blog banner
40

نفر این مقاله را مطالعه کردند.

-

6 شهریور 1403

بررسی پزشکی توسط

کاشت مو به روش نیوگرافت

کاشت مو به روش نیوگرافت

روش نیوگرافت (Neograft) یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین تکنیک‌های کاشت مو است

کاشت مو به روش نیوگرافت

روش نیوگرافت (Neograft) یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین تکنیک‌های کاشت مو است. این روش با سایر متدهای کاشت مو متمایز است و می‌تواند نتایج قابل ملاحظه‌ای را برای افراد به ارمغان بیاورد. در این تکنیک، تمامی واحدهای فولیکولی موجود در ناحیه اهدا کننده از پشت سر برداشته شده و سپس فولیکول‌های مورد نیاز برای پیوند، با استفاده از یک الگوریتم تصادفی انتخاب و برداشته می‌شوند.

 این فرآیند شناسایی و انتخاب دقیق فولیکول‌ها موجب می‌شود که بتوان تعداد بیشتری از آنها را پیوند زد و نتیجه مطلوب‌تری را برای بیمار به دست آورد. در نتیجه، روش نیوگرافت به یکی از پیشرفته‌ترین و محبوب‌ترین تکنیک‌های کاشت مو در میان متخصصان و بیماران تبدیل شده است.

 

کاشت مو به روش نیوگرافت چیست؟

کاشت مو به روش نیوگرافت (Neograft) تکنیک کاشت مو با هدف بازتوزیع مجدد موهای فرد است. این روش به گونه‌ای است که نتیجه آن طبیعی به نظر می‌رسد و هیچ کس نمی‌تواند تشخیص دهد که فرد پیوند مو انجام داده است. همچنین نتایج این روش دائمی هستند.

روش نیوگرافت به طور چشمگیری با روش‌های کاشت مو در دهه‌های قبل متفاوت است. این روش ایمن‌تر و موثرتر بوده و همچنین بازیابی سریع‌تری دارد. با این حال، این بدان معنا نیست که نیوگرافت برای همه افراد توصیه می‌شود و بهتر است که قبل از اقدام با متخصص مشورت کنید.

درواقع، کاشت مو با تکنیک نیوگرافت، از تکنیک استخراج واحد فولیکولی (FUE) استفاده می‌کند. در این روش، فولیکول‌های مو از مناطقی از سر که موها ضخیم‌تر هستند برداشته شده و به نواحی نازک‌تر انتقال داده می‌شوند.
این روش جدید کاشت مو به صورت نیمه‌اتوماتیک انجام می‌شود و از مجهزترین دستگاه‌ها و ربات‌های پیشرفته استفاده می‌کند. پزشک متخصص تنها برنامه دستگاه و ربات را تنظیم کرده و بر روند عملیات نظارت دارد. از آنجایی که نیوگرافت با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا انجام می‌شود، میزان دخالت عامل انسانی کاهش یافته و به همین دلیل خطای کمتری در مقایسه با سایر روش‌های کاشت مو دارد. به همین دلیل، این روش در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی یافته و بسیاری از افراد آن را به سایر روش‌ها ترجیح می‌دهند. معمولا در فرآیند کاشت مو به روش نیوگرافت، پزشکان موهایی با 3 تا 4 تار را کاشت می‌کنند تا فرد بتواند موهایی پرپشت داشته باشد.

 

چه کسانی باید از این روش استفاده کنند؟ 

اگر شما هم جزو میلیون ها نفری هستید که با ریزش مو دست و پنجه نرم می‌کنند، نیوگرافت می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. با توجه به شیوع فزاینده ریزش مو در جامعه امروز، بسیار مهم است که درمان مناسبی برای خود انتخاب کنید.

برای اینکه بتوانید کاندیدای کاشت مو به روش نیوگرافت باشید، باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشید و بتوانید بی‌حسی موضعی را تحمل کنید. برخی بیماریهای قلبی ممکن است به دلیل خطر خونریزی و شرایط التهابی، با تشخیص پزشک شما را از پیوند مو منع کنند. همچنین اگر مستعد ایجاد اسکار کلوئیدی یا هیپرتروفیک هستید، احتمالا بهتر است از عمل کاشت مو صرف نظر کنید.

این روش، جراحی موفقی برای درمان طاسی است و فولیکول‌های مو از نواحی دارای مو برداشته شده و به مناطق دچار ریزش مو پیوند زده می‌شوند. افرادی که بیماری زمینه‌ای یا مشکلات روحی روانی دارند، نمی‌توانند کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به این روش باشند.

افرادی که دچار الگوی طاسی مردانه (کوچک شدن خط موی M شکل معمول در مردان) یا طاسی ناشی از تصادفات، جراحی‌ها، سوختگی‌ها، پرتودرمانی، عفونت یا از دست دادن ابرو هستند، کاندیدای مناسبی برای این روش محسوب می‌شوند. اما اگر ریزش مو به دلیل بیماری یا دارو باشد، پیوند مو ممکن است نتایج دائمی به همراه نداشته باشد. پیوند نیوگرافت می‌تواند برای هر جنسیتی انجام شود، اما بیشتر برای مردان با الگوی طاسی معمول مورد استفاده قرار می‌گیرد. انجام این روش نیازمند رویش موها در نواحی نازک سر است. با توجه به هزینه‌بر بودن آن، توصیه می‌شود تا زمان آزمایش سایر روش‌ها و داروهای بدون نسخه برای بازیابی و حفظ خط موی، از کاشت مو خودداری کنید.

در مشاوره، تاریخچه پزشکی و خانوادگی شما بررسی شده و توصیه‌هایی برای مراقبت، رنگ کردن مو، استفاده از داروهای جدید و شرایط مناسب برای انجام روش‌های جراحی ارائه خواهد شد.

 

چه کسانی نباید از این روش استفاده کنند؟

این تکنیک جدید برای افراد با شرایط زیر گزینه مناسبی نیست و توصیه می‌شود سایر روش‌های کاشت مو را انتخاب کنند: 

1.    افراد زیر 18 سال: کاشت مو به روش نیوگرافت برای کودکان و نوجوانان مناسب نیست و باید با نظارت پزشک انجام شود.
2.    افراد مبتلا به بیماری‌های پوستی یا اختلالات خونی در معرض خطر عوارض جانبی بیشتری هستند و باید قبل از انجام عمل با پزشک مشورت کنند.
3.    افراد دارای سابقه کلوئید یا التهاب زیاد پوست سر به‌ دلیل ریسک بالای عوارض جانبی نباید این روش کاشت مو را انتخاب کنند.
4.    افراد مبتلا به دیابت یا بیماری‌های خودایمنی به دلیل اختلال در روند بهبودیگزینه مناسبی برای روش نیوگرافت نیستند. 
5.    سیگار کشیدن تاثیر منفی بر روند کاشت مو می‌گذارد.
6.    افراد دارای سابقه پرتودرمانی سر و گردن در معرض خطر عوارض بیشتری هستند.

در همه موارد، قبل از انجام کاشت مو به روش نیوگرافت، توصیه می شود که با پزشک متخصص مشورت کنید. 

 

مراحل کاشت مو به روش نیوگرافت

کاشت مو به روش نیوگرافت باید در محیط استریل مانند مطب جراح زیبایی انجام شود. مراحل کاشت مو به روش نیوگرافت به شرح زیر است:

قبل از شروع، جراح از بی حسی موضعی استفاده می‌کند تا برداشت یا پیوند مو را احساس نکنید. ممکن است حین عمل، احساس فشار یا خستگی داشته باشید، اما وقتی موهایتان به اطراف حرکت می‌کند، احساس کشیدن یا نیشگون گرفتن خواهید کرد. جراح با استفاده از یک دستگاه خودکار، گرافت‌های مو را از مناطقی که موها ضخیم‌تر هستند برمی‌دارد. هرچند فرایند عمل توسط دستگاه و ربات انجام می‌شود، اما در تمام مراحل جراح حاضر است و بر فرایند عمل نظارت دارد. کل فرایند عمل کاشت مو با روش نیوگرافت بسته به میزان مویی که کاشته می‌شود بین ۴ تا ۶ ساعت طول می‌کشد. بعد از اتمام پیوند، سر بانداژ می‌شود. 

بعد از عمل، ممکن است کمی بی حسی در پوست سر احساس شود یا بیمار ناراحتی جزئی داشته باشد. پزشک احتمالا برای تسکین درد، استامینوفن قوی (تیلنول) تجویز می‌کند. توصیه می‌شود که از مصرف ایبوپروفن (ادویل) یا آسپرین تا ۴۸ ساعت پس از پیوند خودداری کنید، مگر اینکه پزشک توصیه کرده باشد. 

با توجه به اینکه از بی حسی موضعی استفاده شده است، روند بهبودی بسیار کم است. وقتی از مطب خارج می‌شوید، ممکن است قرمزی و سوراخ‌های ریزی را در نواحی تحت درمان مشاهده کنید، اما این امر طبیعی است و باید پس از یک هفته از بین برود. تورم نیز باید ۱-۲ روز پس از آن فروکش کند. یک روز بعد کاشت می‌توانید فعالیت‌های معمول و عادی زندگی را از سربگیرید، اما برای انجام فعالیت‌های جسمی و بدنی شدید حداقل باید دو هفته بعد از کاشت صبر کنید.

فرایند طبیعی بهبودی پس از پیوند مو باعث می‌شود که در اکثر موارد، محل پیوند مو کاملا قابل مشاهده نباشد. این امر به دلیل آن است که هر فولیکول مو به صورت مجزا برداشته و پیوند داده می‌شود. رشد موهای جدید در محل پیوند، این ناحیه را پوشانده و همچنین محل اهدای مو تا حد زیادی کوچک و نامحسوس می‌شود و توسط موهای اطراف پنهان می‌گردد.

موها به طور متوسط ماهانه حدود یک و نیم اینچ رشد می‌کنند. به همین دلیل، بیماران پیوند مو معمولا حدود شش ماه پس از جراحی، متوجه رشد موهای پیوند شده روی مناطق مورد نظر می‌شوند. بسته به میزان ریزش مو در بیمار و موقعیت آناتومیکی، ممکن است یک تا چهار جلسه جراحی طول بکشد تا به نتیجه مطلوب برسید. تعداد و مدت زمان این جراحی‌ها معمولا قبل از عمل در مشاوره با جراح مشخص می‌شود.

 

مزایای کاشت مو به روش نیوگرافت

روش نیوگرافت، اولین و تنها سیستم برداشت و کاشت واحد فولیکولی پاکسازی شده توسط FDA است که سیستم کاشت مو با تکنیک FUE را به صورت اتومات ارائه می‌دهد که پیشرفته‌ترین تکنیک در صنعت کاشت مو محسوب می‌شود.

ترمیم مو با فناوری نیوگرافت، برداشت و قرار دادن بسیار دقیق فولیکولها را فراهم می‌کند و نتایج قابل تکرار ارائه می‌دهد. در این روش، هر فولیکول به صورت جداگانه و در حالی که بیمار دراز کشیده است، برداشته می‌شود. یکی از مهم‌ترین مزایای این روش کم تهاجمی بودن آن است و اینکه موهای کاشته شده مانند موی طبیعی به نظر می‌رسند.

فناوری پیشرفته نیوگرافت، راه حل مجزایی برای ریزش مو ارائه می‌دهد و نتایج طبیعی بدون اسکار خطی در حداقل زمان دوره نقاهت و بهبودی به‌همراه دارد. برخی از مزایای کاشت مو به روش نیوگرافت عبارتند از:

●    عدم ایجاد زخم بزرگ برای برداشت فولیکول‌های از بانک مو
●    عدم دفن فولیکول‌های پیوندی
●    عدم کم پشتی ناحیه اهدا کننده پشت سر
●    آسیبی به بانک موی پشت سر نمی‌زند
●    فولیکول‌ها سالم و قوی می‌مانند
●    نتایج نهایی کاشت طبیعی‌تر از سایر روش‌های کاشت هستند
●    فناوری پیشرفته و خودکار دارد
●    روش کم تهاجمی بدون برش، زخم و اسکار خطی است
●    نسبت به روش‌های سنتی کاشت مو، محدودیت فعالیتی کمتری دارند
●    در مقایسه با نتایج اثربخش در طول دوره‌ کوتاه، روش مقرون به صرفه‌تری محسوب می‌شود
●    روش بسیار ایمنی است
●    میزان خونریزی و عوارض کم تری نسبت به روش‌های دیگر کاشت مو دارد
●    با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و نیازی به آرامبخش داخل وریدی یا داخل عضلانی نیست

 

معایب کاشت مو به روش نیوگرافت 

روش کاشت مو با استفاده از تکنیک نیوگرافت دارای معایب و چالش‌هایی است که باید در نظر گرفته شود:

●    روند درمان طولانی: فرآیند کاشت مو به روش نیوگرافت چند مرحله دارد که ممکن است چند ماه طول بکشد تا به نتیجه نهایی برسد.
●    ریسک عوارض جانبی: همانند هر روش جراحی، کاشت مو با نیوگرافت ممکن است با برخی عوارض جانبی همچون عفونت، خونریزی و التهاب همراه باشد.
●    هزینه بالا: روش نیوگرافت معمولا گران‌تر از سایر روش‌های کاشت مو است و می‌تواند هزینه قابل توجهی برای بیمار داشته باشد.
●    محدودیت در تعداد گراف‌ها: تعداد گراف‌هایی که می‌توان در هر جلسه کاشت انجام داد محدود است و ممکن است برای پوشش موردنیاز بیمار چند جلسه نیاز باشد.
●    نتایج غیرقابل پیش بینی: نتایج نهایی کاشت مو با این روش گاهی قابل پیش بینی نیستند و ممکن است موی کاشته شده رشد مناسبی نداشته باشد.

بنابراین، بیماران باید با انتظارات واقع بینانه و با در نظر گرفتن این محدودیت‌ها، تصمیم گیری کنند که آیا این روش مناسب برای آنها هست یا خیر.

 

عوارض کاشت مو به روش نیوگرافت

برخی از عوارض جانبی بالقوه کاشت مو به روش نیوگرافت عبارتند از:

●    اگر محل اهداکننده بیش از حد برداشت شود، ممکن است منجر به ایجاد ظاهری شبیه به بال پروانه با ریزش موی قابل توجه شود. این مشکل می‌تواند در هر دو روش FUE و نیوگرافت رخ دهد.
●    برخلاف تکنیک FUT که جای زخم بلند و باریکی به جا می‌گذارد، روش‌های FUE و نیوگرافت جای زخم‌های کوچک‌تری ایجاد می‌کنند. با این حال، این جای زخم‌ها ممکن است در صورت تراشیدن سر یا کوتاه کردن بیش از حد موها، قابل مشاهده باشند.
●    اگر فولیکول‌ها با زاویه‌ای که با خط موی طبیعی فرد مطابقت ندارد کاشته شوند، ممکن است موهای کاشته شده ظاهری طبیعی نداشته باشند.
●    برخی افراد پس از جراحی دچار ریزش موقت موها (افلوویوم) می‌شوند که معمولا در عرض 3 تا 4 ماه رشد دوباره پیدا می‌کنند.
●    سایر عوارض جانبی مانند ورم، خونریزی، فولیکولیت، بی‌حسی پوست سر و عفونت هم ممکن است دیده شوند. 

 

مقایسه روش نیوگرافت با سایر روش‌های کاشت مو

روش کاشت نیوگرافت از کنترل‌های پنوماتیک برای استخراج تک به تک فولیکول‌های مو استفاده می‌کند تا به قسمت کاشت پیوند زده بشوند. در واقع، سیستم اتومات نیوگرافت، تنها سیستم برداشت کامل در بازار با فناوری کاشت بدون لمس است که مزایای زیادی نسبت به سایر روش‌های کاشت مو دارد:

1.    سرعت بالا
2.    کمترین میزان تهاجم و آسیب 
3.    طبیعی بودن نتیجه کاشت 
4.    تراکم بالا

 

مقایسه روش نیوگرافت با FUE 

در روش نیوگرافت، برای برداشت فولیکول‌های مو از ناحیه اهداکننده از سیستم ساکشن استفاده می‌شود. این در حالی است که در روش FUE، نیازی به استفاده از ابزار خاصی برای برداشت فولیکول‌ها نیست. همچنین در روش میکروگرافت، به هولدر الکتریکی برای برداشت فولیکول‌ها نیاز خواهد بود.

کاشت مو به روش نیوگرافت در مقایسه با روش FUE دارای مزایا و معایبی است. یکی از مزایای روش نیوگرافت سرعت بالا در برداشت فولیکول‌های مو است که به لطف استفاده از سیستم ساکشن امکان پذیر می‌شود. همچنین دقت و همگامی برداشت فولیکول‌ها در این روش بهتر است، چرا که برداشت فولیکول‌ها با حرکات طبیعی دست جراح انجام می‌شود. 

این مزایا منجر به زمان کمتر برای انجام عمل کاشت مو در روش نیوگرافت در مقایسه با روش FUE می‌شود. اما یکی از معایب این روش نسبت به FUE ایجاد زخم در ناحیه اهداکننده پس از برداشت فولیکول‌ها است، همچنین در روش FUE نیازی به استفاده از ساکشن برای برداشت فولیکول‌ها نیست.

 

مقایسه روش نیوگرافت با FUT 

در روش FUT، فولیکول‌ها به صورت گرافت‌های واحد فولیکولی برداشته می‌شوند که این امر باعث کاهش آسیب به فولیکول‌ها و بهبود نتایج کاشت مو می‌شود.

 

مقایسه روش نیوگرافت با SUT

روش SUT بر برداشت کل واحدهای فولیکولی از ناحیه اهداکننده و کاشت آن‌ها در ناحیه گیرنده متمرکز است. این روش به حفظ ساختار طبیعی مو و افزایش نرخ بقای فولیکول‌ها کمک می‌کند و همچنین با عدم ایجاد زخم در ناحیه اهداکننده، به راحتی انجام می‌شود. اما از طرفی، زمان بیشتری برای انجام عمل نیاز دارد و دقت برداشت فولیکول‌ها در این روش کمتر است.

در مقابل، روش نیوگرافت از سرعت بالاتری در برداشت فولیکول‌ها برخوردار است و دقت و همگامی برداشت فولیکول‌ها در این روش بهتر است، چرا که برداشت فولیکول‌ها با حرکات طبیعی دست جراح انجام می‌شود. این مزایا منجر به زمان کمتر برای انجام عمل کاشت مو در روش نیوگرافت می‌شود. اما یکی از معایب این روش ایجاد زخم در ناحیه اهداکننده پس از برداشت فولیکول‌ها است.

 

مقایسه روش نیوگرافت با BHT 

روش BHT از موهای بدن به عنوان منابع اهداکننده مو برای کاشت در ناحیه گیرنده استفاده می‌کند و بیشتر مناسب افرادی است که کمبود موی سر دارند یا از بانک موی ضعیفی برخوردارند. موهای بدن معمولا بافت مقاوم‌تری دارند و نرخ بقای بالاتری را در محل کاشت نشان می‌دهند. از سوی دیگر، زاویه رشد موهای بدن متفاوت از موهای سر است و ممکن است پس از کاشت، شکل ظاهری طبیعی مو را به خوبی به دست نیاورد.

در مقابل، روش نیوگرافت بر اساس برداشت و کاشت مستقیم فولیکول‌های موی سر است. این روش به حفظ شکل طبیعی و زاویه رشد مو کمک می‌کند و نرخ بقای بالایی نیز دارد. اما در مقایسه با روش BHT، این روش به ناحیه اهداکننده محدود بوده و اگر موی سر فرد محدود باشد، امکان انجام آن با محدودیت مواجه خواهد شد.

 

مقایسه روش نیوگرافت با HRT 

در ترمیم مو به روش HRT، از موهای صد در صد طبیعی در بانک مو استفاده می‌شود. در حالی که در روش‌های سنتی از مخلوطی از موهای طبیعی و الیاف پلاستیکی استفاده می‌کنند.

در روش HRT، برای قسمت جلوی سر و شقیقه‌ها که معمولا ضخامت موها نازک‌تر است، از موهای نازک و برای پشت سر که موهای ضخیم تری دارد، از موهای ضخیم‌تر استفاده می‌شود. همچنین، موهایی که ماهیت راست چین دارند در قسمت راست سر و موهای چپ چین در قسمت چپ سر قرار می‌گیرند. برخلاف روش‌های ترمیم سنتی و قدیمی که فاقد خط رویش و خط فرق طبیعی هستند، یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های روش HRT، طبیعی بودن خط رویش و خط فرق است.

 

مراقبت های قبل از کاشت مو به روش نیوگرافت

مراقبت‌های قبل از کاشت مو به روش نیوگرافت عبارتند از: 

1.    ارزیابی سلامت مو و پوست سر تا مشخص شود که کاندیدای مناسبی برای این روش هستید یا خیر. 
2.    تنظیم و تقویت موها: در صورت لزوم، متخصص اقدامات لازم برای تقویت و افزایش تراکم موها را انجام می‌دهد.
3.    آماده سازی پوست سر: پوست سر باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه آلودگی و چربی باشد. این کار به افزایش میزان موفقیت کاشت مو کمک می‌کند.
4.    عدم مصرف برخی داروها: از چند هفته قبل از عمل، بسته به نوع داروهای مصرفی، باید از مصرف برخی داروها خودداری کنید. 
5.    آماده سازی پزشکی: پزشک ممکن است آزمایش‌های خاصی را برای ارزیابی سلامت عمومی بیمار درخواست کند.
6.    توقف دخانیات: استعمال سیگار و قلیان از چند هفته قبل از عمل باید متوقف شود.
7.    خواب مناسب و تغذیه سالم: داشتن خواب کافی و تغذیه مناسب در روند بهبودی بیمار پس از عمل تاثیرگذار است.

 

مراقبت های بعد از کاشت مو به روش نیوگرافت 

در چند ساعت اول پس از کاشت مو به روش نیوگرافت، پوست سر شروع به تشکیل پوسته‌های بسیار کوچک می‌کند. این پوسته‌ها نشانه بهبودی پوست سر هستند. به‌هیچ وجه این پوسته‌ها رل دستکاری نکنید چرا که ریسک عفونت را افزایش می‌دهد. در حالت معمول، حدود ۲ هفته طول می‌کشد تا پوسته‌ها از بین بروند.

توصیه می‌شود که حداقل ۲۴ ساعت پس از عمل کاشت مو به روش نیوگرافت، پوست سر را نشویید. بیمار باید دستورالعمل‌های پزشک برای پاکسازی دقیق و ایمن پوست سر در روزهای اولیه بعد از کاشت را رعایت کند. همچنین برای چند روز نباید کلاه بپوشد و تا ۲ هفته بعد کاشت از فعالیت‌های شدید (مانند بلند کردن وزنه یا تمرینات سنگین) خودداری کنید. معمولا یک تا دو روز بعد کاشت مو می‌توانید به روال معمول زندگی و کار خود بازگردید.

 

هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت

کاشتن مو نوعی عمل زیبایی است که شرکت‌های بیمه آن را عمل جراحی انتخابی می‌دانند و به همین دلیل هم تحت پوشش قرار نمی‌گیرد. بنابراین، مسئولیت پرداخت تمام هزینه‌های کاشت مو برعهده خود بیمار است. در مواردی مانند تصادف، عمل، سوختگی، پرتودرمانی، عفونت و غیره، شرکت بیمه ممکن است بخشی از هزینه کاشت مو را پوشش دهد. برای تعیین اینکه آیا در این موارد تحت پوشش هستید یا خیر، باید با نماینده بیمه خود تماس بگیرید.

قیمت ترمیم مو با روش نیوگرافت بسته به عوامل بی‌شماری می‌تواند متفاوت باشد. در وهله اول قیمت این کار به مقدار موی برداشته شده و سپس پیوند زدن آن به نواحی مورد نظر بستگی دارد. در مرحله بعد، باید سن، نوع بدن و سابقه پزشکی بیمار در نظر گرفته شود. 

به طور کلی هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت بر اساس هر پیوند و سایر عوامل مربوطه تعیین می‌شود. قیمت این جراحی رقابتی است و به طور کلی در کلینیک‌های تخصصی فقط یک یا دو عمل کاشت در هر روز انجام می‌شود. همه این عوامل می توانند بر قیمت کاشت مو به روش نیوگرافت تاثیر بگذارند. 

 

کلام آخر

در این مقاله به معرفی روش نوین و پیشرفته کاشت مو به روش نیوگرافت (NEO GRAFT) پرداختیم که تکنیک اتومات کاشت مو در ایران است که توسط ربات و تحت نظارت پزشک انجام می‌شود.

برچسب‌ها
    پـر بـازدیـد تـرین مطـالب

    -

    16 شهریور 1403

    هزینه کاشت مو و عوامل موثر بر آن

    هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی مثل روش کاشت، تعداد گرافت، تجهیزات مورد استفا ...

    105

    نفر این مقاله را مطالعه کردند.

    -

    17 شهریور 1403

    مزوتراپی بعد از کاشت مو

    بعد از کاشت مو، مزوتراپی با تغذیه فولیکول‌ها، رشد موهای کاشته شده را تقویت ...

    105

    نفر این مقاله را مطالعه کردند.

    به اشتــراک بگذاریــد!

    نظـــرات مخاطبـــان

      امتیـــاز دهیـــد!

      0

      تلفــن پشتیبــانی

      | 7 روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگوی شما هستیم

      بــــا هیلیـــفا

      راهنمــای هیلیــفا

      ما را در شبــکه های اجتمــاعی دنبــال کنید.

        خبـرنامــه

        برای به‌روزرسانی در خبرنامه مشترک شوید، تا از جدیدترین اخبار شما را آگاه سازیم.

        رسانه پزشکی و سلامتی هیلیـــفا

        بــه مــا اعتمــاد کنیــد.

          کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مدیـــفا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.