دنیای سلامتی

بررسی پزشکی توسط

لیزر لب

دوره نقاهت

ندارد

میانگین زمان عمل

مدت زمان

45 دقیقه

مدت ماندگاری

1

1 سال

اثر بخشی

Bottom ImageMiddle ImageTop Image

معمولی

معرفی تکنیک

لیزر درمانی لب، با تحریک تولید کلاژن و بهبود بافت لب‌ها، به کاهش نشانه‌های پیری کمک می‌کند. این روش به طور معمول به چند جلسه درمان نیاز دارد تا نتایج بهینه حاصل شود.

مــراحـل عمــل لیزر لب

تمیز کردن لب‌ها

1

5 دقیقه

بی‌حسی

2

5 دقیقه

استفاده از عینک محافظ

3

2 دقیقه

انجام لیزر

4

20 دقیقه

اولتراسوند با دستگاه Alma Impact

5

10 دقیقه

مراقبت های بعد از لیزر لب

عـــوارض لیزر لب

  • اجتناب از عوامل آسیب‌زا
  • عدم استعمال سیگار و مصرف الکل
  • از نوشیدنی‌های گرم خودداری کنید
  • از کرم ضد آفتاب استفاده کنید
  • سوزش یا گزگز
  • کبودی
  • التهاب
  • حساسیت

لیزر لب یک درمان زیبایی برای بهبود ظاهر و داشتن لب هایی برجسته است. این درمان یک روش غیرجراحی است که شامل استفاده از لیزر برای تحریک تولید کلاژن در لب‌ ها می‌ شود و در نتیجه لب‌ های شما پرتر، حجیم ‌تر و مشخص‌ تر می‌ شود.

 

کلاژن همراه با الاستین از افتادگی پوست جلوگیری می کند و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند، گرمای لیزر نیز به حجیم شدن لب ها کمک می کند. بنابراین این درمان با غلبه بر عوارض جانبی طبیعی پیری، یعنی از دست دادن کلاژن کمک می کند.

 

 کاهش حجم لب ها بعد از 20 سالگی شروع می شود و با گذشت زمان تشدید می شود. زنان پس از یائسگی به دلیل از دست دادن کلاژن با این عارضه بیشتر رو به رو می شوند. لیزر درمانی باعث می شود که پوست شما  کلاژن کافی برای داشتن لب هایی حجیم تر و زیبا تر را تولید کند. و باعث می شود لب های شما سفت و صاف با حجم طبیعی به نظر برسند.


در طول عمل، لیزر بر روی سطح لب ها اعمال می شود و با ایجاد حرارت کنترل شده منجر به تولید فیبرهای کلاژن جدید می شود.


لیز لب ها یک روش ایمن و مؤثر است و معمولاً حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشد. اکثر بیماران در طول عمل حداقل ناراحتی را تجربه می کنند و معمولاً نیازی به استراحت نیست. با این حال، ممکن است شما پس از درمان مقداری قرمزی، تورم و کبودی موقت را تجربه کنید.


توجه به این نکته حائز اهمیت است که اگرچه لیزر می تواند ظاهر لب ها را بهبود بخشد، اما ممکن است برای همه بیماران مناسب نباشد. کسانی که عدم تقارن لب شدید یا کاهش حجم قابل توجهی دارند ممکن است به درمان های دیگری مانند استفاده از حجم دهنده ها یا روش های جراحی حجم دهنده لب نیاز داشته باشند. بهتر است برای تعیین مناسب ترین درمان برای نیازها، با یک متخصص در این زمینه پس از اقدام به درمان صحبت کنید.

 

انواع لیزر لب

بسته به نوع درمان شما و اینکه از لیزر برای درمان چه عارضه ای استفاده می کنید، لیزرهای مختلفی برای بهبود و زیبایی لب استفاده می‌شود: 


لیزرCO2: مناسب برای بهبود خطوط اطراف لب و برطرف کردن تیرگی لب ها.
لیزر Erbium YAG: کمک به بهبود چین و چروک‌های ناحیه لب. 
لیزر  NdYAG: موثر برای درمان لب‌ های خشک و تیره. 
لیزرFraxel: استفاده از تکنولوژی نوری جهت بهبود بافت و لطافت پوست لب.
لیزر رادیوفرکوئنس: معمولاً برای بهبود شکل لب ها و افزایش حجم آن به کار می‌ رود. 


هر نوع لیزر ممکن است بر اساس نیازهای شخصی و توصیه‌ های پزشک جلسات مختلفی نیاز داشته باشد. توصیه می ‌شود با پزشک متخصص پوست مشورت کنید تا بهترین گزینه برای شما را تعیین کنید.

 

لیزر درمانی برای لب

همانطور که گفته شد لیزر درمانی گزینه ی مناسبی برای افرادی است که به دنبال افزایش حجم و بهبود فرم لب های خود بدون تزریق یا جراحی هستند. داشتن انتظارات واقع بینانه و مشورت با یک متخصص زیبایی برای تعیین اینکه آیا لیزر درمانی انتخاب مناسبی برای اهداف زیبایی شما است یا خیر، مهم است.


در اینجا چند نکته کلیدی در مورد عمل لیزر لب وجود دارد وجود دارد:


از انرژی لیزر برای تحریک تولید کلاژن در داخل و اطراف لب استفاده می‌ شود که به نوبه خود می‌ تواند بدون استفاده از حجم دهنده ها یا تزریق، منجر به ایجاد لب ‌های پرتر و خوش فرم تر شود.


این درمان شامل تزریق، برش یا استفاده از مواد خارجی نیست. و انرژی لیزر با فعال سازی فرآیندهای طبیعی بدن برای تقویت لب ها استفاده می شود.


به طور معمول، هیچ عارضه ی قابل توجه ای برای لیزر درمانی لب وجود ندارد و شما می توانید بلافاصله پس از عمل به فعالیت های عادی خود ادامه دهید.


از آنجایی که لیزر درمانی یک روش سریع و غیر تهاجمی است انجام آن حدود 30 دقیقه طول خواهد کشید.


نیازی به بی حسی عمومی ندارید. با این حال، در صورت انتخاب، به دلیل ناراحتی خفیف در حین درمان قسمت های خارجی لب، می توان از کرم بی حس کننده موضعی قبل از درمان روی ناحیه استفاده کرد.


برای دستیابی به نتایج مطلوب ممکن است به جلسات متعدد نیاز باشد. تعداد جلسات بسته به اهداف شما و وضعیت لب ها متفاوت است.


نتایج حاصل از لیزر درمانی می تواند ماندگار باشد، اما مانند سایر روش های زیبایی، دائمی نیستند. با افزایش سن ممکن است برای حفظ نتایج به تجدید یا تکرار درمان داشته باشید. اگر می خواهید ظاهر لب های خود را بهبود دهید و نمی خواهید از حجم دهنده ها استفاده کنید یا تحت عمل جراحی مانند لیفت لب قرار بگیرید، برای انجام لیزر درمانی کاندیدای مناسبی خواهید بود. شما برای انجام این روش باید حداقل 18 سال سن داشته باشید.


فناوری لیزری که برای عمل‌ های زیبایی استفاده می شود مانند لیزر اربیوم لب و فوتونا معمولا ایمن در نظر گرفته می‌ شوند. با این حال، مانند هر روش دیگری، مهم است که با یک متخصص برای درک خطرات و اطمینان از اینکه درمان برای نیازهای خاص شما مناسب است، مشورت کنید.

 

لیزر فوتونا برای لب

برجسنه سازی لب با لیزر یک روش غیر تهاجمی برای اصلاح مشکلات لب های شما است. استفاده از لیزر شگفت انگیز Fotona که به عنوان بهترین لیزر های شناخته شده در جهان شناخته می شوند، ظاهر لب ها را بهبود می بخشد. این روش یک درمان ایمن است زیرا هیچ برش یا تزریقی در این درمان وجود ندارد. در این درمان شما بلافاصله می توانید به فعالیت های روزمره خود بازگردید. 


لیزرهای فوتونا از پالس های حرارتی روی لب و اطراف آن استفاده می کنند. این کار باعث تحریک تولید کلاژن می شود، که منجر به پرتر و حجیم تر شدن لب ها در طول زمان می شود.

 

لیزر تیرگی لب

 تنها علت استفاده از لیزر برای داشتن لب هایی برجسته نیست، از لیزر برای روشن کردن رنگ لب ها و رفع تیرگی لب نیز استفاده می شود.


رنگ پوست، مو و چشم ما توسط رنگدانه ای به نام ملانین تعیین می شود. رنگ لب ها در نتیجه هایپرپیگمانتاسیون موضعی (شرایط وجود رنگدانه بیش از حد در یک ناحیه خاص) ممکن است تیره شود.


سلول های رنگدانه انسانی (به نام ملانوسیت) در لایه های بالایی پوست ما قرار دارند. هنگامی که هایپرپیگمانتاسیون اتفاق می افتد، ملانین بیش از حد تولید می کنند که باعث تغییر رنگ در یک نقطه خاص مانند لب ها می شود.

 

کم آبی بدن، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور آفتاب، خوردن قهوه زیاد، عادت مکیدن لب، واکنش آلرژیک به یک محصول خوراکی (مانند رژ لب، بالم لب، خمیر دندان)، ضربه به لب، شیمی درمانی، اختللات هورمونی و ژنتیک از عوامل ایجاد کننده ی هایپرپیگمانتاسیون است.


نکته ای که توجه به آن مهم است این است که داشتن لب های تیره از نظر ژنتیکی اشکالی ندارد اما بجز درمان تیرگی لب ها به وسیله عمل های زیبایی درمان های دیگری هم برای رفع تیرگی ها وجود دارد که در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم:

 

  • درمان های خانگی:

 این درمان ها در طول نسل ها منتقل شده اند و بسیار مؤثر هستند. محصولات خانگی شامل لیموترش، لیمو و شکر، زردچوبه و شیر، ژل آلوئه ورا و غیره است.

 

  • روغن ها، میوه ها و آب میوه ها:

برخی از روغن هایی که به روشن شدن لب و لب بالایی کمک می کنند عبارتند از روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن بادام و روغن خردل. آب خیار، خمیر بادام، خمیر توت فرنگی، گلاب، خمیر چغندر، و به طور موثر در روشن کردن رنگ لب ها تاثیر دارند.

 

  • داروهای بدون نسخه:

بسیاری از گزینه های بدون نسخه یا OTC برای روشن کردن پوست و لب در عصر امروزی در دسترس هستند. در حالت ایده آل، آنها به کاهش محتوای ملانین در پوست و در نتیجه مبارزه با تیرگی کمک می کنند. 

 

  • لایه برداری شیمیایی:

لایه برداری شیمیایی وجود دارد که متخصص پوست می تواند برای روشن کردن لب پیشنهاد کند. لایه برداری های مختلف می تواند به پاک کردن خطوط و درمان رنگدانه های روی پوست کمک کند. پوست را پاک می کند و تیرگی را از بین می برد و آن را روشن تر می کند. در صورت تمایل، نسخه های گیاهی و گیاهی نیز در بازار موجود است.


به طور کلی روش های گفته شده برای افرادی که هنور برای استفاده از لیزر برای رفع تیرگی لب های خود شک دارند می تواند موثر باشند.

 

چگونگی انجام لیزر لب

پیش از شروع درمان شما با پزشک خود صحبت خواهید کرد تا نیاز ها و انتظارات شما مورد ارزیابی قرار گیرد، قبل از شروع به کار و آماده سازی های قبل از عمل پوست لب های شما کاملا تمیز می شود و ممکن است بی حس کننده موضعی به لثه و لب تزریق شود تا لب ها کاملا بی حس شوند. مهم است که چشم ها در برابر پرتو لیزر محافظت شوند و قبل از شروع درمان تحت پوشش قرار گیرند. پزشک لیزر را تنظیم می کند و انرژی مورد نیاز را به ناحیه مورد نظر وارد می کند.


پس از انجام عمل ناحیه تحت درمان لب شما قرمز به نظر می رسد و بلافاصله پس از عمل مقدار کمی خونریزی طبیعی است. پس از از بین رفتن داروی بی حسی (حدود 1 تا 2 ساعت) لب شما متورم و دردناک خواهد شد. همچنین احتمالاً در روز و شب اول به مقداری مسکن نیاز داشته باشید.


2-3 هفته طول می کشد تا لب های شما بهبود یابد. پس از بهبودی لب، بسیار مهم است که به طور مرتب از کرم های مراقبتی برای لب ها مانند همیلتون، کیو وی یا زینک حداقل 2 تا 3 بار در روز استفاده کنید. این مراقبت ها به جلوگیری از عود مشکلات کمک می کند.

 

مراقبت بعد از لیزر لب

پس از درمان، بافت لیزر شده سه مرحله بهبود را طی می ‌کند: در مرحله اول، مقداری تورم بلافاصله پس از درمان ظاهر می‌ شود و حدود دو تا سه روز طول می ‌کشد. مرحله دوم عوارض با لایه برداری سطحی مشخص می شود که 24 تا 48 ساعت پس از درمان باقی می ماند.

 

توصیه می کنیم از مرطوب کننده پوست به عنوان بالم لب استفاده کنید تا لب ها را مرطوب نگه دارد. محافظت از لب ها در برابر آفتاب هم جز موارد مهم تلقی می شود که نیاز است اگر در معرض نور آفتاب قرار می گیرید از کرم های مراقبتی استفاده کنید. مرحله سوم نئوکلاژنز است، ایجاد کلاژن جدید. شما باید از شنا، فعالیت های ورزشی و آفتاب گرفتن پس از عمل خودداری کنید.


اگر سابقه قبلی عفونت تبخال را دارید، پزشک شما داروهای ضد ویروسی را برای جلوگیری از عفونت مکرر هرپس سیمپلکس قبل و بعد از عمل توصیه می کند. بسیاری از بیماران پس از عمل احساس تورم لب ها را گزارش می دهند پس شما هم ممکن است تا 30 دقیقه پس از درمان احساس سوزش خفیف کند. با ادامه تولید کلاژن، متوجه خواهید شد که نتایج به مرور زمان بروز می دهند که ممکن است چهار تا شش ماه زمان بر باشد. 


از دیگر مراثبت های مهم پس از انجام لیزر می توان به موارد زیر اشاره کرد:


در 12 ساعت اول از مصرف صابون و مواد شوینده خودداری کنید و تا زمانی که لب هایتان خوب نشده اند، از آرایش لب استفاده نکنید. 


مایعات را از طریق نی بنوشید و لب های خود را حداقل 7 روز پس از درمان تمیز نگهدارید و لب های خود را در معرض نوشیدنی یا غذای گرم قرار ندهید. 


از سیگار کشیدن خودداری کنید همچنین از مصرف الکل تا زمان بهبودی لب‌ ها خودداری کنید، زیرا الکل می‌تواند روند بهبودی را کند کند. 


برخی داروها، مانند رقیق کننده های خون، می توانند خطر خونریزی و کبودی را در طول درمان افزایش دهند. پزشک ممکن است به شما توصیه کند که مصرف برخی داروها را قبل از انجام عمل متوقف کنید. 


در نهایت مهم است که قبل از عمل هیدراته بمانید تا به بدن شما کمک کند تا سریعتر بهبود یابد. ممکن است پزشک دستورالعمل های خاصی را در مورد نحوه آماده شدن برای درمان به شما ارائه دهد. حتما این دستورالعمل ها را به دقت دنبال کنید تا بهترین نتایج ممکن پس از عمل به دست بیاید.

 

عوارض لیزر لب

بلافاصله پس از عمل ممکن است تورم، قرمزی و ناراحتی را در ناحیه تحت درمان تجربه کنید. پزشک ممکن است از ژل یا کرم خنک کننده برای کمک به کاهش این علائم استفاده کند. چند روز اول ممکن است کبودی، تورم و حساسیت در ناحیه تحت درمان را تجربه کنید. در این مدت باید استراحت کنید و از انجام فعالیت های سنگین اجتناب کنید. 


هفته اول تورم و کبودی کاهش می یابد، اما ممکن است همچنان احساس ناراحتی کنید. ممکن است به شما توصیه شود که از برخی غذاها و نوشیدنی ها مانند غذاهای تند و نوشیدنی های گرم خودداری کنید تا از تحریک ناحیه تحت درمان جلوگیری کنید. 


هفته دوم تورم و کبودی باید همچنان روند بهبودی داشته باشد و ممکن است نتایج نهایی درمان را مشاهده کنید. با این حال، ممکن است همچنان مقداری حساسیت در ناحیه تحت درمان را تجربه کنید. 


 هفته سوم و بعد از آن بیشتر تورم و کبودی باید تا این مرحله فروکش کرده باشد و بتوانید فعالیت های عادی خود را از سر بگیرید. با این حال، ممکن است همچنان لازم باشد از نور مستقیم خورشید اجتناب کنید و برای محافظت از ناحیه تحت درمان از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

 

برای اطمینان از بهترین نتیجه ممکن و به حداقل رساندن خطر عوارض، پیروی از دستور العمل‌ های پس از درمان بسیار مهم است. حتما با پزشک خود پس از عمل دیدار داشته باشید تا روند بهبودی شما تخت نظر قرار بگیرد.

 

هزینه لیزر لب

هزینه لیزر برای درمان لب ممکن است لر اساس عوامل زیر متغییر باشد: 


مکان جغرافیایی: هزینه‌ ها در مناطق مختلف ممکن است متفاوت باشد. 


تخصص پزشک: تجربه و تخصص پزشک ممکن است تأثیر زیادی بر هزینه درمان داشته باشد. نوع لیزر: استفاده از لیزرهای مختلف ممکن است در هزینه تأثیر گذار باشد. 


تعداد جلسات: بستگی به نوع درمان و نیازهای شما، تعداد جلسات ممکن است متفاوت باشد. 5مساحت ناحیه درمان: اگر ناحیه درمان بزرگ باشد، هزینه ‌ها ممکن است افزایش یابد.


با توجه به اینکه عواملی متعددی در تعیین هزینه ها تاثیر گذار هستند بهتر است مستقیماً با پزشک یا مرکز درمانی که قصد انجام این عمل را دارید تماس بگیرید و از هزینه ی درمان اطلاعات مورد نیاز را کسب کنید.
 

سوالات متداول لیزر لب

  • با افزایش سن، حجم و استحکام صورت ما کاهش می یابد. این تغییر به ویژه در لب های فرد برجسته است. تقویت لب با لیزر می تواند به ظاهری جوان تر و شاداب تر کمک کند.

  • پس از درمان های متوالی، بسته به میزان کلاژنی که بدن فرد تولید می کند نتایج معمولاً 6 ماه باقی می ماند. این زمان ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد،

  • بر خلاف روش های دیگر، بلافاصله نتایج را نخواهید دید. لیزر تولید کلاژن را تحریک می کند، بنابراین نتایج نهایی را به تدریج و طی سه تا چهار ماه مشاهده خواهید کرد.

  • اکثر افراد برای دستیابی به بهترین نتایج به سه تا چهار جلسه درمانی نیاز دارند همچنین اگر شما از لیزر برای روشن کردن رنگ لب های خود استفاده می کنید به طور کلی بسته به اینکه لب های شما چقدر رنگدانه دارند، رنگدانه در لب شما چگونه توزیع شده است، لیزر چقدر عمیق باید اعمال شود و واکنش پوست شما به درمان برخی از افراد تنها به یک لیزر نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر ممکن است به 6 جلسه یا بیشتر نیاز داشته باشند. به ‌عنوان یک قاعده کلی، اکثر افراد در مجموع بین 4 تا 6 جلسه، برای درمان نیاز دارند.

  • انجام این درمان حدود 20 دقیقه طول خواهد کشید.

  • قبل از انجام درمان نیازی به بیهوشی ندارید. با این حال، برخی از افراد ممکن است استفاده از کرم بی حس کننده موضعی را در ناحیه مورد نظر انتخاب کنند.

  • این روش دردناک تلقی نمی شود، زیرا بیماران آن را تنها به صورت یک جسم گرم روی پوست خود حس می کنند که ممکن است به مدت 30 دقیقه بعد از عمل گرما را احساس کنید.

به اشتــراک بگذاریــد!

نظـــرات مخاطبـــان

    تلفــن پشتیبــانی

    | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

    بــــا هیلیـــفا

    راهنمــای هیلیــفا

    ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

      خبـرنامــه

      برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

      رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

      بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

        کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.