دنیای سلامتی

بررسی پزشکی توسط

کاشت مژه طبیعی

دوره نقاهت

7 روز

میانگین زمان عمل

مدت زمان

3 ساعت

مدت ماندگاری

همیشگی

اثر بخشی

Bottom ImageMiddle ImageTop Image

زیاد

معرفی تکنیک

کاشت مژه طبیعی شامل تکنیک‌های مختلفی است: FUE با استخراج فولیکول‌ها از ناحیه اهداکننده، FUT با استفاده از نوار مو، و SUT بدون برش و بخیه، که هر کدام نتایج طبیعی و دائمی دارند.

مــراحـل عمــل کاشت مژه طبیعی

مشاوره و انتخاب نوع مژه

1

30 دقیقه

آماده‌سازی چشم‌ها

2

15 دقیقه

چسباندن مژه‌ها

3

120 دقیقه

بررسی نهایی و تمیزکاری

4

15 دقیقه

مراقبت های بعد از کاشت مژه طبیعی

عـــوارض کاشت مژه طبیعی

  • استفاده از عینک طبی یا عینک آفتابی
  • اجتناب از عوامل آسیب‌زا
  • عدم استفاده از لنز
  • عدم آرایش
  • .
  • واکنش‌های آلرژیک
  • عفونت
  • تغییرات رنگ مژه

چشمان شما جایگاه روح شما و همچنین نقطه کانونی چهره شما هستند. شما می توانید تمام احساسات خود را بدون کمک لبخند و حالت صورت خود از طریق چشم ها بیان کنید. شاید هیچ چیز مانند مژه ها روی زیبایی چشمات شما تأثیر نداشته باشد! 


بنابراین جای تعجب نیست که علاقه به آرایش چشم و درمان‌ های مژه به طور ناگهانی افزایش یافته است، کاشت مژه در ایران یکی از انواع جراحی کاشت مو برای ایجاد مژه های پرتر و بلندتر برای افرادی است که به طور کامل یا جزئی مژه های خود را از دست داده اند. در این روش از فولیکول های موی شما که اغلب از پشت سر گرفته می شود استفاده می شود و آن ها را در پلک های شما کاشت می کنند که این درمان توسط یک متخصص زیبایی انجام می شود که این روش در صورت انجام صحیح توسط متخصص حوزه زیبایی، نتایج دائمی تری نسبت به دیگر درمان ها ارائه می دهد.


در حالی که بسیاری کاشت مژه با جراحی را برای اهداف زیبایی در نظر می گیرند، اما کسانی که ضربه به ناحیه چشم، جراحی های ناحیه چشم، سوختگی یا عوارض ناشی از عفونت های خالکوبی را تجربه کرده اند نیز ممکن است کیس های مناسبی برای انجام این درمان باشند. به گفته متخصصن زیبایی افرادی که دارای مژه های ژنتیکی کوتاه یا کم هستند، و همچنین افرادی که مبتلا به تریکوتیلومانیا هستند، یک اختلال روانی که در آن فرد علاقه زیادی به کندن موهای خود دارد، نیز ممکن است کاندیدهای خوبی برای جراحی باشند.


کاشت مژه دائم یک روش ایمن و موثر برای به دست آوردن مژه هایی پرپشت، بلند و زیبا است که کاملا طبیعی به نظر می رسند. این درمان یک روش کم تهاجمی است که بدون درد، ناراحتی یا هر عارضه دیگری انجام می شود.


کاشت مژه یک جراحی ترمیم  بی خطر است که می تواند نتایج دائمی داشته باشد. با این حال، اکیداً به شما توصیه می شود که در مورد هر گونه بیماری زمینه ای که دارید به پزشک خود اطلاع دهید. شرایط خود ایمنی که باعث ریزش مژه می شود، ممکن است باعث شود که شما به این درمان پاسخ ندهید. همچنین باید هر دارویی را که مصرف می‌ کنید با پزشک خود در میان بگذارید زیرا برخی از داروها مانند رقیق ‌کننده ‌های خون ممکن است با جراحی تداخل داشته باشند.

 

انواع کاشت مژه

کاشت مژه طبیعی انواع مختلفی دارد، این شامل مژه مصنوعی، مژه نیمه ‌دائمی، مژه دائمی و استفاده از حجم دهنده ها همچنین تکنیک ‌های مختلفی برای کاشت مژه وجود دارد از جمله متد کلاسیک، متد تار به تار، حجم افزایی، همچنین کاشت مژه رنگی و ...

 

  • کاشت مژه مصنوعی:

مژه‌های مصنوعی از موادی مانند پنبه، پلیمر یا مواد مصنوعی دیگر ساخته می‌ شوند. این نوع کاشت مژه معمولاً به عنوان گزینه ‌ای سریع برای افرادی که به دنبال راه حل های جراحی نیستند مناسب است. 

 

  • کاشت مژه نیم ‌دائمی:

در این روش، مژه‌ های مصنوعی روی مژه‌ های طبیعی شما اعمال گذاشته می شوند. این روش جهت افزایش حجم و طول مژه ها به کار می‌رود. 

 

  • کاشت مژه با تکنیک کلاسیک:

در این روش، مژه مصنوعی با استفاده از یک چسب خاص به مژه های شما چسبانده می ‌شود این تکنیک برای افرادی که به دنبال نتیجه‌ی طبیعی هستند مناسب است. 

 

  • کاشت مژه با تکنیک حجم افزایی:

در  این روش، چند مژه مصنوعی به یک مژه طبیعی شما چسبانده می ‌شود تا حجم مژه افزایش یابد. این تکنیک برای ایجاد حجم و چشمان بزرگتر مناسب است. 

 

  • کاشت مژه رنگی:

بعضی از افراد برای تحول در ظاهر چشمان خود از کاشت مژه های رنگی استفاده می ‌کنند. این روش به افراد این امکان را می‌ دهد که رنگ مژه خود را تغییر دهند. 

 

هر یک از این تکنیک ‌ها و روش های کاشت مژه بر اساس نیازهای شخصی و سلیقه شما نتخاب می‌ شود.

 

کاشت مژه به روش SUT

در کاشت مژه به روش SUT هیچ برشی یا بخیه ای ایجاد نمی شود که این موضوع باعث می شود جای زخم در ناحیه کاشت و برداشت مو به حداقل برسد این یک روش جراحی بدون درد و خونریزی است.


یکی دیگر از مزیت ها این است که ضریب حفظ فولیکول های برداشت شده در این روش بالا است. تقریباً تمام فولیکول های برداشت شده از ناحیه اهدا حفظ می شوند. و همچنین دوره نقاهت این جراحی بسیار کوتاه است. و شما روز بعد می توانید به فعالیت های روزانه ی خود ادامه دهید.

 

کاشت مژه به روش FUE

اگر به دنبال راه حلی طولانی مدت برای تقویت مژه های خود هستید روش FUE را برای کاشت مژه امتحان کنید. این فرآیند شامل استخراج گروه های کوچکی از موها برای پیوند به خط مژه شما است و شانس موفقیت آمیز بودن این پیوند بسیار بالاست. در هر جراحی کاشت مژه به طور معمول کاشت بین 60 تا 80 فولیکول مو برای هر پلک کافی است. در این روش معمولا ناحیه اهدا کننده پوست سر شماست. با این تکنیک شما مژه هایی زیبا و طبیعی خواهید داشت.

 

کاشت مژه به روش FUT

در روش کاشت مژه به روش FUT نواری از بافت با فولیکول ‌های مو از پشت سر استخراج می‌شود و در ناحیه مژه کاشته می ‌شود. 
نوار زیر یک میکروسکوپ قرار می گیرد و به واحد های فولیکولی منفرد متشکل از یک تا چهار مو تقسیم می شود، سپس شکاف ‌های کوچکی در ناحیه پلک ایجاد می شود و نوار های فولیکولی را در شکاف ها قرار می دهند. این فرآیند با دقت زیادی برای ایجاد ظاهری طبیعی انجام می شود.


ناحیه ای که از آن مو برداشته می شود پس از اتمام کار بخیه می شود و سپس معمولاً توسط موهای اطراف پوشانده می شود. بخیه ها بین 10 تا 14 روز پس از جراحی برداشته می شوند و بهبودی حاصل  می شود.


به طور کلی اگر شما به هر دلیلی مژه های کم پشتی دارید و به دنبال افزایش دائمی (برخلاف اکستنشن مژه های موقت) حجم، تراکم مژه های خود هستید استفاده از درمان های گفته شده برای شما مناسب است اما اگر به دلیل استفاده از دارو، درمان های پزشکی یا استرس دچار ریزش مو شده اید، این درمان برای شما توصیه نمی شود.

 

نحوه کاشت مژه دائم

در روش کاشت مژه دائم قسمت کوچکی از موهای ناحیه اهدا کننده یا پشت سر ابتدا تا طول 1 میلی متر کوتاه می شود. سپس یک بی حس کننده موضعی روی این ناحیه اعمال می شود تا در حین کشیدن فولیکول های مو هیچ دردی را احساس نکنید.


سپس فولیکول‌های مو با استفاده از یک ابزار دقیق که یک برش دایره‌ای گرد در اطراف فولیکول مو ایجاد می‌کند، یکی یکی از ناحیه اهداکننده استخراج می ‌شود.
در نهایت ناحیه گیرنده که پوست روی پلک شما است با یک بی حس کننده موضعی بی حس می شود تا پوست برای پیوند آماده شود. برش های ریزی روی پوست ایجاد می شود و فولیکول های مو یا گرافت ها در این ناحیه کاشته می شوند. کل این درمان در حدود یک یا دو ساعت انجام می شود.

 

کاشت مژه چقدر ماندگاری دارد

بر خلاف اکستنشن مژه یا روش های موقتی که هر 6 تا 8 هفته یکبار نیاز به تمدید دارند، معمولا نتایج به دست آمده از کاشت مژه معمولا دائمی هستند، مگر اینکه یک بیماری نادر ریزش مو برای شما پس از انجام این درمان ایجاد شود.

 

مزایا و معایب کاشت مژه

کاشت مژه نسبت به سایر جایگزین ها مزایای زیادی دارد که آن را به بهترین درمان دائمی برای ترمیم مژه ها تبدیل کرده است.
برخلاف گزینه های موقت، این درمان نتایج دائمی دارد و پس از انجام مژه های کاشته شده همانند موهای طبیعی شما رشد می کنند و ظاهری طبیعی دارند زیرا موی واقعی هستند.


اما درست مانند هر عمل زیبایی دیگر، خطراتی نیز دارد و با توجه به اینکه شما نیاز به یک عمل جراحی برای این درمان دارید این روش نسبت به درمان های موقت تهاجمی تر محسوب می شود. و مدت زمان دریافت نتیجه نهایی این روش هم از روش های دیگر طولانی تر است.


ممکن است مشکلات خفیفی پس از جراحی مانند خونریزی یا عفونت ایجاد شود که معمولا موقتی است و معمولا پس از چند روز برطرف می شود.

 

عوارض کاشت مژه

کاشت مژه، مانند هر روش درمان برای زیبایی دیگری، ممکن است عوارضی داشته باشد. برخی از این عوارض کاشت مژه دائم عبارتند از: 


تحریک و التهاب: ممکن است پس از کاشت مژه، حساسیت یا التهاب در محدوده چشم های شما اتفاقی طبیعی باشد. 


تغییرات رنگ مژه: در برخی موارد، ممکن است رنگ مژه مصنوعی با رنگ مژه طبیعی هماهنگ نباشد. 


حساسیت به مواد  مصرفی: برخی افراد ممکن است نسبت به چسب مورد استفاده در کاشت مژه حساسیت نشان دهند. 


عفونت: احتمال عفونت در محدوده چشم های شما نیز وجود دارد که این موضوع با دقت در اجرای توصیه های پزشک و رعایت بهداشت مناسب می‌تواند کاهش یابد به طور کلی نمی توان گفت که کاشت مژه ضرر دارد اما توجه به نکات بهداشتی و انتخاب یک متخصص ماهر برای اجرای این درمان می‌ تواند خطرات را به حداقل برساند. همچنین، مشاوره با متخصصین این حوزه به شما کمک می ‌کند تا با عوارض احتمالی آشنا شده و تصمیم مناسبی برای درمان خود بگیرید.


همچنین در موارد نادر با وجود اینکه امکان پیوند مژه های پایین وجود دارد، خطر ابتلا به بیماری به نام تریشیازیس وجود دارد که در این عارضه مژه ها به سمت داخل می چرخند. هنگامی که این امر به طور طبیعی اتفاق می افتد، بیماران باید تحت عمل جراحی قرار گیرند، در غیر این صورت مژه ها به طور مداوم چشم را تحریک می کنند و منجر به عفونت و در نهایت نابینایی می شوند. به بیمارانی که مایل به ترمیم مژه های پایینی خود از طریق کاشت مژه هستند، در مورد خطرات بیشتر و نیاز به احتیاط بیشتر نسبت به کاشت مژه برای پلک بالا توصیه می شود.

 

مراقبت های بعد از کاشت مژه

بسته به شرایط فردی شما، دستورالعمل های شخصی پس از عمل توسط جراح به شما داده می شود که در موفقیت و رشد مجدد مژه های شما و همچنین پیشگیری از عوارض بسیار مهم است. مراقبت های بعد از کاشت مژه اغلب شامل خشک نگه داشتن پلک ها به مدت 24 ساعت است که پس از آن می توانید به آرامی آنها بشویید. ناحیه اهداکننده روی پوست سر شما نیز باید به مدت 24 ساعت خشک بماند.

 

همچنین محدودیت هایی مانند عدم حضور در سونا یا استخر تا یک ماه پس از عمل برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض کلر و مواد شیمیایی وجود خواهد داشت. غلاوه بر این موارد باید به مدت یک هفته پس از عمل از آرایش و لنزهای تماسی خودداری کرد، در حالی که برای محافظت از مژه های جدید، در هفته اول به ویژه در هنگام خواب، استفاده از عینک طبی یا عینک آفتابی محافظ توصیه می شود.


به شما توصیه می شود به دلیل حساسیت بیشتر پوست، حداقل یک هفته از چشمان خود در برابر نور خورشید محافظت کنید تا از ریزش مژه ها بعد از کاشت مو جلوگیری کنید.

 

هزینه کاشت مژه دائم

قیمت کاشت مژه دائمی توسط پزشک با توجه به شرایط شما در طول درمان مشخص می شود. به طور کلی هزینه کاشت مژه دائم به موارد زیر بستگی دارد:

  • مرکز یا کلینیک محل ارائه خدمات
  • هزینه تجهیزات
  • تعداد موهای پیوند شده
  • تعداد جلسات لازم
  • تجربه و تخصص دکتر

 

دقت کنید که یک دسته هزینه های دیگری مانند ویزیت پزشک ، داروهای تقویتی و غیره را باید در نظر بگیرید که این هزینه ها جدا از هزینه های انجام عمل شما هستند. اما به طور کلی هزینه کاشت مژه طبیعی ممکن است از 500 هزار تومان شروع شود و بسته به شرایط گفته شده افزایش پیدا کند.
 

در پایان، می توان نتیجه گیری کرد که کاشت مژه به عنوان یک فرآیند زیبایی و درمانی، امروزه متقاضیان زیادی دارد. گستردگی تکنیک‌ ها و روش ‌های مختلف کاشت مژه، باعث شده افراد با توجه به سلیقه‌ ها و نیازهای شخصی خود گزینه ای برای انتخاب داشته باشند.


با توجه به مزایای این روش مانند افزایش اعتماد به نفس، ایجاد احساس رضایتمندی، و زیبایی بیشتر چشم ها، ممکن هر کسی را برای انجام آن وسوسه کند اگرچه ممکن است برخی عوارض موقت هم داشته باشد، اما این انتخاب شماست که با وجود تمامی این شرایط کاشت مژه انجام دهید یا خیر اما مژه های پرتر و بلند تر ارزشش را دارد!
 

سوالات متداول کاشت مژه طبیعی

  • هزینه کاشت مژه به عوامل مختلفی مانند موقعیت جغرافیایی، تجربه متخصص، نوع کاشت و تعداد مژه‌ها بستگی دارد

  • ماندگاری کاشت مژه به عوامل مختلفی مانند چرخه رشد طبیعی مژه‌های شما، نوع کاشت و نحوه مراقبت از مژه‌ها بستگی دارد. به طور کلی، کاشت مژه می‌تواند بین 3 تا 4 هفته دوام داشته باشد. برای حفظ ظاهر مژه‌ها، توصیه می‌شود هر 2 تا 3 هفته یکبار برای ترمیم مراجعه کنید.

  • استفاده از ریمل روی مژه‌های کاشته شده توصیه نمی‌شود، زیرا می‌تواند به مژه‌ها آسیب برساند و باعث ریزش زودرس آنها شود. با این حال، اگر می‌خواهید از ریمل استفاده کنید، حتماً از ریمل مخصوص مژه‌های کاشته شده استفاده کنید و آن را به آرامی و با دقت به کار ببرید.

  • نوع مژه مناسب برای شما به سلیقه شخصی، شکل چشم‌ها و مژه‌های طبیعی شما بستگی دارد. متخصص کاشت مژه می‌تواند به شما در انتخاب بهترین نوع مژه برای دستیابی به ظاهر دلخواهتان کمک کند.

  • خیر، کاشت مژه نباید دردناک باشد. شما باید در طول عمل احساس آرامش کنید. اگر احساس درد یا ناراحتی کردید، حتماً به متخصص اطلاع دهید.

  • کاشت مژه معمولاً بین 1.5 تا 3 ساعت طول می‌کشد، بسته به نوع کاشت و تعداد مژه‌هایی که کاشته می‌شوند.

  • خیر، اگر کاشت مژه توسط یک متخصص ماهر و با استفاده از مواد باکیفیت انجام شود، نباید به مژه‌های طبیعی شما آسیبی برساند. با این حال، کاشت مژه نادرست یا مراقبت نامناسب می‌تواند منجر به ریزش یا شکستگی مژه‌ها شود.

به اشتــراک بگذاریــد!

نظـــرات مخاطبـــان

    تلفــن پشتیبــانی

    | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

    بــــا هیلیـــفا

    راهنمــای هیلیــفا

    ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

      خبـرنامــه

      برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

      رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

      بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

        کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.