-
13 آذر 1403
حساسیت دندان پس از تراش: از عوارض کامپوزیت که اغلب افراد پس از استفاده از این روش آن را تجربه می کنند، حساسیت دندان ها نسبت به سرما و گرما است
حساسیت دندان پس از تراش: از عوارض کامپوزیت که اغلب افراد پس از استفاده از این روش آن را تجربه می کنند، حساسیت دندان ها نسبت به سرما و گرما است. البته این حساسیت چند روز پس از کامپوزیت دندان از بین رفته و بهبود پیدا میکند. در صورتی که مدت زمان طولانی تری حساسیت دندان ها را تجربه می کنید باید حتماً با پزشک در میان بگذارید تا در صورت وجود مشکلات جدی، درمان های لازم انجام شود.
عفونت در ناحیه کامپوزیت: عدم نگهداری مناسب دندان پس از کامپوزیت ممکن است باعث ایجاد عفونت در ناحیه درمان شده و درد بعد کامپوزیت ایجاد شود. رعایت مراقبت های بهداشتی پس از کامپوزیت، استفاده از مسواک و خمیر دندان مخصوص و اجتناب از جویدن مواد غذایی سفت می تواند از عفونت دندان ها جلوگیری کند.
واکنش به مواد کامپوزیت: برخی افراد نسبت به مواد کامپوزیت حساسیت داشته و واکنش آلرژیک نسبت به مواد به کار رفته در کامپوزیت از خود بروز میدهند. البته باید توجه داشت که تعداد افرادی که بافت دهان و دندان آنها به مواد کامپوزیت حساس است بسیار اندک بوده و به ندرت چنین واکنشی رخ میدهد.
فشار ناشی از کامپوزیت: یکی دیگر از علتهای درد پس از کامپوزیت، ایجاد فشار زیاد است. اگرچه ونیر کامپوزیت از استحکام بالایی برخوردار است، اما وارد کردن نیروی زیاد به روکش ها مانند ضربه و تروما، به خصوص در روزهای اولیه، میتواند باعث آسیب و درد در دندان شود.
مشکلات در حین نصب کامپوزیت: نصب کامپوزیت باید توسط دندانپزشک دارای مهارت کافی و با تجربه انجام شود. در غیر این صورت ممکن است در زمان نصب کامپوزیت به بافت دهان آسیب وارد شده و باعث ایجاد درد شود. همچنین فرم و شکل مواد کامپوزیت نیز باید با دندان های فرد تناسب داشته باشد. در پاسخ به سوال آیا کامپوزیت درد دارد؟ باید گفت عدم تراز و تناسب کامپوزیت با دندانها باعث ایجاد درد دندان یا فک در زمان جویدن غذا میشود.
بیماریهای لثه: مشکلات لثه ای یکی از دلایل ایجاد درد دندان بعد از کامپوزیت است. تحلیل یا التهاب لثه باعث دردناک شدن دندان ها خواهد شد.
عصب کشی قبلی دندان: در صورتی که دندان پیش از کامپوزیت دچار پوسیدگی شده باشد، ممکن است فرد در دراز مدت دچار درد عصب دندان شود. بنابراین دندانپزشک باید قبل از استفاده از این روش، دندانها را کاملاً بررسی کرده و از روش هایی مانند عصب کشی و یا پر کردن پوسیدگی دندان ها برای ترمیم آنها استفاده کند.
احساس درد و حساسیت دندان و حتی لثه پس از کامپوزیت ۳ الی ۴ روز پس از استفاده از این روش طبیعی بوده و به مرور زمان کاهش پیدا می کند. در صورتی که شدت درد بسیار زیاد و آزاردهنده باشد، میتوان از داروهای مسکن از قبیل ایبوپروفن برای کاهش درد استفاده کرد. همچنین در صورتی که درد و حساسیت دندانی زیاد بوده و در زمان طولانی تری رخ دهد، حتما باید با دندانپزشک تماس گرفت.
برخی دستورالعمل ها و مراقبت های بهداشتی پس از انجام کامپوزیت می تواند از ایجاد درد جلوگیری کرده و یا میزان آن را به شدت کاهش دهد.
ایجاد تحریک در بافت دهان و دندان پس از هر اقدام درمانی یا ترمیمی، طبیعی بوده و ممکن است میزان این تحریک پذیری در افراد مختلف متفاوت باشد. با این حال در صورتی که مراقبت های لازم پس از کامپوزیت انجام گرفته، اما همچنان شدت درد و زمان آن از حالت طبیعی بیشتر بود، باید به دندانپزشک مراجعه کرد.
-
16 شهریور 1403
هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی مثل روش کاشت، تعداد گرافت، تجهیزات مورد استفا ...
نفر این مقاله را مطالعه کردند.
-
17 شهریور 1403
بعد از کاشت مو، مزوتراپی با تغذیه فولیکولها، رشد موهای کاشته شده را تقویت ...
نفر این مقاله را مطالعه کردند.
بله. تحریک دندان و بافت دهان پس از درمان یا ترمیم طبیعی بوده و با توجه به میزان تحمل هر فرد نسبت به درد، احساس خواهد شد.
اغلب بروز درد یک الی دو هفته پس از کامپوزیت طبیعی بوده و پس از آن فروکش میکند.
بله. استفاده از کمپرس سرد برای کاهش درد و التهاب، خوردن غذاهای نرم و خنک، اجتناب از مواد غذایی بسیار سرد و یا بسیار گرم میتواند به کاهش درد پس از کامپوزیت کمک کند.
نظـــرات مخاطبـــان
امتیـــاز دهیـــد!
0