماهنگ شوند. به همین دلیل ممکن است با شل شدگی و افتادگی پوست مواجه شوید. اما کانتورینگ بدن برای شکم و پهلوها نه تنها چنین عوارضی ندارد، بلکه به واسطه آن می‌توان مشکل افتادگی پوست (مثلاً ناشی از زایمان) را درمان کرد. این جراحی از معدود روش‌هایی است که با برداشتن پوست‌های اضافه، به صاف و کشیده شدن پوست، نرمی و جوانسازی آن کمک می‌کند.

افرادی که کاندید مناسب پیکرتراشی شکم و پهلو نیستند

در صورتی که یکی از شرایط زیر را دارید، متاسفانه انجام عمل پیکرتراشی روی شکم و پهلوها به شما توصیه نمی‌گردد:


ابتلا به بیماری‌های مزمن شامل بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات خودایمنی، دیابت کنترل‌نشده و اختلالات انعقادی.

  • درگیری با نوسانات وزنی.
  • اعتیاد به سیگار، الکل و مواد مخدر.
  • عدم تعهد به سبک زندگی سالم بعد از جراحی.
  • عدم برخورداری از خاصیت ارتجاعی در پوست.
  • داشتن انتظارات غیر واقع‌بینانه از نتیجه عمل.

انواع روش های پیکرتراشی شکم و پهلو

در صورتی که شما هم به دنبال دستیابی به اندامی با فرم ساعت شنی هستید، می‌توانید یکی از روش‌های گوناگون عمل پیکرتراشی شکم و پهلو را تجربه نمایید. تمامی این روش‌ها در یک دسته‌بندی کلی‌تر، در دو گروه «تهاجمی» (با جراحی) یا «غیر تهاجمی» (بدون جراحی) جای می‌گیرند. در ادامه با متداول‌ترین موارد از میان آن‌ها آشنا خواهید شد.


کرایولیپولیز
اولین روش غیر تهاجمی برای تراشیدن چربی‌های شکم و پهلو، «کرایولیپولیز» یا «جراحی سرد» است. در این روش که نیازی به جراحی و دوره نقاهت طولانی مدت ندارد، از سرما برای از بین بردن چربی‌ها استفاده می‌گردد. زیرا سلول‌های چربی نسبت به سایر سلول‌های بدن در مقابل سرما حساس‌ترند. بر این اساس، در روش کرایولیپولیز یک دستگاه چربی‌های قسمت مورد نظر را از همان روی پوست با مکش در یک ناحیه جمع می‌کند و به مدت حدوداً یک ساعت در معرض دمای بسیار پایین قرار می‌دهد. سرمای القاشده باعث کریستالیزه شدن و نابودی سلول‌های چربی می‌شود. سپس این چربی‌های مرده، طی 8 تا 12 هفته به طور طبیعی در بدن تجزیه و دفع می‌گردد.
این روش نیازی به بی‌هوشی یا برش پوستی ندارد. در طول جلسه ممکن است کمی احساس سرمای شدید یا کشش داشته باشید، اما درد شدید و درازمدتی نخواهید داشت. از این رو، ظرف مدت 1 الی 2 روز دوران نقاهت شما به پایان رسیده و به حالت عادی بازمی‌گردید. قرمزی و کبودی، تورم، بی‌حسی موقتی و بروز حساسیت از عوارض احتمالی این متد است.


لیپولیز تزریقی

یکی دیگر از روش‌های غیر تهاجمی برای کاهش چربی‌های موضعی، «لیپولیز تزریقی» نام دارد. در این روش ماده‌ای خاص با عنوان ماده «لیپولیتیک» به ناحیه دارای چربی تزریق می‌گردد. این ماده باعث می‌شود غشای سلول‌های چربی شکسته و در نتیجه چربی‌ها در بدن تجزیه شوند. بعد از تزریق، بدن به طور طبیعی چربی‌های تجزیه‌شده را دفع می‌نماید و این امر منجر به کاهش چربی در ناحیه تزریق می‌گردد.
این روش نیز دوره نقاهت بسیار کوتاهی دارد و تقریباً بلافاصله بعد از آن می‌توانید به فعالیت‌های روزمره خود بازگردید. به دلیل دقت بالای این روش، از آن برای درمان چربی‌های موضعی در نواحی کوچک و ظریفی همچون چانه و گردن هم استفاده می‌شود. قرمزی یا کبودی ناچیز، تورم و درد خفیف در ناحیه تزریق از عوارض احتمالی لیپولیز تزریقی است.


لیپولیز لیزری

لیپولیز لیزری یک روش تهاجمی (کم‌تهاجمی)، دقیق و موثر برای کاهش چربی‌های موضعی است. در این متد پیشرفته از تابش لیزر و در واقع گرمای این اشعه برای تخریب چربی‌های شکم و پهلو یا سایر نواحی بدن بهره گرفته می‌شود. در این شیوه پس از اعمال بی‌حسی موضعی، یک برش کوچک در پوست ایجاد می‌گردد. آنگاه یک فیبر نوری حاوی لیزر به داخل بافت چربی وارد می‌شود. تابش لیزر بر بافت‌های چربی به ذوب شدن سلول‌های چربی منجر می‌گردد. در مرحله بعد چربی مایع به کمک ساکشن از بدن خارج می‌شود. در آخر، محل برش کوچک توسط جراح پلاستیک با بخیه بسته خواهد شد.
جالب آنکه گرمای لیزر تابیده‌شده در لیپولیز، تحریک کلاژن‌سازی در پوست را به همراه دارد که موجب سفتی و انسجام پوست می‌گردد. این روش برخلاف روش‌های تهاجمی سنتی که نیاز به برش بزرگ‌تری دارند، درد بسیار کمتر، نقاهت کوتاه مدت (حدود 2 تا 7 روز) و عوارض ناچیزی دارد. قرمزی، کبودی، تورم، درد خفیف و بروز عفونت در موارد نادر به عنوان عوارض احتمالی لیپولیز لیزری شناخته می‌شوند. در مقابل، ماندگاری نتایج، سفت و صاف شدن پوست و دقت بالا از مزیت‌های این متد به شما می‌آید. منظور از دقت بالا هدف قرار گرفتن دقیق سلول‌های چربی و عدم آسیب‌رسانی به بافت‌های اطراف است.


لیپولیز رادیوفرکونسی

لیپولیز رادیوفرکانسی نیز یکی از شیوه‌های نوین و غیر تهاجمی برای کانتورینگ بدن است. در این روش از انرژی امواج رادیویی برای گرما دادن به سلول‌های چربی استفاده می‌شود تا مانند لیپولیز لیزری در اثر حرارت تجزیه گردند. چربی‌های ذوب‌شده در این متد به طور طبیعی از طریق سیستم لنفاوی از بدن دفع خواهند شد. لیپولیز فرکونسی نیز همچون لیزر، موجب تحریک فرآیند تولید کلاژن در زیر پوست و در نتیجه سفتی و بهبود ظاهر آن می‌شود.
به دلیل غیر تهاجمی بودن، پس از انجام لیپولیز فرکانسی می‌توانید بلافاصله فعالیت‌های روزمره خود را از سر گیرید. با این حال در طول جلسه درمانی ممکن است کمی احساس گرما یا سوزش داشته باشید که البته قابل تحمل است. این روش علاوه بر کلاژن‌سازی به کاهش سلولیت یا حالت پوست پرتقالی هم کمک می‌نماید.


لیپوساکشن

یکی از اولین متدهای پیکرتراشی، روش تهاجمی «لیپوساکشن» یا «چربی کِشی» است. در لیپوساکشن از یک دستگاه مکنده برای خارج کردن چربی‌های موضعی بهره گرفته می‌شود. قبل از شروع عمل، بسته به میزان چربی مورد نظر برای برداشتن، بیمار تحت بی‌حسی موضعی یا بی‌هوشی عمومی قرار می‌گیرد. سپس جراح پلاستیک برش‌های کوچکی در ناحیه مربوطه ایجاد می‌کند. آنگاه یک لوله نازک و توخالی به نام «کانولا» از نقاط برش وارد بدن می‌شود. در مرحله بعد چربی‌ها ضمن اعمال حرارت از طریق کانولا خارج می‌گردند. پس از اتمام عمل، برش‌ها بخیه زده می‌شوند.
این جراحی به دلیل تهاجمی بودن، دوره نقاهت طولانی مدتی در حدود 4 تا 6 هفته دارد و با درد بیشتری همراه است. از سوی دیگر عوارض احتمالی بیشتری هم دارد. به همین دلیل امروزه کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد یا با سایر روش‌های پیکرتراشی (كوچک كردن شكم) ترکیب می‌شود.


لیپوماتیک

لیپوماتیک نیز در واقع نوعی از لیپوساکشن است؛ اما با تکنیک پیشرفته‌تری صورت می‌گیرد. برخلاف لیپوساکشن که در آن امکان آسیب‌رسانی به بافت‌های اطراف چربی هم وجود دارد، در لیپوماتیک از یک دستگاه ارتعاشی کمک گرفته می‌شود. این دستگاه با ایجاد ارتعاشات مکانیکی سلول‌های چربی را با احتمال کمترین آسیب به بافت‌های کناری، تجزیه می‌نماید. آنگاه جراح چربی مایع را با حداقل آسیب و جای کبودی و تورم از بدن فرد خارج می‌کند. در نتیجه این امر، لیپوماتیک با درد کمتر و کاهش احتمال عوارضی همچون عفونت و خونریزی همراه است. در این روش دوره نقاهت 3 الی 7 روز به طول می‌انجامد.

مزایا پیکرتراشی شکم و پهلو

  • امکان فرم‌دهی به نواحی شکم و پهلو به صورت دلخواه.
  • دستیابی به اندامی زیبا و ایده‌آل.
  • جوانسازی.
  • کاهش چین و چروک‌ها و سلولیت پوست.
  • نتیجه‌گیری سریع.
  • دستیابی به نتایج ماندگار در اغلب روش‌ها.
  • لاغری شکم و پهلو تنها در یک جلسه.
  • دوران نقاهت کوتاه در اغلب متدها.
  • امکان کاهش سایز دور شکم تا 6.6 سانتی‌متر.

معایب پیکرتراشی شکم و پهلو

  • احتمال بازگشت چربی‌ها در صورت عدم رعایت سبک زندگی سالم و ورزش.
  • عدم تقارن در بدن (در صورت عدم برخورداری جراح از مهارت و تجربه کافی).
  • احتمال تجمع مایع در زیر پوست که ممکن است نیاز به تخلیه داشته باشد.
  • دوران نقاهت طولانی مدت در برخی روش‌ها.

بهترین روش پیکرتراشی شکم و پهلو کدام است؟

  • لیپولیز لیزری
  • لیپوماتیک
  • رادیوفرکانسی

کدام روش کم ترین عارضه را دارد؟

  • کرایولیپولیز
  • لیپولیز رادیوفرکانسی
  • لیپولیز تزریقی

دوره نقاهت کدام روش کم تر است؟

  • لیپولیز تزریقی
  • لیپولیز رادیوفرکانسی
  • کرایولیپولیز

آمادگی برای انجام پیکرتراشی شکم و پهلو

ارزیابی سلامت عمومی: قبل از هرچیز به منظور بررسی دقیق وضعیت سلامت کلی شما، احتمال بروز خونریزی یا عفونت، از شما آزمایش خون گرفته می‌شود. همچنین برای بررسی سلامت قلب، گرفتن نوار قلب و جهت ارزیابی دقیق وضعیت چربی و پوست، عکس‌برداری صورت می‌گیرد.


تعیین روش مناسب: در این مرحله پزشک بر اساس شرایط شما، مناسب‌ترین روش پیکرتراشی را مشخص می‌نماید.


توقف مصرف داروها: در صورت مصرف داروهایی مانند آسپرین، ایبوپروفن و وارفارین پزشک توصیه خواهد کرد حداقل از دو هفته قبل از عمل مصرف آن‌ها را متوقف نمایید.


ترک سیگار، دخانیات و الکل: به مدت یک ماه قبل از عمل لازم است از مصرف این مواد خودداری کنید. زیرا روند بهبودی شما را کند و خطر بروز عفونت را افزایش می‌دهند.

مراقبت بعد از پیکرتراشی شکم و پهلو

مراقبت از محل زخم‌ها: در صورت به کارگیری روش‌های تهاجمی جای زخم‌ها را تمیز و خشک نگه داشته و پانسمان‌ها را به طور مرتب تعویض نمایید.


جلوگیری از عفونت در جای زخم‌ها: تا زمان بهبودی کامل از تماس جای زخم‌ها با آب، به ویژه آب آلوده و مواد شیمیایی جلوگیری کنید. طبق تجویز پزشک، به طور مرتب مصرف آنتی‌بیوتیک را ادامه دهید.


عدم انجام فعالیت‌های سنگین: در هفته‌های اول بعد از عمل در روش‌های تهاجمی از ورزش و هرگونه فعالیت سنگین خودداری نمایید. همچنین تا زمانی که پزشک به شما اجازه نداده، فعالیت جنسی را متوقف کنید.


عدم مصرف سیگار: تا زمان بهبودی کامل، از کشیدن سیگار خودداری نمایید.


از گرمای زیاد دوری کنید: از قرار گرفتن در معرض گرمای زیاد مانند سونا، جکوزی و حمام آب گرم اجتناب ورزید.


استفاده از گن طبی: گن طبی می‌تواند با تنظیم فشار یکنواخت به ناحیه عمل، در کاهش تورم، فرم‌گیری بهتر شکم و پهلوها و بهبود سریع‌تر بافت آن ناحیه کمک کند.


تغذیه مناسب: مصرف نمک، ادویه‌جات و غذاهای نفاخ را که باعث وارد آمدن فشار بر شکم می‌شوند، به حداقل برسانید.


مصرف داروهای تجویزی: برای کنترل درد از مسکن‌ها و به منظور کاهش تورم و التهاب از داروهای ضد التهابی که پزشک تجویز نموده استفاده کنید.

عوارض پیکرتراشی شکم و پهلو

  • کبودی یا قرمزی
  • تورم
  • بی‌حسی موقتی
  • خونریزی
  • عفونت
  • ایجاد لخته خون
  • آسیب رسیدن به بافت‌های عضلانی و غیره

هزینه پیکرتراشی شکم و پهلو

قیمت پیکرتراشی شکم و پهلو در روش‌های گوناگون تفاوت زیادی با هم ندارد. اما تا حد بسیار زیادی به میزان چربی و پوستی که لازم است برداشته شود، بستگی دارد. بدیهی است هرچه سطح مهارت و تجربه جراح بالاتر باشد، نتیجه عمل بهتر خواهد بود و به تبع آن هزینه پیکرتراشی هم بالاتر می‌رود. تعیین قیمت عمل پیکرتراشی شکم و پهلو با توجه به امکانات کلینیک، نوع جراحی، نواحی مورد نظر، حجم چربی‌ها و مواردی از این دست، در جلسه مشاوره قبل از عمل به طور دقیق صورت می‌پذیرد.

به اشتــراک بگذاریــد!

نظـــرات مخاطبـــان

    تلفــن پشتیبــانی

    | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

    بــــا هیلیـــفا

    راهنمــای هیلیــفا

    ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

      خبـرنامــه

      برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

      رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

      بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

      logo-samandehi

        کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.