-
21 بهمن 1403
اگر به دنبال کاشت ایمپلنت دندانی هستید، بهتر است پیش از انجام این کار ابتدا آشنایی مختصری با این روش درمانی داشته باشید
اگر به دنبال کاشت ایمپلنت دندانی هستید، بهتر است پیش از انجام این کار ابتدا آشنایی مختصری با این روش درمانی داشته باشید. در ادامه قصد داریم به مهم ترین مزایا و معایب ایمپلنت دندان بپردازیم. این روش درمانی میتواند به عنوان یک راه حل طولانی مدت، جایگزین ریشه دندانهای از دست رفته و تحلیل استخوان در فک محسوب شود. در حال حاضر ایمپلنت دندان بهترین روش برای جایگزینی دندانهای از دست رفته است. با کمک روکش ایمپلنت علاوه بر ایجاد یک لبخند طبیعی، احتمال از دست دادن استخوان نیز کاهش پیدا میکند.
کاشت دندان به صورت ایمپلنت، در صورتی که توسط فرد به صورت مناسب مراقبت شود، میتواند تا آخر عمر باقی بماند. بنابراین با گذشت زمان و استفاده مکرر، نیاز به تعویض نداشته و در کنار آن مزایای فراوانی نیز به همراه دارد. به طور کلی مزایای ایمپلنتهای دندانی نسبت به معایب آن بیشتر بوده و توسط پزشکان متخصص توصیه میشود.
استحکام و دوام بالا : به طور کلی ایمپلنت در دندانهای مسئول سیستم جویدن مورد استفاده قرار گرفته و به همین دلیل از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است. برای پایههای ایمپلنت از تیتانیوم استفاده میشود که در برابر فشار بسیار مقاوم بوده و استحکام زیادی دارد. این پایه از طریق جوش به استخوان متصل شده و مانند ریشه دندان از دوام و عمر بالایی برخوردار خواهد بود.
جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه : یکی از مزایای ایمپلنت دندانی حفاظت از لثه در برابر تحلیل و کاهش عمر استخوان است. ایمپلنت به استخوان فک جوش خورده و به کمک هیلینگ باعث ایجاد فرم لثه خواهد شد.
مراقبت آسان : برای مراقبت و نگهداری از ایمپلنتهای دندانی نیاز به روشهای خاصی نبوده و نگهداری از آن کاملاً شبیه به دندانهای طبیعی است. از این رو پس از انجام این روش، نگرانی بابت نگهداری و مراقبت آن به عنوان مزایا و معایب ایمپلنت وجود ندارد.
عدم آسیب به دندانهای مجاور : در این روش از استخوان فک به عنوان تکیهگاه استفاده شده و همانند روشهای دیگر از دندانهای مجاور به عنوان تکیهگاه استفاده نخواهد شد. همچنین در این روش نیازی به برش یا تراش دادن دندانهای مجاور وجود نداشته و از این رو هیچ گونه آسیبی به دیگر دندانها نمیرسد.
ظاهر طبیعی : مهمترین مزیت روش ایمپلنت، ایجاد دندانهایی به شکل دندانهای اصلی است. دندانهای ایمپلنت شده ظاهر طبیعی داشته و با قرارگیری در استخوان، فرم صورت را به شکلی طبیعی حفظ خواهند کرد.
هزینه بالا : این روش نسبت به دیگر روشهای درمانی از هزینه بیشتری برخوردار است و بیمه نیز به ندرت هزینه آن را پرداخت میکند.
طول درمان زیاد : با توجه به اینکه ایمپلنتهای دندانی مبتنی بر کاشت دارای سه قطعه مختلف بوده و هر کدام از آنها باید به دقت درون لثه قرار بگیرند، به همین دلیل طول درمان در این روش نسبت به دیگر روشها بیشتر است.
روشی تهاجمی : کاشت ایمپلنت نسبت به روشهای دیگر مانند بریج یا پروتز تهاجمیتر بوده و ممکن است به جراحی دهان نیاز داشته باشد.
دارای عوارض احتمالی عمل جراحی : در صورتی که فرد دچار عفونت یا دیگر مشکلات سلامتی باشد، خطرات جراحی ایمپلنت دندان برای وی نسبت به مزایای احتمالی ایمپلنت بیشتر خواهد بود.
-
5 آذر 1403
کلوملا، بخش میانی بینی، به شکلها و ویژگیهای مختلفی تقسیم میشود و تغییرات ...
نفر این مقاله را مطالعه کردند.
-
16 شهریور 1403
هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی مثل روش کاشت، تعداد گرافت، تجهیزات مورد استفا ...
نفر این مقاله را مطالعه کردند.
بله. در این روش پایه دندان به استخوان فک جوش داده میشود که باعث دوام و ماندگاری دندانهای ایمپلنت شده خواهد شد.
بله. برای قرار دادن پایه درون استخوان فک نیاز به جراحی بوده و برای کاهش درد از بیحسی یا بیهوشی استفاده میشود.
نظـــرات مخاطبـــان
امتیـــاز دهیـــد!
0