-
23 بهمن 1403
پزشک پس از جراحی بینی و با هدف دریافت نتیجه مطلوب و افزایش رضایت، داروهایی را تجویز میکند
پزشک پس از جراحی بینی و با هدف دریافت نتیجه مطلوب و افزایش رضایت، داروهایی را تجویز میکند. این داروها و نحوه مصرف آنها پس از جراحی باید زیر نظر پزشک متخصص صورت بگیرد. مصرف دارو پس از جراحی عوارض ناشی از آن را تا حد زیادی کاهش داده و تاثیرات زیادی روی بهبودی فرد دارد. سؤالی که مطرح میشود این است که هدف استفاده از داروهای بعد از عمل بینی چیست و چه عوارضی ممکن است به دنبال داشته باشند؟ در ادامه هر آنچه که نیاز است تا در مورد مصرف دارو پس از جراحی بینی بیاموزید، ارائه شده است.
کاهش درد: داروهای ضد درد یا مسکنها از جمله داروهای تجویزی پس از عمل بینی هستند که با هدف کاهش درد و تورم توسط پزشک تجویز میشوند.
کاهش تورم: اغلب پس از جراحی بینی از کپسول حاوی مادهای به نام بروملین با کارکردی شبیه به آناناس استفاده میشود که در کاهش کبودی بینی و رینیت بسیار مؤثر بوده و باعث تسکین تورم و التهاب میشود.
پیشگیری از عفونت: آنتی بیوتیکها مهمترین داروهای تجویزی پس از جراحی بینی هستند که برای جلوگیری از عفونت باید سر وقت و به طور منظم مصرف شوند.
کنترل خونریزی: برای کنترل خونریزی احتمالی پس از جراحی بینی، از قطره بینی استفاده میشود. قطرهها باید به مدت ۳ الی ۴ روز پس از جراحی مورد استفاده قرار بگیرند.
تسکین سایر علائم: پزشک برای جلوگیری از خشک شدن و چسبندگی مجاری تنفسی، قطره بینی را تجویز میکند. برای ترمیم جای بخیهها نیز پمادهایی برای درون بینی و برای ناحیه بیرون استفاده میشوند.
کلیه داروهایی که توسط پزشک پس از جراحی تجویز میشوند، بدون عوارض است و برای ترمیم و تسریع روند بهبودی مورد استفاده قرار میگیرند. در مقابل داروهای غیر تجویزی و بدون نسخه خطرناک بوده و تا چندین هفته پس از جراحی بینی امکان مصرف داروهای بدون نسخه به دلیل احتمال بروز خونریزی بینی وجود ندارد.
اهمیت پیروی از دستورات پزشک: کلیه داروهای تجویز شده توسط پزشک باید در موعد مقرر و مدت زمان مشخص شده مصرف شوند. در غیر این صورت ممکن است علاوه بر عدم کارایی، خطرات و عوارضی را به دنبال داشته باشند.
آشنایی با عوارض جانبی داروها: پیش از مصرف داروهای تجویز شده باید با عوارض جانبی آنها آشنایی کامل داشته و در صورت داشتن بیماریهای زمینهای و یا ایجاد مشکل در وضعیت عمومی بدن، در خصوص مصرف داروها با پزشک مشورت کرد.
تداخلات دارویی: مصرف هرگونه داروی بدون نسخه، داروهای رقیقکننده خون، ویتامینها و عصارههای گیاهی که موجب افزایش خونریزی میشوند، به دلیل ایجاد تداخلات دارویی پس از جراحی بینی ممنوع هستند.
استفاده از برخی داروها پس از جراحی بینی ممکن است فرایند بهبودی را دچار مشکل کرده و با ایجاد تداخل در این فرایند، عوارض جانبی را نیز تشدید کنند.
مکملها میتوانند شامل اشکال مختلفی مانند کپسول، قرص، پودر یا انواع چای و دمنوش باشند. با توجه به اینکه تا به حال هیچ مدرک علمی ثابت شدهای مبنی بر ضرر استفاده از مکملها پس از عمل جراحی گزارش نشده، بنابراین میتوان این مکملها را پس از عمل جراحی بینی مورد استفاده قرار داد.
مکملهای حاوی ویتامین، مواد معدنی و محصولات گیاهی در واقع تکمیلکننده مواد غذایی مصرفی بوده و میتوانند مصارف متفاوتی داشته باشند. با این حال، توصیه میشود تا دو هفته پس از جراحی از مصرف هرگونه مکمل خودداری کرده و یا در این مورد با پزشک مشورت شود. پزشک با توجه به وضعیت سلامتی بدن، توصیههای خاصی نسبت به مصرف مکملها و داروهای بعد از عمل بینی ارائه خواهد کرد.
-
5 آذر 1403
کلوملا، بخش میانی بینی، به شکلها و ویژگیهای مختلفی تقسیم میشود و تغییرات ...
نفر این مقاله را مطالعه کردند.
-
16 شهریور 1403
هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی مثل روش کاشت، تعداد گرافت، تجهیزات مورد استفا ...
نفر این مقاله را مطالعه کردند.
نظـــرات مخاطبـــان
امتیـــاز دهیـــد!
0