دنیای سلامتی

بررسی پزشکی توسط

الکترونیدلینگ

دوره نقاهت

1 روز

میانگین زمان عمل

مدت زمان

1 ساعت 30 دقیقه

مدت ماندگاری

9

9 ماه

اثر بخشی

Bottom ImageMiddle ImageTop Image

معمولی

معرفی تکنیک

الکترونیدلینگ با سوزن‌های ظریف و جریان الکتریکی، لایه‌های عمقی پوست را تحریک و تولید کلاژن را تقویت می‌کند، که به بهبود ساختار و جوان‌سازی پوست می‌انجامد.

مــراحـل عمــل الکترونیدلینگ

تمیز کردن و ضدعفونی کردن پوست

1

5 دقیقه

استفاده از کرم بی‌حسی موضعی

2

10 دقیقه

اجرای الکترونیدلینگ

3

30 دقیقه

استفاده از سرم یا ماسک

4

15 دقیقه

استفاده از کرم ضد آفتاب

5

10 دقیقه

مراقبت های بعد از الکترونیدلینگ

عـــوارض الکترونیدلینگ

  • محافظت در برابر نور خورشید
  • استفاده از محصولات مراقبتی پوست
  • مایعات و آب کافی بنوشید
  • عدم انجام فعالیت سنگین
  • ایجاد ناهمواری روی سطح پوست
  • کبودی و خونریزی
  • قرمزی پوست و تورم
  • عفونت


الکترونیدلینگ صورت، روشی است که با لایه‌برداری پوست، رویای داشتن پوستی جوان و شاداب را محقق می‌کند. الکترونیدلینگ صورت، تکنیک غیرتهاجمی با استفاده از سوزن‌های ریز است که سوراخ‌های کوچکی روی پوست ایجاد کرده و با نفوذ در عمق ۴ میلی‌متری پوست، چروک‌ها و خطوط روی صورت را محو می‌کند. در ادامه این مطلب با ما باشید تا بدانید که الکترونیدلینگ چیست، با نحوه عملکرد آن، مزایا و عوارض الکترونیدلینگ بیشتر آشنا شوید.

 

الکترونیدلینگ چیست؟

الکترونیدلینگ پوست، روش غیرتهاجمی و موثر برای جوان‌سازی پوست است. در این روش، با استفاده از دستگاه پیشرفته‌ای که دارای سوزن‌های ریز است، سوراخ‌های ریزی در سطح پوست ایجاد می‌شود. این فرایند باعث تحریک تولید کلاژن و بهبود ظاهر پوست می‌گردد.


تعداد جلسات الکترونیدلینگ مورد نیاز برای رسیدن به نتیجه مطلوب، به عوامل مختلفی بستگی دارد. اگر هدف صرفا بهبود ظاهر پوست باشد، معمولا 3 تا 6 جلسه کافی است. اما اگر هدف درمان مشکلات عملکردی پوست مانند آکنه باشد، باید حداقل 6 تا 10 جلسه انجام شود. شدت و گستردگی مشکل پوستی، واکنش فردی به درمان و توصیه پزشک نیز روی تعداد جلسات الکترونیدلینگ صورت تاثیر می‌گذارند.

روشی درمانی است که از سوزن‌های بسیار نازک برای غیرفعال کردن نقاط ماشه‌ای در عضلات استفاده می‌شود.


 دستگاه الکترونیدلینگ epn از تکنولوژی بسیار پیشرفته‌ای برای جوانسازی پوست صورت برخوردار است و مجهز به کارتریج استریل با ۹ سوزن با قطر بسیار نازک بوده که باعث می‌شود میزان التهاب و خونریزی کمتر و ریکاوری سریع‌تر نسبت به روش میکرونیدلینگ ساده دارد. 


این ویژگی‌های پیشرفته دستگاه الکترونیدلینگ موجب می‌شود که این درمان در زمان کوتاه‌تری انجام شود. به طوری که کارتریج‌های مورد استفاده در EPN خیلی سریع‌تر از میکرونیدلینگ معمولی تعویض می‌شوند. در مجموع، الکترونیدلینگ به عنوان یک روش میکرونیدلینگ پیشرفته و کم‌تهاجمی برای جوان‌سازی و بهبود پوست به‌شمار می‌آید. 

 

الکترونیدلینگ چیست؟

 

نحوه عملکرد الکترونیدلینگ

نحوه کار الکترونیدلینگ به این صورت است که سوزن‌های بسیار نازک سر دستگاه، سوراخ‌های کوچک و سطحی روی پوست صورت ایجاد می‌کنند. این کار باعث می‌شود که پیام آسیب پوستی به مغز برسد، درنتیجه مغز خون و اکسیژن بیشتری به بافت‌ها می‌فرستد. درنتیجه، کلاژن و الاستین بیشتری تولید می‌شود که جای سوختگی، زخم، چین و چروک و لک‌های پوستی را کاهش داده و از بین می‌برد. 


در برخی موارد، الکترونیدلینگ پوست با مزوتراپی باهم انجام می‌شود تا همزمان با لایه‌برداری سطحی پوست، مواد معدنی، ویتامین و هورمون‌های مورد نیاز به لایه‌های زیرپوستی عمیق تزریق شوند. این کار باعث تسریع روند جوانسازی پوست می‌شود.

مشورت با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی برای تعیین اینکه آیا الکترونیدلینگ برای شما مناسب است یا خیر و در مورد خطرات یا مزایای بالقوه صحبت کنید ضروری است.

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ (micro needling)، تکنیک تحریک کلاژن‌سازی است که درواقع از طریق تحریک مکانیکال پوست، آسیب‌های ساختاری پوست را ترمیم می‌کند. به‌علاوه اینکه، خطوط ظریف، چروک‌های سطحی، جای زخم و جوش را بهبود داده و باعث تقویت ظاهری پوست می‌شود.

 

الکتروپوریشن

الکتروپوریشن یا الکتروپوراسیون، انقلابی در دستگاه الکترونیدلینگ epn است که کمک می‌کند مواد بهتر به داخل سلول‌های پوست نفوذ کنند. این روش با استفاده از میدان الکتریکی، منافذی در غشای سلولی ایجاد کرده و مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز را به لایه‌های زیرین پوست می‌رساند.

 

کاربرد الکترونیدلینگ برای پوست

الکترونیدلینگ پوست روش زیبایی برای جوانسازی پوست است که برخی از کاربردهای متداول آن عبارتند از:

مکانیسم عمل: با تحریک سیستم عصبی، آزادسازی مواد ضد درد مانند اندورفین و سروتونین را افزایش می‌دهد. به کاهش تنش عضلانی، بهبود تحرک مفاصل و از بین بردن نقاط ماشه‌ای کمک می‌کند.

  • از بین بردن جای جوش، زخم و آکنه‌ها
  • بهبود زخم‌های سطحی و عمیق
  • سفت شدن پوست
  • افزایش تولید کلاژن
  • بستن و کوچک کردن منافذ باز پوستی
  • از بین بردن کک و مک و لکه‌های پوستی
  • جلوگیری و به تاخیر انداختن روند پیری پوست
  • ترمیم مو و تحریک رشد مجدد موها
  • افزایش تراکم مو
  • درمان ریزش مو سکه‌ای (آلوپسی)
  • روشن‌کننده و درخشان کننده پوست صورت

 

بهبود بافت و رنگ پوست

یکی از کاربردهای اصلی الکترونیدلینگ صورت، بهبود بافت و رنگ پوست است. این روش با ایجاد کانال‌های ریز روی سطح پوست باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین و ترمیم بافت و بهبود ظاهر جوش‌ها و افتادگی پوست می‌شود.

 

بهبود گردش خون هم مواد مغذی بیشتری به پوست رسانده و درخشندگی آن را بیشتر کرده با کاهش لکه‌های پوستی، رنگ پوست را یکنواخت و یکدست می‌کند. در مجموع، الکترونیدلینگ با ایجاد تغییرات ساختاری و بیوشیمیایی در پوست، باعث بهبود کیفیت بافت و رنگ پوست می‌گردد و به عنوان روش موثری برای جوان‌سازی پوست شناخته می‌شود.

 

کاهش چین و چروک و خطوط ریز

الکترونیدلینگ epn با تحریک فیبروبلاست و تولید کلاژن و الاستین، خاصیت ارتجاعی از دست رفته پوست را بازگردانده و با رفع ناهمواری‌های پوستی باعث کاهش چین و چروک و خطوط ریز پوست می‌شود. در مجموع، تکنیک EPN با تاثیرات متعدد بر ساختار و عملکرد پوست، می‌تواند به طور موثری باعث کاهش چین و چروک و خطوط ریز در پوست گردد.

 

به حداقل رساندن منافذ باز

الکترونیدلینگ epn با تاثیر بر غدد سبوم، باعث تنظیم و کاهش ترشح سبوم می‌شود. با کم شدن میزان ترشح سبوم، منافذ باز پوستی هم کاهش می‌یابد.

الکترونیدلینگ که به عنوان تحریک الکتریکی از راه پوست (PES) یا سوزن خشک با تحریک الکتریکی نیز شناخته می شود، یک تکنیک درمانی است که اصول سوزن خشک و تحریک الکتریکی را ترکیب می کند. این شامل استفاده از سوزن های نازک و استریل است که در نقاط خاصی در ماهیچه ها وارد می شود و به دنبال آن جریان الکتریکی با فرکانس پایین اعمال می شود.

محو شدن جای زخم (ازجمله جای زخم آکنه)

الکترونیدلینگ روشی غیرتهاجمی است که برای درمان انواع جای زخم، از جمله جای زخم‌های ناشی از آکنه، بسیار مؤثر است. تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست، سبب کاهش و محو شدن تدریجی جای زخم‌ها می‌شود.

 

افزایش تولید کلاژن

سوزن‌های نازک الکترونیدلینگ همانند محرک طبیعی در پوست عمل کرده و باعث افزایش تولید کلاژن و الاستین می‌شود. کلاژن، پروتئین حیاتی برای سلامت و جوان‌سازی پوست است. با افزایش تولید آن، پوست سفت‌تر و محکم‌تر شده و چین و چروک‌ها کاهش می‌یابند.

 

همچنین، این روش امکان تزریق مواد مغذی و هورمونی را به لایه‌های عمقی‌تر پوست فراهم می‌آورد که روند بازسازی و تجدید سلول‌های پوستی را تسریع می‌بخشد. در مجموع، الکترونیدلینگ یک روش موثر برای افزایش تولید کلاژن و بهبود سلامت و جوانی پوست است.

 

کاربرد الکترونیدلینگ برای پوست

 

مراقبت‌های پس از الکترونیدلینگ

برای اینکه احتمال بروز عوارض جانبی بعد از الکترونیدلینگ به حداقل برسد، مراقبت‌های پس از الکترونیدلینگ epn را جدی بگیرید:

الکترونیدلینگ چگونه کار می کند؟ سوزن خشک: سوزن ها در نقاط ماشه ای میوفاشیال قرار می گیرند، که مناطقی از بافت ماهیچه ای بیش از حد تحریک پذیر هستند که اغلب باعث درد می شوند. تحریک الکتریکی: سپس یک جریان الکتریکی با فرکانس پایین به سوزن ها اعمال می شود و بافت های اطراف را تحریک می کند.

  • تا ۴۸ ساعت بعد از انجام این تکنیک، آرایش نکنید
  • کرم‌های ضد‌آفتاب رنگی و کرم پودری تا دو روز بعد ممنوع است
  • از قرار گرفتن در معرض نور شدید و مستقیم خورشید خودداری کنید (حتما ضد آفتاب بزنید)
  • داروهای ضدالتهابی را بدون مشورت پزشک مصرف نکنید
  • مایعات و آب کافی بنوشید تا رطوبت پوست حفظ شود
  • برای جلوگیری از پوسته پوسته و خشک شدن پوست حتما کرم مرطوب کننده بزنید

 

عوارض الکترونیدلینگ

هرچند الکترونیدلینگ روش موثری برای کاهش منافذ باز پوست و رفع جای جوش، آکنه و تیرگی‌های پوست و خطوط ریز پوستی است، اما در برخی موارد ممکن است باعث بروز عوارض جانبی شود. برخی عوارض الکترونیدلینگ پوست عبارتند از:

  • قرمزی پوست و تورم
  • کبودی و خونریزی یا خون‌مردگی زیر پوست
  • التهاب و حساسیت پوستی
  • درد
  • عفونت
  • ایجاد ناهمواری روی سطح پوست

مزایای الکترونیدلینگ: کاهش درد: الکترونیدلینگ می تواند با ایجاد اختلال در مسیرهای درد، تقویت آرامش عضلات و افزایش جریان خون به کاهش درد کمک کند. بهبود عملکرد عضلانی: با توجه به نقاط ماشه ای و کاهش تنش عضلانی، الکترونیدلینگ می تواند عملکرد عضلات، انعطاف پذیری و دامنه حرکت را بهبود بخشد. بهبود بهبود یافته: تحریک الکتریکی می تواند به تسریع بهبود بافت و کاهش التهاب کمک کند. درمان کمکی: الکترونیدلینگ می تواند به عنوان یک درمان کمکی برای شرایط مختلف استفاده

برای کاهش این عوارض، رعایت نکات بهداشتی، استفاده از محصولات مناسب پس از درمان و پیروی از دستورات پزشک متخصص اهمیت زیادی دارد. همچنین افراد با پوست حساس باید قبل از درمان با پزشک مشورت کنند.

 

عوارض الکترونیدلینگ

 

هزینه الکترونیدلینگ

الکترونیدلینگ پوست روش اقتصادی و مقرون به‌صرفه‌ای برای جوانسازی و شادابی پوست است. قیمت الکترونیدلینگ بسته به شدت و وسعت ناحیه درمان، تعداد جلسات و موقعیت جغرافیایی کلینیک متغیر است.

 

میانگین قیمت هر جلسه الکترونیدلینگ پوست از ۲۳۰ هزار تومان شروع می‌شود. این روش زیبایی تحت پوشش بیمه قرار ندارد، جهت اطلاع دقیق از قیمت الکترونیدلینگ پوست با کلینیک درمانی خود تماس بگیرید. 
 

سوالات متداول الکترونیدلینگ

  • تعداد جلسات موردنیاز الکترونیدلینگ برای رسیدن به نتیجه مطلوب به نوع پوست، وسعت ناحیه درمان و واکنش پوستی فرد بستکی دارد.

  • خیر، درد چندانی ندارد و بسته به آستانه تحمل افراد می‌تواند باعث ایجاد سوزش یا گزگز در ناحیه درمان شود.

  • ماندگاری نتایج حاصل از الکترونیدلینگ به عوامل مختلفی بستگی دارد ازجمله نوع پوست و سن فرد، در افراد مسن یا افرادی که پوست چرب دارند، نتایج الکترونیدلینگ ماندگاری بیشتری دارند

به اشتــراک بگذاریــد!

نظـــرات مخاطبـــان

    تلفــن پشتیبــانی

    | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

    بــــا هیلیـــفا

    راهنمــای هیلیــفا

    ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

      خبـرنامــه

      برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

      رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

      بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

        کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.