دنیای سلامتی

بررسی پزشکی توسط

تزریق چربی به هیپ دیپ

دوره نقاهت

10 روز

میانگین زمان عمل

مدت زمان

3 ساعت

مدت ماندگاری

10

10 سال

اثر بخشی

Bottom ImageMiddle ImageTop Image

زیاد

معرفی تکنیک

با برداشت چربی از نواحی دیگر بدن مثل شکم، تصفیه و سپس تزریق آن به فرورفتگی های کناره باسن (هیپ دیپ)، این نواحی پر شده و ظاهری متناسب و هموارتر پیدا می کنند.

مــراحـل عمــل تزریق چربی به هیپ دیپ

بی‌هوشی یا بی‌حسی

1

45 دقیقه

برداشت چربی (لیپوساکشن)

2

60 دقیقه

فرآوری چربی برداشت‌شده

3

30 دقیقه

تزریق چربی به هیپ دیپ

4

45 دقیقه

پایان جراحی و پانسمان

5

20 دقیقه

مراقبت های بعد از تزریق چربی به هیپ دیپ

عـــوارض تزریق چربی به هیپ دیپ

  • عدم تزریق عضلانی
  • پیگیری‌های منظم
  • دوری از آب استخر یا وان گرم
  • ماساژ ملایم
  • احتمال جذب نامتقارن در صورت عدم تبحر پزشک
  • عفونت
  • ماندن جای زخم
  • فرورفتگی‌ها، ترک خوردگی پوستی یا سلولیت در ناحیه تزریق چربی

آیا شما هم وقتی جلوی آینه می‌ایستید ناخودآگاه نگاهتان به آن فرورفتگی کوچک کنار لگنتان می‌افتد؟ این فرورفتگی که بین کنار ران و باسن به چشم می‌خورد، هیپ دیپ (Hip Dip) یا گودی لگن نام دارد. یکی از متداول‌ترین روش‌ها برای پر کردن این فرورفتگی ژنتیکی، تزریق چربی به هیپ دیپ است. در این روش غیرتهاجمی، از چربی‌های موجود در سایر نواحی بدن خود شخص برای پر کردن گودی ران استفاده می‌شود.

در نتیجه یک انحنای زیبا در این ناحیه به وجود می‌آید که ماندگاری دائمی دارد و برخلاف تزریق فیلر مصنوعی، فرمی طبیعی به بدن می‌دهد. بنابراین اگر شما هم گودی لگن دارید، جای نگرانی نیست! چون به سادگی و بدون هیچ‌گونه دردسری می‌توانید با تزریق چربی زیبایی را به پایین‌تنه خود بازگردانید. آیا می‌خواهید بدانید تزریق چربی به هیپ دیپ چگونه انجام می‌شود؟ چه مراحل، مزایا و عوارضی دارد؟ و برای همه مناسب است یا نه؟ پس در ادامه همراه ما باشید.

 

چه افرادی کاندید مناسب برای تزریق چربی به هیپ دیپ نیستند؟

بررسی دقیق اینکه آیا تزریق چربی به هیپ دیپ برای شما مناسب است یا نه بر عهده پزشک است. اما اگر یکی از شرایط زیر را دارید، کاندید مناسبی برای این عمل نخواهید بود:

 

اعتیاد به سیگار: مصرف سیگار باعث کاهش جریان خون و کند شدن روند بهبود زخم می‌شود. بنابراین اگر سیگار می‌کشید، لازم است قبل از اقدام به این جراحی، حداقل برای یک دوره کوتاه استعمال آن را قطع کنید.

 

سیستم ایمنی ضعیف : انجام این عمل به افرادی که مبتلا به دیابت یا هرگونه ضعف در سیستم ایمنی بدن هستند، توصیه نمی‌گردد. همچنین، کسانی که داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند، بهتر از انجام آن خودداری نمایند.

 

اختلالات خونریزی : اگر دچار خونریزی خود ایمنی هستید یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنید، احتمال خونریزی شما در طول عمل یا بعد از آن زیاد است.

 

اضافه وزن زیاد : در صورت ابتلا به چاقی، احتمالاً بنا به توصیه پزشک لازم است قبل از اقدام به تزریق چربی، وزن خود را تا حدی کاهش دهید.

 

ابتلا به بیماری‌های پوستی : اگر در ناحیه هیپ دیپ عارضه‌های پوستی فعالی همچون پسوریازیس یا اگزما دارید، این عمل برای شما نتیجه مناسبی نخواهد داشت.

 

داشتن انتظارات غیر واقعی : حداقل 6 ماه زمان لازم است تا نتیجه تزریق چربی به هیپ دیپ نمایان شود. بنابراین اگر انتظار دارید سریعاً بعد از عمل نتیجه آن را ببینید، کاندید خوبی برای انجام آن نیستید. به علاوه، ممکن است تا حدود 30 درصد از چربی تزریق‌شده به مرور زمان توسط بدن جذب گردد. پس وقتی می‌گوییم نتایج این تزریق دائمی است، باید احتمال کوچک شدن محل تزریق را برای سال‌های آتی در نظر داشته باشید.

 

مراحل تزریق چربی به هیپ دیپ

 

1.   بیهوشی : این عمل معمولاً تحت بیهوشی انجام می‌شود. با این حال ممکن است بنابر تشخیص پزشک، در مواردی که حجم چربی تزریقی کم است، بی‌حسی موضعی جایگزین آن شود.

 

2.   لیپوساکشن : در اغلب موارد، چربی از قسمت‌هایی مانند ران یا شکم بیمار برای تزریق برداشته می‌شود. برای این منظور پزشک ابتدا یک برش کوچک روی پوست ایجاد می‌کند. سپس لوله‌ای را از طریق آن وارد بدن کرده و چربی مورد نیاز را از بدن خارج می‌کند.

 

3.   بستن جای برش : پزشک محل برش‌داده‌شده برای لیپوساکشن را بخیه زده و پانسمان می‌نماید.

 

4.   آماده کردن چربی برای تزریق : هم‌زمان با مرحله سوم، چربی خارج‌شده از بدن، جهت آماده‌سازی برای تزریق به بدن، تصفیه می‌گردد. طی این فرآیند، خون و سایر مایعاتی که همراه با چربی بودند، از آن جدا می‌شوند.

 

5.   تزریق چربی : در این مرحله پزشک 3 الی 5 برش ریز در ناحیه هیپ دیپ ایجاد نموده و چربی را از طریق آن‌ها تزریق می‌کند. معمولاً این برش‌ها نیازی به بخیه ندارند، اما در صورت لزوم از طریق بخیه بسته می‌شوند.

 

تمامی این مراحل ظرف مدت 1 الی 3 ساعت انجام می‌شود و عمدتاً نیازی نیست که بیمار در بیمارستان بستری گردد. داشتن احساس درد خفیف در محل برش‌ها و تزریق، تا حدود 2 هفته بعد از عمل طبیعی است.

 

مزایا تزریق چربی به هیپ دیپ

  • ساده و نسبتاً کم‌خطر بودن
  • امکان ایجاد فرم دلخواه در پایین‌تنه و کمک به رفع افتادگی باسن
  • برخورداری از نتایج طبیعی‌تر نسبت به تزریق فیلرهای مصنوعی
  • پایین بودن احتمال ابتلا به عفونت
  • پایین بودن احتمال پس زدن پیوند چربی توسط بدن
  • دوره نقاهت کوتاه و کم‌دردسر
  • عدم نیاز به بستری شدن بعد از جراحی

 

معایب تزریق چربی به هیپ دیپ

  • نیاز به بیهوشی عمومی در اغلب موارد
  • نیاز به 3 الی 4 هفته زمان برای بهبودی کامل
  • احتمال بازگشت نتیجه عمل تا 30 درصد از مقدار تزریق اولیه
  • نیازمند حداقل 6 ماه زمان برای ظاهر شدن نتایج عمل

 

چگونه برای تزریق چربی به هیپ دیپ آماده شویم؟

مشورت با پزشک : قبل از هرچیز لازم است وضعیت سلامتی شما توسط یک متخصص جراح پلاستیک مورد بررسی قرار گیرد. ممکن است پزشک انجام برخی آزمایش‌ها، سونوگرافی یا سی تی اسکن را با هدف اطمینان از سلامت کلی شما، برایتان تجویز نماید.

 

عدم استعمال دخانیات و الکل : حداقل از 4 هفته قبل از عمل، مصرف هرگونه دخانیات و مواد مخدر یا نوشیدن مشروبات الکلی را به طور کامل قطع کنید. این امر به منظور پیشگیری از تاثیر منفی این مواد بر روند بهبودی شما و خطر ابتلا به عفونت، اهمیت دارد.

 

قطع مصرف برخی داروها : مصرف برخی داروها مانند آسپرین، ایبوپروفن و مکمل‌های گیاهی ممکن است باعث افزایش احتمال لخته شدن خون در بدن شود. به همین دلیل احتمالاً پزشک توصیه می‌کند از چند هفته قبل از عمل مصرف آن‌ها را قطع نمایید.

 

تغذیه مناسب : داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل به بهبودی سریع‌تر بعد از تزریق چربی به هیپ دیپ کمک می‌کند. بنابراین سعی کنید تا حد ممکن از مصرف غذاهای چرب خودداری نموده و به اندازه کافی آب به بدن خود برسانید.

 

دوری از استرس و اضطراب : این جراحی در دسته عمل‌های زیبایی کم‌خطر قرار دارد. پس هیچ جایی برای نگرانی نیست و با حفظ آرامش و روحیه مثبت می‌توانید تجربه بهتری از آن داشته باشید.

 

مراقبت های پس از تزریق چربی به هیپ دیپ

استراحت کافی : حداقل تا 7 روز بعد از عمل نیاز به استراحت کافی دارید. در طول این مدت لازم است برنامه‌های کاری خود را متوقف نمایید.

 

پرهیز از دراز کشیدن و نشستن‌های طولانی‌مدت : شایع‌ترین عوارض تزریق چربی به هیپ دیپ، تورم در ناحیه مورد نظر است. برای پیشگیری از آن توصیه می‌گردد، از خوابیدن به پشت و نشستن‌های طولانی‌مدت خودداری نمایید. بهترین حالت برای خوابیدن در طول این دوره، خوابیدن به پهلو‌ها است.

 

پرهیز از فعالیت‌های سنگین : تا 6 هفته بعد از جراحی، از ورزش و فعالیت‌های فیزیکی سنگین دوری کنید.

 

مراقبت از جای زخم‌ها : محل برش‌ها را خشک و تمیز نگه‌دارید. پوشیدن لباس‌های تنگ و چسبان می‌تواند باعث وارد آمدن فشار به محل تزریقات و بهبودی دیرتر آن‌ها شود. پس تا حد امکان لباس‌های راحت و گشاد بپوشید.

 

مصرف داروها و مسکن‌های تجویزی : در صورت تجویز هرگونه دارو از سوی پزشک، به طور مرتب آن‌ها را مصرف نمایید. برای تسکین درد نیز می‌توانید با مشورت پزشک، مسکن استفاده کنید.

 

ماساژ ملایم : احتمال دارد پزشک به شما توصیه کند محل تزریق را به آرامی ماساژ دهید تا چربی بهتر توسط بدنتان جذب گردد.

 

دوری از آب استخر یا وان گرم : تا بهبودی کامل زخم‌ها از مراجعه به استخر یا استفاده از وان آب گرم خودداری کنید.

 

پیگیری‌های منظم : معمولاً لازم است دو هفته بعد از عمل برای بررسی عفونت‌های احتمالی به پزشک مراجعه کنید. برای اطمینان از روند بهبودی خود مراجعات خود را طبق برنامه تعیین‌شده توسط پزشک ادامه دهید.

 

عدم تزریق عضلانی : به یاد داشته باشید تا حدود 6 ماه بعد از عمل، انجام هر گونه تزریق عضلانی برای شما ممنوع است.

 

عوارض تزریق چربی به هیپ دیپ

  • تورم در ناحیه ران و باسن
  • کبودی، التهاب، درد و خارش در محل برش‌ها
  • خونریزی در محل برش‌ها
  • جابه‌جا شدن چربی در محل تزریق یا مشاهده برخی فرورفتگی‌ها، ترک خوردگی پوستی یا سلولیت در آن ناحیه
  • ماندن جای زخم
  • احتمال بروز عفونت در محل زخم‌ها در صورت عدم مراقبت صحیح
  • احتمال جذب نامتقارن در صورت عدم تبحر پزشک جراح
  • کاهش یا افزایش حجم چربی هیپ دیپ با تغییرات وزنی

 

هزینه تزریق چربی به هیپ دیپ

قیمت تزریق چربی به هیپ دیپ به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای همه افراد یکسان نیست. عوامل زیادی بر قیمت این عمل تاثیرگذارند که برای نمونه می‌توان به میزان چربی مورد نیاز برای هر فرد اشاره کرد. هرچه حجم چربی لازم برای تزریق به فرورفتگی هیپ دیپ بیشتر باشد، هزینه عمل هم بالاتر می‌رود. علاوه بر آن، اینکه چربی‌های لازم از کدام قسمت از بدن شما برداشته می‌شوند (شکم، ران، پهلو) نیز می‌تواند بر قیمت تاثیر بگذارد.

همچنین تجهیزات و تکنیک‌هایی که حین عمل مورد استفاده قرار می‌گیرند و امکانات کلینیک مورد نظر اغلب بر قیمت اثر خواهد داشت. از طرف دیگر پزشکانی که تخصص و مهارت بالاتری دارند، غالباً هزینه بیشتری دریافت می‌کنند. فراموش نکنید که هزینه داروها و آزمایش‌های لازم که پزشک بنابر تشخیص خود تجویز می‌نماید هم به آن اضافه خواهد شد.

سوالات متداول تزریق چربی به هیپ دیپ

  • 3 تا 4 هفته. حدود 1 هفته بعد از عمل می‌توانید کارهای سبک را از سر گیرید و رسیدن به بهبودی کامل حدود 3 تا 4 هفته زمان می‌برد.

  • حدود 1 الی 3 ساعت. این بازه زمانی بسته به چربی مورد نیاز هر فرد، محل برداشتن چربی و غیره متفاوت است.

  • بله. نتایج این عمل تقریبا دائمی است. اما ممکن است با تغییرات وزنی شاهد تغییر در حجم چربی هیپ دیپ باشید یا به مرور زمان بخشی از چربی تزریق‌شده توسط بدن جذب شود.

  • خیر. این جراحی تحت بیهوشی یا در برخی موارد بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد و حین عمل دردی نخواهید داشت. تنها در دوره نقاهت است که درد خفیفی را در جای زخم‌ها تجربه می‌کنید.

به اشتــراک بگذاریــد!

نظـــرات مخاطبـــان

    تلفــن پشتیبــانی

    | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

    بــــا هیلیـــفا

    راهنمــای هیلیــفا

    ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

      خبـرنامــه

      برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

      رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

      بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

        کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.