دوره نقاهت
3 روز
میانگین زمان عمل
مدت زمان
8 ساعت
مدت ماندگاری
همیشگی
اثر بخشی
زیاد
معرفی تکنیک
کاشت مو در زنان با انتقال فولیکولهای سالم از بانک مو به نواحی کممو، تراکم طبیعی ایجاد کرده و از روشهایی مانند FIT و میکروگرافت برای نتایج دقیق و ماندگار استفاده میشود.
مــراحـل عمــل کاشت مو برای زنان
مشاوره اولیه و معاینه
1
45 دقیقه
بیحسی
2
20 دقیقه
برداشت گرافتها
3
100 دقیقه
آمادهسازی واحدهای فولیکولی
4
100 دقیقه
ایجاد کانالها
5
45 دقیقه
کاشت گرافت
6
100 دقیقه
پایان عمل
7
10 دقیقه
مقایسه با سایر روش ها
ماندگاری
قیمت
اثربخشی
نقاهت
کاشت مو برای زنان
همیشگی
کاشت مو
همیشگی
انواع روش هـای کاشت مو برای زنان
کاشت مو زنان با فولیکولهای مقاوم، به نتایج طبیعی و ماندگار منجر میشود....
کمی سخت
40 میلیون تومان
کاشت مو
کمی سخت
30 میلیون تومان
مراقبت های بعد از کاشت مو برای زنان
عـــوارض کاشت مو برای زنان
- رعایت دستورات پزشک
- معاینات منظم
- خودداری از فعالیتهای سنگین
- فشار ملایمی به گرافتها وارد کنید
- شوک ریزشی (ریزش موقت موها).
- شل شدن پوست سر.
- درد و التهاب.
- ماندن جای زخم.
مو به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای زیبایی، اهمیت ویژهای نزد بانوان دارد. از طرفی دلایل مختلفی برای ریزش مو در نواحی مختلف سر وجود دارند که میتوانند باعث کاهش حجم مو شده و زیبایی چهره را کاهش دهند. امروزه کاشت مو تنها منحصر به مردان نبوده و بانوان نیز میتوانند از این روش استفاده کنند. البته کاشت مو و داشتن خط رویش طبیعی در زنان با مردان متفاوت بوده و با محدودیتهایی همراه است. در ادامه به موضوع کاشت مو برای زنان و نحوه انجام کار، مزایا و معایب این روش خواهیم پرداخت.
شرایط کاشت مو برای زنان
امروزه خانمها نیز از جمله متقاضیان کاشت مو بوده و به دنبال استفاده از این روش برای افزایش حجم مو و زیبایی طبیعی آنها هستند. خانمهایی که دچار مشکل کاهش مو یا طاسی در برخی از نواحی سر هستند، میتوانند از این روش برای برداشتن خط رویش موی پیشانی طبیعی استفاده کنند. اما باید به این نکته توجه داشت که کاشت مو زنان به دلیل تفاوت فیزیولوژیکی موجود نسبت به مردان با محدودیتهایی همراه است. یکی از این محدودیتها مربوط به محل برداشت فولیکولهای مو در زنان است.
بانوان مانند مردان نمیتوانند برای کاشت مو از گرافتهای مو در قسمت سینه یا ریش استفاده کنند و در این مورد دچار محدودیت هستند. از طرفی برداشت مو از دیگر نواحی نیز ممکن است چندان ماندگار نباشد. علاوه بر آن، الگوی ریزش در زنان و مردان با یکدیگر متفاوت است. بنابراین پیش از کاشت مو باید به امکان سنجی استفاده از این روش پرداخت. به طور کلی دلایل زیر میتوانند به عنوان شرایط کاشت در خانمها در نظر گرفته شوند:
- وجود الگوی ریزش موی مردانه یا آلوپسی در قسمت جلو، بالا و فرق سر
- داشتن پیشانی بلند و خط رویش مو به صورت نامناسب و دورتر از چشمها
- ایجاد ريزش مو در اثر کشش بیش از حد یا طاسی کششی
- وجود مشکل ریزش مو در اثر ایجاد زخم یا جراحی روی پوست
- وجود بیماری تریکوتیلومانیا که در آن فرد تمایل به کندن موی سر، ابروها و یا سایر نقاط دارد.
- تغذیه نامناسب و استرس
بهترین روش کاشت مو برای خانمها
افزایش سن، بروز بیماریهای مختلف یا تغییرات هورمونی و یا حتی عمل جراحی لیفت صورت ممکن است نیاز به کاشت مو برای زنان را ایجاد کند. بسیاری از افراد در سنین بالا و به صورت ژنتیک درجاتی از ریزش مو را تجربه خواهند کرد. استفاده از روش اثربخش و ماندگار کاشت مو برای رفع این مشکل میتواند به ایجاد موهای متراکم در نواحی مختلف سر کمک کند. پزشک متخصص با بررسی تراکم و سلامت موها در پشت سر به عنوان بانک موی مناسب، از پیشرفتهترین ابزارها و روشها برای کاشت مو با تراکم بالا استفاده میکند. در ادامه به مهمترین روشهای کاشت مو خانم ها پرداخته شده است.
روش کاشت موی FUT
در روش FUT یک نوار کوچک در پشت سر به نام فلپ به عنوان بانک مو در نظر گرفته شده و با استفاده از بیحسی موضعی روند برداشت از این ناحیه آغاز میشود. پزشک متخصص با کمک ابزارهای مخصوص و میکروسکوپهای پیشرفته میتواند فولیکولهای انتخاب شده را تقسیم و جدا کند. برای کاشت این فولیکولها در سطح طاسی سر نیز باید برشها و روزنههایی در این بخش ایجاد شده و فولیکولها را در این قسمت کاشت. در نهایت باید مکان برداشت مو بخیهزده شود.
روش کاشت موی FIT
دیگر روش كاشت مو برای خانمها استفاده از روش FIT است. در این روش با استفاده از یک پانچ مخصوص، گرافتهای مو به صورت پراکنده و جداگانه از بخش بانک مو جدا شده و سپس در محل طاسی به صورت مستقیم قرار میگیرد. مهمترین مزیت این روش، عدم وجود هرگونه اسکار و یا زخم پس از پایان کار است.
روش کاشت موی SUT
در این روش برای برداشتن گرافتها از پشت سر و یا دیگر نواحی از ابزاری به نام پانچ اتوماتیک استفاده میشود. به همین دلیل هیچگونه آسیبی به فولیکولهای مو وارد نیامده و سرعت روند کاشت نیز در این روش به عنوان بهترین روش کاشت مو برای زنان نسبت به دیگر روشها بهتر و بیشتر است. در نهایت گرافتهای جدا شده نیز در محل طاسی سر به شکل مستقیم کاشته خواهند شد.
روش کاشت موی میکروگرافت
از جدیدترین روشهای کاشت موای خانمها میتوان به روش میکروگرافت اشاره کرد. این روش باعث ایجاد یک ظاهر بسیار طبیعی پس از کاشت خواهد شد. دستگاههای اتوماتیک وظیفه انتقال فولیکولهای مو را در این روش بر عهده دارند. بنابراین کلیه مراحل از جمله اندازهگیری خط رویش، انجام بیحسی در ناحیه مورد نظر، برداشت و کاشت فولیکولها در ناحیه طاسی به صورت اتوماتیک انجام خواهند شد.
کاشت مو با روش SFUE+
این روش به عنوان بهترین روش کاشت مو برای خانم ها مزایای بسیار زیادی دارد. کاشت مو به این روش با کمک دستگاههای خودکار انجام میگیرد و پزشک متخصص نیز کلیه مراحل کاشت مو را زیر نظر دارد. عوارض جانبی پس از کاشت در این روش بسیار اندک بوده و امکان انتقال فولیکولهای بیشتری از اطراف محل کاشت وجود دارد. در این روش میتوان حداقل ۱۰ هزار فولیکول را در هر جلسه منتقل کرد.
مزایا و معایب کاشت مو برای زنان
کاشت مو بانوان میتواند مزایای بسیاری مانند افزایش اعتماد به نفس و تأثیر قابل توجه روی زیبایی و ظاهر به همراه داشته باشد. استفاده از بهترین روش کاشت مو یک راه حل مؤثر و دائمی برای بازگرداندن موهای ریخته شده و ظاهر طبیعی افراد است. در حال حاضر تکنیکهای پیشرفته باعث میشوند تا بتوان نتایج طبیعی و زیبایی از کاشت مو به دست آورد. در نهایت نیز حس بهتری نسبت به خود ایجاد خواهد شد. البته پس از کاشت مو برای زنان ممکن است فولیکولها به دلیل ایجاد شوک دچار ریزش شوند. اما این مورد طبیعی بوده و هیچگونه نگرانی در مورد عمل پیوند مو وجود نخواهد داشت. زیرا پس از ۳ الی ۴ ماه مجددا موهای کاشته شده رشد خواهند کرد. ایجاد تورم خفیف در ناحیه کاشت مو نیز کاملاً عادی است و پس از انجام مراقبتهای لازم به سرعت برطرف خواهد شد.
مراقبت بعد از کاشت مو برای زنان
انجام توصیهها و مراقبتهای قبل و پس از جراحی کاشت مو میتواند روند درمان را سریعتر کرده و عوارض مربوط به کاشت را نیز کاهش دهد. از جمله موارد مهم که باید قبل و پس از کاشت مو مورد توجه قرار بگیرند شامل موارد زیر هستند:
- عدم استفاده از سیگار، مواد مخدر یا قلیان تا دو ماه قبل از کاشت مو
- قطع مصرف داروهایی نظیر آسپری،ن ابوپروفن یا قرصهای حاوی ویتأمین E چند روز پیش از جراحی
- قطع مصرف موادی مانند ماینوکسیدیل یا محلولهای مشابه پیش از جراحی
- خودداری از خاراندن محل کاشت مو
- عدم انجام فعالیتهای فیزیکی شدید و ورزش تا ۶ هفته پس از انجام کاشت
- مشورت با پزشک برای شروع زمان شستشوی موها
- عدم قرارگیری در معرض نور خورشید
- توجه به نحوه خوابیدن تا چند روز پس از کاشت مو
عوارض کاشت مو در زنان
در حال حاضر کاشت مو به صورت کم تهاجمی و با دستگاههای پیشرفته انجام میشود. به همین دلیل عوارض کاشت مو زنان بسیار اندک است. با توجه به تفاوت شرایط جسمانی خانمها و آقایان، ممکن است عوارض مختلفی پس از کاشت مشاهده شود. از مهمترین عوارض کاشت مو برای خانمها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- احساس خارش در ناحیه کاشت مو در روزهای ابتدایی
- وجود احساس بیحسی اندک در ناحیه پیوند مو
- ایجاد حس گزگز در ناحیه کاشت
- بروز کبودی و یا اندکی تورم در ناحیه پیشانی و بالای سر
- احساس درد در روزهای ابتدایی پس از انجام جراحی کاشت مو
- امکان ایجاد عفونت در ناحیه کاشت
- بروز ریزش موقت یا رشد نکردن فولیکولهای کاشته شده
- بروز التهاب یا حساسیت به صورت موقت
کاشت مو در قسمت پیشانی یا پشت سر با یکدیگر تفاوتی نداشته و این عوارض ممکن است در هر حالتی تجربه شوند. اگرچه بروز این عوارض با استفاده از روشهای کاشت کنونی بسیار اندک است، اما آگاهی از آنها و رعایت دقیق دستورالعملهای مراقبتی میتواند به کاهش عوارض و تسریع روند بهبودی کمک کند.
هزینه کاشت مو در زنان
عوامل متعددی روی محاسبه هزینه کاشت مو در زنان مؤثر است. تعداد گرافتهای مورد نیاز برای کاشت در نواحی کم پشت یا طاس، تکنیک یا روش مورد استفاده برای استخراج واحد فولیکولی و مدت زمان انجام کار باعث افزایش هزینه کلی میشوند. تجربه و تخصص جراح نیز روی هزینه کاشت مؤثر است. اغلب جراحان با تجربه و دارای تخصص بالا، هزینه بیشتری به عنوان دستمزد دریافت میکنند. مرکز کاشت مو و کلینیکهای مختلف نیز هزینه متفاوتی دارند. تجهیزاتی که در کلینیک با توجه به شرایط بیمار توسط پزشک مورد استفاده قرار میگیرند، جلسات مشاوره و مراقبتهای پس از جراحی نیز روی هزینه نهایی تأثیرگذار هستند. البته باید توجه داشت پزشک دارای تخصص بالاتر و استفاده از فناوریهای بهروز و تکنولوژیهای پیشرفته میتوانند نتایج بهتری را ارائه کنند.
جمعبندی
به طور کلی فرایند کاشت مو برای زنان با احتمال ریسک بالا همراه بوده و در نهایت ممکن است نتیجه مورد نظر دریافت نشود. از این رو بهتر است قبل از انجام کاشت مو به طور کامل در مورد نحوه انجام، انتخاب بهترین روش، میزان هزینه و دیگر شرایط تصمیمگیری شود. در صورتی که قصد دارید نتایج خوبی از عمل کاشت مو دریافت کنید، باید صبر و حوصله به خرج داده و قبل از انجام آن، با بهترین پزشکهای متخصص پوست و مو مشورت کنید.