دنیای سلامتی

بررسی پزشکی توسط

بادی جت

دوره نقاهت

2 روز

میانگین زمان عمل

مدت زمان

2 ساعت

مدت ماندگاری

همیشگی

اثر بخشی

Bottom ImageMiddle ImageTop Image

زیاد

معرفی تکنیک

در روش بادی جت، جریان آب به‌طور دقیق چربی‌ها را از بافت‌های اطراف جدا می‌کند. این امر باعث حفظ عروق و بافت‌های دیگر شده و بهبودی سریع‌تری را به همراه دارد.

مــراحـل عمــل بادی جت

آماده‌سازی ناحیه

1

10 دقیقه

بی حسی

2

15 دقیقه

تزریق محلول

3

20 دقیقه

جدا کردن چربی

4

30 دقیقه

پیکر تراشی

5

20 دقیقه

بستن زخم

6

15 دقیقه

دستورالعمل های بعد از عمل

7

20 دقیقه

مراقبت های بعد از بادی جت

عـــوارض بادی جت

  • .
  • اجتناب از قرارگیری در معرض آفتاب
  • استفاده از کمپرس سرد
  • مصرف مایعات کافی
  • ناهمواری‌های سطح پوست
  • التهاب
  • کم‌آبی بدن
  • عفونت

گاهی از بین بردن چربی‌های اضافی بسیار چالش‌برانگیزتر از چیزی است که به‌نظر می‌رسد. انتخاب سبک زندگی سالم و ورزش منظم همیشه راه‌حلی خوب برای رهایی از این چربی‌های مزاحم نیست.

 

اگر شما نیز درگیر چنین مشکلی هستید، روش‌های زیبایی بادی جت (Body Jet) و کانتورینگ بدن یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما خواهند بود. به‌خصوص اگر از جراحی‌های پلاستیک تهاجمی خوشتان نمی‌آید.


لیپوساکشن Body jet جایگزینی ساده، ایمن و کاربردی خواهد بود. این روش که به پیکرتراشی نیز معروف است، با کمک آب یا هوا انجام می‌شود و از جریان تحت فشار آن برای شکستن و حذف سلول‌های چربی استفاده می‌کند. در ادامه این مقاله به بررسی بیشتر تمام شرایط، مزایا و معایب پیکر تراشی با بادی جت می‌پردازیم. پس همراهمان بمانید.

 

دلایل انجام بادی جت

پیش از دانستن دلایل انجام این روش، باید بدانیم دقیقا بادی جت چیست. در واترجت، آب استریل‌شده از طریق برش‌های کوچکی وارد بدن می‌شود. جت‌های آب به انتهای کانولا وصل می‌شوند که لوله‌ای کوچک است. بی‌حسی موضعی نیز برای اطمینان از راحتی بیمار تجویز می‌شود. پس از انجام جراحی نیز نقاط بدن با بخیه عادی یا جذب‌شونده بسته می‌شوند.


در جراحی بادی جت نیز همین روند طی می‌شود اما با استفاده از جریان و فشار هوا. این روش به‌دلیل سادگی و کم تهاجمی بودنش نسبت به واترجت و لیپوساکشن، طرفدارهای زیادی دارد. دلایل انجام آن به شرح زیر هستند:

 

حذف چربی‌های موضعی مقاوم

چربی‌های موضعی مقاوم به روش‌های معمول کاهش وزن مانند رژیم غذایی و ورزش، یکی از چالش‌های رایج در زمینه زیبایی است. این نوع چربی‌ها معمولا در نواحی خاصی از بدن مانند شکم، پهلوها، باسن و ران‌ها جمع می‌شوند و به‌سختی از بین می‌روند. بادی جت روشی موثر برای حذف این چربی‌های مقاوم است.


این راهکار نه تنها موثر است، بلکه نسبت به روش‌های جراحی مانند لیپوساکشن، دردسرهای کمتری دارد و ریسک عوارض جانبی را نیز کاهش می‌دهد. مطالعات نشان داده‌اند که Body jet تا 30درصد چربی‌های موضعی را در هر جلسه کاهش می‌دهد. همچنین باعث بهبود ظاهر پوست و افزایش تراکم آن می‌شود. نتایج این روش معمولا پایدار هستند و با انجام چند جلسه درمان، می‌توانید به نتیجه مطلوب برسید.

 

کانتورینگ بدن

کانتورینگ بدن یا همان پیکرتراشی یکی دیگر از هدف‌های انجام این روش است. در این شیوه ظاهر بدن و پوست بهبود می‌یابد تا پوست‌های اضافی ناشی از کاهش وزن‌های ناگهانی کمتر شوند. این موضوع باعث افزایش اعتمادبه‌نفس و بهبود ظاهر فرد می‌شود. به‌همین دلیل افراد زیادی به ‌امید کانتورینگ برای انجام بادی جت اقدام می‌کنند.

 

کاندیدهای مناسب برای بادی جت

حالا که می‌دانید بادی جت چیست، باید با کاندیدهای مناسب این عمل غیرتهاجمی آشنا شوید. کاندیدای عالی برای این روش لیپوساکشن باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار بوده و بیشتر از ۱۱ کیلوگرم اضافه وزن نداشته باشد.

 

مانند هر روش دیگری برای کانتورینگ بدن، لیپوساکشن Body jet جایگزین سبک زندگی سالم یا کاهش وزن نمی شود. کسانی که رسوبات چربی موضعی و مقاوم در برابر ورزش دارند، بهترین نتایج را به‌دست خواهند آورد.


اگر می‌خواهید مقدار کمی چربی را بدون دردسر از بین ببرید، این روش برای شما ایده‌آل خواهد بود. کاندیدای خوب معمولا پوستی با خاصیت ارتجاعی بالا دارد. به‌طور کلی اگر در میان یکی از گروه‌های زیر هستید، برای انتخاب این عمل زیبایی درنگ نکنید:

 

  • افرادی که چربی‌های موضعی بسیار مقاوم دارند. 
  • افرادی که پس از کاهش وزن بسیار زیاد، پوست سالم اما شلی دارند که ظاهر بدن را بد می‌کند.
  • افرادی که به دلایل مختلف مانند ژنتیک، سن یا شرایط پزشکی خاص، با تجمع چربی‌های موضعی مواجه هستند. این روش برای افراد سن‌بالا که با از دست دادن کلاژن و الاستین پوست مواجه هستند نیز مفید خواهد بود.

 

چه افرادی نباید بادی جت انجام دهند

درست است که این روش برای بسیاری از افراد کاربردی و مفید خواهد بود، اما برخی به‌دلیل شرایط خاصی که دارند نمی‌توانند این جراحی را انجام دهند. از جمله:

 

  • مبتلایان به بیماری‌های پوستی یا عفونت‌های فعال در محل درمان:

Body jet ممکن است باعث تحریک و تشدید این شرایط شود. پس افرادی که دچار بیماری‌های پوستی مانند اگزما، پسوریازیس یا عفونت‌های فعال در نواحی مورد درمان هستند، نباید این عمل را انجام دهند.

 

  • افراد دارای نقص ایمنی یا بیماری‌های خودایمنی:

این افراد به‌دلیل ضعف سیستم ایمنی، در معرض خطر عفونت‌های ثانویه و عوارض جانبی بیشتری قرار دارند. بنابراین انجام این روش برای آن‌ها مناسب نیست.

 

  • افراد مبتلا به دیابت نوع 1 یا 2 با کنترل ضعیف قند خون:

انجام چنین عملی در این افراد باعث تشدید مشکلات پوستی و تاخیر در بهبود زخم‌ها می‌شود.

 

  • افراد دارای سابقه ترومبوفلبیت یا لخته‌های خونی:

این روش جراحی ممکن است خطر تشکیل لخته‌های خونی را افزایش دهد.

 

  • افراد دارای سابقه جراحی‌های اخیر در محل درمان:

Body jet ممکن است باعث تحریک زخم‌ها و تاخیر در بهبود آن‌ها شود.

 

  • افراد باردار یا مادرهای شیرده:

این روش ممکن است خطراتی برای جنین یا نوزاد داشته باشد.

 

  • افراد دارای سابقه بیماری‌های قلبی-عروقی:

این شیوه جراحی غیرتهاجمی ممکن است باعث تغییرات فشار خون و ضربان قلب شود که برای این افراد مناسب نیست.

 

  • افراد دارای سابقه سرطان:

این گروه ممکن است پس از طی‌کردن جلسه‌های لیپوی خود، در معرض خطر تشدید بیماری قرار گیرند.

 

مزایا بادی جت

بعضی از مهم‌ترین مزایای عمل بادی جت شامل موارد زیر می‌شوند:

 

  • کاهش چربی‌های موضعی مقاوم:

Body jet با استفاده از جریان هوای فشرده، قادر است چربی‌های موضعی مقاوم را در نواحی خاصی از بدن مانند شکم، پهلوها، باسن و ران‌ها کاهش دهد. این امر به بهبود ظاهر بدن و افزایش اعتمادبه‌نفس شما کمک می‌کند.

 

  • بی‌نیازی به بیهوشی یا جراحی:

این روش غیرتهاجمی است و بدون نیاز به بیهوشی یا جراحی انجام می‌شود. این امر باعث کاهش ریسک عوارض جانبی و زمان بهبودی خواهد شد. 

 

  • بی‌نیازی به بستری شدن در بیمارستان:

این روش به‌صورت سرپایی و در مطب متخصص انجام می‌شود و نیازی به بستری‌شدن در بیمارستان ندارید. این مزیت باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ها و زمان شما می‌شود.

 

  • درد کم:

Body jet نسبت به روش‌های جراحی مانند لیپوساکشن، درد کمتری دارد. این امر باعث راحتی بیشتر شما در طول درمان و دوره بهبودی می‌شود.

 

  • نتایج سریع‌تر:

این شیوه در مقایسه با روش‌های کاهش وزن مانند رژیم غذایی و ورزش، نتایج سریع‌تری را به شما ارائه می‌دهد. این مزیت باعث افزایش رضایت بیماران می‌شود. 

 

  • امکان کانتورینگ بدن:

این شیوه جراحی غیرتهاجمی، به‌عنوان روشی مکمل برای کانتورینگ بدن استفاده می‌شود. با کاهش چربی‌های موضعی در نواحی مورد نظر، زمینه مناسب‌تری برای اعمال تکنیک‌های آرایشی کانتورینگ فراهم خواهد شد. 

 

  • ایمنی و قابلیت تکرار:

این روش ایمن و قابل تکرار است. می‌توانید آن را در صورت نیاز، چندین بار در بازه زمانی مشخص انجام دهید تا نتایج مطلوب‌تری بگیرید.

 

معایب بادی جت

این شیوه مانند هر روش درمانی دیگری، جدای از مزایای متعددی که دارد با محدودیت‌ها و معایب خاصی روبه‌رو است. پیش از انجام عمل باید علاوه‌بر دانستن اینکه بادی جت چیست، با معایب آن نیز آشنا باشید. مانند:

  • حذف‌نشدن کامل چربی‌ها:

هرچند این روش قادر به کاهش چربی‌های موضعی است، اما آن‌ها را به‌طور کامل از بین نمی‌برد. در بعضی موارد، ممکن است به انجام چندین جلسه درمان برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیاز داشته باشید.

 

  • امکان بازگشت چربی‌ها:

پس از انجام Body jet، در صورت رعایت‌نکردن شیوه زندگی سالم و برنامه غذایی مناسب، امکان بازگشت چربی‌های موضعی وجود دارد. همین موضوع باعث می‌شود که این جراحی را دوباره تکرار کنید.

 

  • تاثیرنگذاشتن بر چربی‌های عمقی:

این شیوه درمانی و زیبایی بیشتر بر چربی‌های سطحی و زیرپوستی تاثیر دارد و چندان بر چربی‌های عمقی موثر نیست. در بعضی موارد ممکن است نیاز به استفاده از روش‌های تکمیلی دیگر باشد.

 

  • امکان بروز عوارض جانبی:

هرچند Body jet روشی غیرتهاجمی است، اما همچنان احتمال بروز بعضی عوارض جانبی مانند کبودی، تورم، حساسیت و درد موقت در محل درمان وجود دارد.

 

  • محدودیت در انجام روی بعضی نواحی بدن:

این روش ممکن است در بعضی نواحی بدن مانند ناحیه گردن یا اندام‌های فوقانی کارایی کمتری داشته باشد و نتایج مطلوبی به شما تحویل ندهد.

 

  • هزینه‌های درمان:

برای انجام این روش باید به متخصص‌های باتجربه مراجعه کنید و چند جلسه درمانی را بگذارنید. این موضوع ممکن است هزینه‌های زیادی را به‌دنبال داشته باشید.

 

  • محدودیت در استفاده برای برخی افراد:

همان‌طور که پیشتر اشاره کردیم، برخی افراد به‌دلیل شرایط پزشکی خاص نمی‌توانند از این روش بهره ببرند.

 

دستگاه بادی جت چگونه کار می کند

دستگاه Body jet با استفاده از فناوری جریان هوای فشرده، چربی‌های موضعی را از بدن حذف می‌کند. به‌طور کلی این فرایند شامل مراحل زیر می‌شود:

 

  • تولید جریان هوای فشرده:

دستگاه Body jet کمپرسوری قدرتمند دارد که هوای فشرده تولید می‌کند. این هوای فشرده به‌طور مستقیم به سر دستگاه هدایت می‌شود که شبیه به پیستوله است.

 

  • تحریک و شکستن بافت چربی:

سر دستگاه را روی ناحیه هدف قرار می‌دهند. جریان هوای فشرده از طریق این سر، به‌طور مستقیم روی بافت چربی اعمال می‌شود. این جریان هوا باعث تحریک و شکستن سلول‌های چربی در ناحیه موردنظر خواهد شد.

 

  • تخلیه چربی‌های آزادشده:

پس از شکسته‌شدن سلول‌های چربی، محتویات آن‌ها (چربی‌ها) به‌صورت مایع آزاد می‌شوند. این چربی‌های آزادشده با جریان هوای فشرده به‌سمت بیرون هدایت و دفع می‌شوند.

 

  • تحریک متابولیسم:

جریان هوای فشرده همچنین باعث تحریک متابولیسم بدن می‌شود. این امر به تسریع در روند دفع چربی‌های آزادشده کمک می‌کند.

 

  • بهبود ظاهر بدن:

با حذف چربی‌های موضعی مقاوم در نواحی هدف، ظاهر بدن بهبود یافته و شکل ظاهری مطلوب‌تری پیدا می‌کند.

 

بادی جت برای کدام قسمت های بدن کاربرد دارد

رسوبات چربی در بسیاری از نواحی بدن تجمع می‌کنند. بااین‌حال بعضی از روش‌های زیبایی تنها این رسوبات را از نواحی خاصی حذف می‌کنند. با پیکر تراشی با بادی جت می‌توانید چربی‌های اضافی را از بسیاری از نواحی بدنتان حذف کنید.

 

به‌عبارت دیگر اگر بدنتان به‌دلیل چربی‌های زیاد فرم خوبی نداشته باشد، جراح متخصص این روش به‌راحتی بدنتان را به فرم ایده‌آل می‌رساند. معمولا این روش برای قسمت‌هایی از بدن استفاده می‌شود که چربی مقاوم دارند، مانند:

 

  • شکم:

یکی از کاربردهای اصلی عمل بادی کاهش چربی‌های ناحیه شکم است. این روش چربی‌های اضافی در ناحیه شکم را کاهش می‌دهد و به ایجاد تناسب‌اندام کمک می‌کند.

 

  • پهلوها:

این روش برای پهلوها نیز کاربرد دارد. گاهی برخی افراد با اضافه‌وزن شکم چندانی ندارند، اما پهلوهایشان باعث می‌شود هیکل دلخواهشان را نداشته باشند. 

 

  • باسن:

چربی‌های ناحیه باسن از دیگر موارد کاربرد Body jet هستند. این روش به کاهش چربی‌های اضافی در این ناحیه کمک خواهد کرد.

 

  • ران‌ها:

چربی‌های ران‌ها، به‌ویژه در قسمت داخلی و خارجی آن‌ها نیز از دیگر نواحی هدف برای استفاده از Body jet محسوب می‌شوند.

 

  • بازوها:

در بعضی موارد، این شیوه غیرتهاجمی برای کاهش چربی‌های ناحیه بازوها نیز استفاده می‌شود.

 

اقدامات لازم قبل از انجام بادی جت

پیش از شروع روند درمانی عمل بادی جت باید اقداماتی را انجام دهید تا نتیجه درمانتان بهتر و ایمن‌تر باشد. از جمله:

 

  • مشاوره با پزشک متخصص:

پیش از هر اقدامی، باید با پزشک متخصص در زمینه Body jet مشاوره کنید. پزشک با بررسی وضعیت سلامتی شما و نواحی هدف، می‌تواند مناسب‌ترین روش درمان را تجویز کند.

 

  • ارزیابی سلامت عمومی:

پزشک ممکن است قبل از درمان، آزمایش‌های خاصی را برای ارزیابی سلامت عمومی شما درخواست کند. این امر به شناسایی هر مشکل پزشکی احتمالی کمک می‌کند تا روند جراحی زیبایی‌ شما به بهترین شکل و بدون مشکل طی شود.

 

  • تنظیم برنامه غذایی و ورزشی:

برای افزایش اثربخشی این روش، باید قبل از درمان یک برنامه غذایی و ورزشی مناسب تنظیم شود. این امر به کاهش چربی‌های بدن و حفظ نتایج درمان کمک می‌کند.

 

  • قطع مصرف بعضی داروها:

ممکن است پزشک توصیه کند که قبل از درمان، بعضی داروها را مانند ضدانعقاد یا داروهای خاص پوستی مصرف نکنید. چون به کاهش خطر بروز عوارض جانبی کمک می‌کند.

 

  • آماده‌سازی پوست:

پزشک ممکن است توصیه کند که قبل از درمان، پوست ناحیه هدف را با استفاده از کرم‌های خاصی آماده‌سازی کنید تا جذب بهتر شود و نتیجه درمان عالی باشد.

 

مراقبت های بعد از بادی جت

بهبودی پس از این جراحی معمولا سریع و آسان است. در واقع بسیاری از زیباجوها می‌گویند که پس از چند روز تقریبا دیگر دردی ندارند. آن‌ها همچنین می‌توانند خیلی سریع به فعالیت‌های عادی روزانه خود مانند ورزش و کارکردن برگردند. احتمالا پس از دو روز می‌توانید سرکار یا دانشگاه بروید. 


کبودی، تورم و ناراحتی برای چند روز طبیعی است، اما این عوارض بسیار خفیف‌تر از لیپوساکشن‌های تهاجمی خواهد بود. پزشک شما مراقبت‌های لازم را به شما توصیه می‌کند تا عوارض غیرعادی و مشکل‌سازی رخ ندهد. این مراقبت‌ها عبارت‌اند از:

 

  • استراحت و کاهش فعالیت:

پس از پیکر تراشی با بادی جت، توصیه می‌کنیم فرد به مدت 24 تا 48 ساعت استراحت کند و فعالیت‌های شدید بدنی انجام ندهد. این امر به بهبود روند درمان کمک می‌کند.

 

  • مصرف مایعات کافی:

مصرف مایعات فراوان به‌ویژه آب پس از درمان بسیار مهم است. این امر به تسریع در دفع چربی‌های آزادشده کمک می‌کند.

 

  • استفاده از کمپرس سرد:

استفاده از کمپرس سرد روی ناحیه موردنظر به کاهش تورم و کبودی کمک خواهد کرد.

 

  • استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده:

استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده و آبرسان روی ناحیه موردنظر به بهبود پوست کمک می‌کند.

 

  • اجتناب از قرارگیری در معرض آفتاب:

به‌مدت چند روز پس از جراحی نباید در معرض نور مستقیم آفتاب قرار بگیرید. چون از سوختگی پوست ناحیه جلوگیری خواهید کرد.

 

عوارض بادی جت

بعضی از شایع‌ترین خطرات بادی جت که ممکن است بیمارها طی روند درمانی تجربه کنند شامل موارد زیر می‌شود:

 

 

  • عفونت

بیمارهایی که این نوع جراحی را انجام می‌دهند، مانند هر عمل دیگری در معرض خطر عفونت قرار دارند. با وجود برش‌های کوچک و هدفمند در این روش، زخم‌ها ممکن است عفونی شوند.

 

اگر آن‌ها را به‌درستی تمیز نکنید، این عفونت تشدید خواهد شد. این نوع عمل جراحی چندین خطر دارد که یکی از آن‌ها نکروز چربی و بافت است. نکروز بافت مرده‌ای است که باعث ایجاد عفونت پس از جراحی می‌شود.

 

 

  • خونریزی

خونریزی بیش از حد و تشکیل هماتوم نیز از دیگر عوارض این عمل خواهد بود. همچنین ممکن است ناحیه موردنظر در برخی افراد کبود شود که معمولا پس از چند روز رفع خواهد شد.

 

  • التهاب

برش‌هایی که در بدن انجام می‌شوند، اغلب دردی کوتاه‌مدت، تورم و کبودی دارند. با کاهش التهاب، این ناراحتی‌ها نیز در عرض یک هفته فروکش می‌کنند.

 

  • کم‌آبی بدن

در پیکر تراشی با بادی جت، مایعی به بدن بیمار تزریق می‌شود. در صورتی که این افراد مایع جایگزین کافی دریافت نکنند، دچار کم‌آبی خواهند شد. به این دلیل که مایعات به بدن آن‌ها تزریق شده و پس از جراحی نیز مایعات زیادی از بدن دفع می‌شود. برای جلوگیری از این عارضه بیمار باید طی عمل، مایعات جایگزین کافی دریافت کند. در صورتی که پزشکتان متخصص و باتجربه باشد، با چنین مشکلی مواجه نخواهید شد.

 

  • ناهمواری‌های سطح پوست

لیپوساکشن Body jet یکی از کم‌تهاجمی‌ترین و ایمن‌ترین روش‌های درمانی برای کاهش چربی است. اما مانند هر جراحی دیگر، خطرهایی دارد. خطر اصلی این است که شاید به نتیجه دلخواهتان نرسید. گاهی پس از انجام این شیوه درمانی فرورفتگی، توده و خط‌های نامنظمی در پوستتان مشاهده می‌کنید که باید با جراحی اصلاح شوند.

 

  • ادم ریوی

وقتی طی لیپوساکشن به بدن بیش از حد مایع تزریق شود، این مایع در ریه‌ها جمع خواهد شد. این ادم عارضه‌ای جدی است. در تکنیک واترجت و Body jet این خطر خیلی کمتر است، اما هنوز وجود دارد. بروز این مشکل بیشتر وابسته به مهارت پزشک متخصصتان است. پس در انتخاب پزشک باتجربه دقت کنید.

 

  • آسیب به اندام‌ها و بافت‌ها

اگر لیپوساکشن در ناحیه شکم انجام شود، احتمال آسیب به سایر اندام‌ها در طول جراحی وجود دارد. به این دلیل که سایر اندام‌ها اطراف محل جراحی را احاطه کرده‌اند.

 

هزینه عمل بادی جت

تعیین قیمت بادی جت با توجه به شرایط خودتان انجام می‌شود. همچنین نوع، تکنولوژی و برند دستگاه بر تعیین این هزینه تاثیر دارد. استفاده از دستگاه‌های پیشرفته‌تر با قابلیت‌های بیشتر معمولا هزینه بالاتری دارد.


علاوه‌بر این معمولا برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید چندین جلسه درمانی را سپری کنید. هر جلسه نیز هزینه مشخصی دارد و این موضوع روی قیمت نهایی تاثیرگذار خواهد بود. یکی دیگر از عوامل تعیین قیمت، محل درمان شما است. از جمله مهم‌ترین عوامل موثر بر هزینه عمل، تجربه و تخصص پزشک شما محسوب می‌شود. طبیعی است که پزشک‌هایی با سابقه بیشتر و ماهرتر هزینه بیشتری از شما دریافت کنند.
 

سوالات متداول بادی جت

  • تفاوت اصلی بین این دو روش در انرژی مورداستفاده برای ازبین‌بردن چربی است. در واترجت از فشار آب و در Body jet از فشار هوا برای کاهش چربی موضعی استفاده می‌شود.

  • این روش معمولا در ناحیه شکم، پهلو، باسن، ران‌ها و دیگر نواحی کاربرد دارد که شاید چربی زیادی داشته باشند.

  • خیر، درمان به این شیوه معمولا درد چندانی ندارد. اما شاید در برخی افراد احساس ناراحتی یا درد خفیفی ایجاد شود که با مصرف مسکن‌ کنترل می‌شود.

  • Body jet روشی غیرتهاجمی برای کاهش چربی موضعی است، اما لیپوماتیک روش جراحی برای برداشتن چربی اضافی بدن محسوب می‌شود.

  • نتایج این شیوه موقتی هستند و با افزایش وزن ممکن است چربی‌های از دست رفته دوباره برگردند. نتایج این روش معمولا 6 ماه تا 1 سال ماندگار خواهند بود. البته اگر سبک زندگی سالمی داشته باشید، این مدت بیشتر طول می‌کشد.

  • این روش معمولا طی ۶ الی ۸ جلسه درمانی انجام می‌شود. هر جلسه حدود ۳۰ الی ۶۰ دقیقه طول می‌کشد. البته این تعداد جلسات به شرایط خودتان و تجویز پزشک نیز بستگی دارد.

به اشتــراک بگذاریــد!

نظـــرات مخاطبـــان

    تلفــن پشتیبــانی

    | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

    بــــا هیلیـــفا

    راهنمــای هیلیــفا

    ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

      خبـرنامــه

      برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

      رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

      بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

        کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.