دوره نقاهت
1 روز
میانگین زمان عمل
مدت زمان
40 دقیقه
مدت ماندگاری
1
1 سال
اثر بخشی
معمولی
معرفی تکنیک
فیلر هیپ دیپ روشی غیرجراحی برای پر کردن گودیهای لگن است. با تزریق فیلر، فرم و حجم ناحیه بهبود یافته و تناسب بدن افزایش مییابد. نتایج موقتی است و نیاز به تمدید دارد.
مــراحـل عمــل فیلر هیپ دیپ
بیحسی موضعی
1
15 دقیقه
تزریق فیلر
2
20 دقیقه
ماساژ ناحیه
3
5 دقیقه
مراقبت های بعد از فیلر هیپ دیپ
عـــوارض فیلر هیپ دیپ
- حضور در جلسات چکاپ توسط پزشک
- استفاده از کمپرس سرد روی ناحیه درمانشده برای کاهش تورم
- عدم استفاده از سونا و جکوزی برای حداقل 48 تا 72 ساعت پس از عمل
- عدم قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید
- .
- حساسیت در محلهای تزریق
- کبودی
- تورم
فیلر هیپ دیپ یا فیلر برای گودی های لگن یکی از روش های زیبایی برای افزایش حجم و خوش فرم کردن ناحیه لگن است. خصوصا با توجه به اینکه ناحیه هیپ دیپ غالبا با ورزش حجیم نمی گردد تزریق فیلر در این ناحیه بسیار راه گشاست . نتیجه این عمل کاهش فرورفتگی ها و "گودی های لگن" هستند. نتایج این تکنیک معمولاً بلافاصله قابل مشاهده هستند و به شما ظاهری پر تر و خوش فرم تر در ناحیه لگن میدهند؛ اما باید بدانید که این نتایج موقتی بوده و معمولاً بین 6 ماه تا 2 سال دوام دارند. ماندگاری آن کاملاً بستگی به نوع و کیفیت فیلر استفاده شده دارد. برای حفظ نتایج باید هر چند وقت یکبار به پزشک مراجعه کنید.
فرورفتگیهای پهلو (Hip Dips) تو رفتگیهای هلالی شکل هستند که در ناحیه جانبی رانها وجود دارند و معمولاً نتیجه موقعیت ژنتیکی گروههای عضلانی گلوتئال است.
این درمان مانند هر تکنیک دیگری امکان دارد برخی خطرات و عوارض داشته باشد. این خطرات شامل واکنش های آلرژیک، ایجاد فرم نامطلوب هستند که البته بسیار نادر است . به همین دلیل بسیار حائز اهمیت است که پزشک ماهر را انتخاب کنید تا با ایمنی کامل بهترین نتایج را برایتان رقم بزند.
چه افرادی کاندید مناسب برای تزریق ژل به هیپ دیپ نیستند؟
با اینکه فیلر دیپ هیپ روشی غیر جراحی و کم خطر محسوب میشوند ولی برخی افراد باید از انجام آن خودداری کنند. این افراد شامل موارد زیر هستند:
زنان باردار و شیرده: در دوران شیردهی و بارداری به دلیل اینکه هنوز تأثیر فیلر بر روی نوزادان و کودکان اثبات نشده نمیتوانید از این روش استفاده کنید.
افراد با بیماری های خاص: در صورتی که بیماری های خاصی مثل ضعف سیستم ایمنی بدن، مشکلات خونی و برخی شرایط پزشکی خاص دارید از این روش نمیتوانید استفاده کنید. همچنین افراد مبتلا به دیابت و مشکل انعقاد خون نیز با مشورت پزشک از این روش استفاده کنند.
افرادی که عفونت فعال دارند: در صورتی که در ناحیه فیلر یا دیگر نواحی بدن دارای عفونت فعال هستید نمیتوانید این تکنیک را انجام دهید.
افرادی با سابقه اسکار یا زخم: اگر مشکلات کلوئید یا سابقه اسکار و زخم دارید این روش را انجام ندهید. همچنین در صورت مصرف داروهای خاص یا برخی بیماری ها حتماً با پزشک درباره تصمیم برای انجام فیلر هیپ دیپ مشورت نمایید.
مراحل تزریق فیلر به هیپ دیپ
معمولاً در این روش از فیلر هایی که حاوی هیالورونیک اسید هستند بهره میبرند تا بتوانند شکل و حجم مورد نیاز را ایجاد کنند. در بعضی مواقع هم از ترکیب هیالورونیک اسید و فیلر های PCL با ماندگاری 3 سال استفاده میشود تا مدت زمان بیشتری ماندگاری داشته باشد. برای انجام فرایند مراحل زیر طی میشوند:
- در ابتدا پزشک با استفاده از بی حسی موضعی، ناحیه ای که قصد فیلر دارید را بی حس میکند.
- در طول انجام تکنیک، از یک سوزن ظریف برای تزریق فیلر به نقاط مهم در امتداد فرورفتگیهای لگن استفاده میکند.
- بعد از تزریق فیلر، پزشک ناحیه را آرام ماساژ میدهد تا به طور یکنواخت فیلر پخش شود و شکل مورد نظر ایجاد گردد.
مزایا تزریق فیلر به هیپ دیپ
بهبود فرم لگن: این روش به پر کردن فرورفتگیها و ایجاد یک انحنای صافتر در امتداد لگن کمک کرده و در نتیجه ظاهری زیباتر و خوشفرمتر ایجاد میکند.
افزایش تناسب: با افزودن حجم به ناحیه فرورفتگیهای لگن، فیلر هیپ دیپ تعادل بهتری بین کمر و لگن ایجاد می کند و ظاهر بدن را متناسبتر نشان می دهد.
روش غیرجراحی: برخلاف روشهای جراحی تهاجمی، فیلرهای فرورفتگی لگن یک جایگزین غیرجراحی محسوب میشود که به زمان بهبودی کمی نیاز دارد و از ایجاد زخم جلوگیری میکند.
نتایج سفارشیسازیشده: مقدار فیلر مورد استفاده، میتواند بر اساس نیازها و نتیجه مورد نظر هر فرد تنظیم شود و نتایجی شخصیسازیشده فراهم کرد.
معایب تزریق فیلر به هیپ دیپ
موقتی بودن: یکی از معایب این روش این است که موقتی بوده و نمیتوانید به صورت دائم روی نتایج آن حساب باز کنید و هر 6 ماه الی یک سال نیاز به تمدید دارد.
عوارض و خطرات احتمالی: مثل هر روش دیگری فیلر دیپ هیپ نیز عوارض و خطراتی مثل هرگونه آلرژی، عفونت یا اشتباه پزشک در تزریق را به همراه دارد
هزینه بالا: بسته به اینکه چه مقدار میخواهید تزریق انجام دهید و از چه موادی استفاده کنید امکان دارد هزینه های بالاتری داشته باشد.
چگونه برای تزریق ژل به هیپ دیپ آماده شویم؟
- قبل از انجام پر کردن هیپ دیپ با ژل، متخصص دستورالعملهای خاصی را برای اطمینان از نتایج خوب به شما بیان میکند. پیروی از این راهنماییها به شما کمک میکند تا درمانی خوب و موفقیتآمیز داشته باشید.
- خودداری از مصرف داروها یا مکملهای رقیقکننده خون قبل از عمل
- پرهیز از نوشیدن الکل
- اطلاع دادن به متخصص درباره هرگونه بیماری زمینهای یا آلرژی
مراقبت های پس از تزریق ژل به هیپ دیپ
- پرهیز از فعالیتهای شدید
- عدم قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید
- عدم استفاده از سونا و جکوزی برای حداقل 48 تا 72 ساعت پس از عمل
- استفاده از کمپرس سرد روی ناحیه درمانشده برای کاهش تورم
- حضور در جلسات چکاپ توسط پزشک برنامهریزیشده برای بررسی پیشرفت و رسیدگی به هرگونه نگرانی
عوارض تزریق فیلر به هیپ دیپ
- قرمزی موقت
- تورم
- کبودی
- حساسیت در محلهای تزریق
- در موارد نادر، عوارض جدیتری مانند عفونت یا واکنشهای آلرژیک ممکن است رخ دهد. بسیار مهم است که این خطرات را با پزشک متخصص تزریق ژل به گودی کنار ران خود مطرح کنید و دستورالعملهای مراقبتی پس از درمان را به دقت دنبال کنید تا احتمال بروز هر گونه اثرات نامطلوب به حداقل برسد.
هزینه فیلر هیپ دیپ
قیمت فیلر هیپ دیپ به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهم ترین عامل میزان فرو رفتگی در باسن شماست که هرچه بیشتر باشد نیاز به فیلر بیشتر و در نتیجه هزینه بیشتری است. در مجموع عوامل زیر در هزینه تأثیر گذار هستند:
نوع فیلر انتخابی: بسته به اینکه چه نوع فیلری انتخاب میکنید هزینه ها متفاوت هستند. معمولاً فیلر هایی که ماندگاری بیشتری دارند هزینه بالاتری نیز دارند.
دستمزد پزشک و هزینه کلینیک: پزشکان مجرب معمولاً هزینه های بالاتری درخواست میکنند. به دلیل اینکه نتیجه تضمین شده تر است. همچنین کلینیک های واقع در شهر های بزرگ و همچنین در مناطق مرفه نشین هزینه های بالاتری دارند.
داروها و هزینه های جانبی: در صورتی که نیاز به استفاده از داروی خاص یا دیگر هزینه های جانبی داشته باشید نیز باید آن را در نظر بگیرید.